Penger

Vil du vinne $ 5000 i gratis gass? Alt du trenger er denne klistremerket

Vil du vinne $ 5000 i gratis gass? Alt du trenger er denne klistremerket


Cabriolet topp ned, vind blåser gjennom håret ditt, cruising nedover veien. Er det hvordan sommerferien din vanligvis går? Gruven er mer sint for å kaste ting i bilen, overpakning eller underpakning hver gang, og deretter innser det at det er knapt nok gass i bilen for å gjøre det til bensinstasjonen, enn si det endelige målet.

I sommer tilbyr et selskap en kampanje som kan hjelpe deg med å løse det problemet (gassproblemet, det vil si ikke ditt glemme-ditt-tannbørsteproblem). Bare skriv inn Sunocos Free Fuel 5000-konkurranse for en sjanse til å vinne 5 000 dollar gratis gass.

Det er super enkelt. Bare klikk et dekal på bilen din, og dersom du er merket av dommere, vinner du et gavekort på stedet, og du mottar en oppføring til $ 5,000-premie tegningen.

Hvordan fungerer konkurransen?

Først må du være juridisk bosatt i en av 48 amerikanske stater eller D.C. (beklager, New Jersey og Virginia) og 18 år eller eldre. Denne kampanjen går fra 1. juli til 31. august 2015. Jo før du får et dekal og legger det på bilen din, desto større er sjansen for å bli sett av en "tredjeparts spotter" ute etter klistremerker.

For å få et dekal, gå til en Sunoco-forhandler og be om gratis dekal (liste over steder tilgjengelig på deres hjemmeside) eller hopp på Sunocos Facebook-side og be om en. Hvis du foretrekker det, kan du også sende en selv adressert, stemplet konvolutt med riktig porto (sammen med et 3-for-5-tommers kort med ditt navn, hjemmeadressen, alder og telefonnummer) til 2015 Sunoco Free Fuel 5000 Sweepstakes Dekalforespørsel, postboks 5014, avdeling 817510, Kalamazoo MI 49003-5941. Du kan få en dekal per forespørsel.

Vinn gratis gass

Når du har ditt dekal, legg det på bilen din på et synlig sted, for eksempel støtfangeren eller bakruten, og kjør rundt tidligere deltakende steder; forhåpentligvis vil en "offisiell representant" se deg. Disse tredjeparts spotters vil se etter kjøretøy som bærer dekaler i 11 forskjellige regioner over hele landet, inkludert Florida, det sørøstlige, Mid-Atlantic, New York Metro-området, Upstate New York, Vest-Pennsylvania, Øst-Pennsylvania, New England, Midtvesten, Ohio og Texas.

De offisielle reglene sier: "Hvis du er hos eller i nærheten av en deltakende Sunoco, Price Chopper eller Shop 'n Save-forhandler, og hvis en Spotter plukker på Dekalet på kjøretøyet, vil Spotter nærme seg deg, fastslå at du er kvalifisert til å delta på grunnlag av disse offisielle reglene, og samle inn dine personlige opplysninger, inkludert en gyldig postadresse. "

Når spotteren ser deg og bestemmer at du er en vinner, Du vil motta et Sunoco-kort på $ 10 på stedet og bli inngått i Grand Prize-konkurransen for et gavekort på $ 5000. Ikke regne med å sirkle blokken og hylle premiene, skjønt. Du kan bare motta en første premie og en storpris tegning oppføring hver dag.

Hva om skatter?

Hvis du vinner et av de 11 $ 5000 Sunoco gavekortene, vil du også motta en sjekk for $ 1500 for å dekke skatteplikten av premien. Dette er en god del, siden mange konkurranser forlater vinnerne alene for å håndtere skatt.

Selvfølgelig garanterer Sunoco ikke at $ 1.500 vil fullt ut dekke skatteplikt, men det skal i det minste avdekke en god del av det hvis du er heldig nok til å være en vinner.

Hvordan kan du spare på en sommerferie?

Å vinne et $ 5 000 gasskort er en fin måte å spare på sommeren roadtrip. Men hvordan kan du ellers redde?

Cruising landet trenger ikke å være dyrt. Disse tipsene og triksene kan hjelpe deg med å spare på sommerferien din, inkludert råd om hvordan du kan unngå ATM-avgifter, betale mindre for losji og til og med spare på bilreparasjoner. Og mens gratis gass er den beste typen, kan du også bruke andre triks for å spare på gass eller til og med laste ned apper for å hjelpe deg med å finne den billigste gass i byen.

Hvor burde jeg gå?

Hvis du har hele sommeren for turen, bør du vurdere å ta den "beste bilturen noensinne", skapt med en algoritme for å treffe høydepunktene i alle 48 sammenhengende amerikanske stater. Turen ble utviklet av Randy Olson, en Ph.D. kandidat ved Michigan State University, og Discovery News Reporter Tracy Staedter.

Hvis du ikke har tid til å besøke alle 48 sammenhengende amerikanske stater i sommer, kan du vurdere en kortere tur til noen av de beste nasjonalparkene i den vestre delen av USA. Denne ruten lar deg bruke en $ 80 nasjonalparkspasse (som også får du til andre nasjonalparker og monumenter gratis) for å treffe høydepunktene langs veien.

Din sving: Hvor går du i vei i sommer? Hvilke tips må du lagre?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar