Penger

Hvordan et minneforening bidro til å lette dette familiens verste mareritt

Hvordan et minneforening bidro til å lette dette familiens verste mareritt

Døden er ikke billig.

Den gjennomsnittlige begravelsen - med visning og begravelse - koste $ 7181 i 2014, ifølge National Funeral Directors Association (NFDA). Hvis du vil ha en gravhvelv, sprer prisen til $ 8.508.

Det er imidlertid en vei rundt dyre begravelsesgebyrer uten å ofre verdigheten til din kjære.

Du kan lagre hundrevis og til og med tusener av dollar i begravelseskostnader gjennom et minnessamfunn.

Hvordan vet jeg? Dessverre gjennom erfaring.

Min sønns historie

I 1988, 12 år, døde sønnen Jason hjemme. Han hadde Marfans syndrom, en livstruende genetisk lidelse.

Med Marfan kan en person ha sykdommen i varierende grad. Det er ikke alltid dødelig i ung alder, og noen som lider av tilstanden, kan leve et relativt langt liv med få eller ingen åpenbare sykdomssymptomer.

Da Jasons barnelege fortalte oss at han snart ville passere, begynte jeg å forske på endelige arrangementer. Under denne undersøkelsen fant jeg en bok om eiendomsplanlegging som inneholdt en del om minnesforeninger.

Hva er et minnessamfunn?

Et minnesmerke samfunn er en ideell, ikke-religiøs organisasjon som hjelper forbrukerne med å oppnå rimelige priser for uteliv, begravelsesarrangementer.

Den drives vanligvis av frivillige og gir informasjon om begravelsesplanlegging.

Funeral Consumers Alliance (FCA) er den overordnede organisasjonen av nasjonale minnesforeninger, med dusinvis av kapitler over hele USA

Når din kjære dør, gir frivillige tjenester som er godkjent av hver enkelt stat, som å kjøre heisen. Minnesamfunnet har en kontrakt med en lokal begravelsesdirektør for balsamering eller kremeringstjenester som kreves av loven.

Hva koster medlemskap typisk?

Priser varierer fra kapittel til kapittel. Du kan sjekke ut lokale memorial samfunnet priser i staten din.

I 1988, Vi betalte en engangs levetidsavgift på $ 7 da vi kom til Washington. I 2016 er livstid medlemskap i Washington $ 35 per person; fortsatt en fantastisk verdi.

Da vi flyttet til Ohio, på grunn av gjensidighet mellom kapitlene, måtte vi ikke betale igjen. Hvert kapittel setter opp sine egne avgifter og noen ganger er kapitalkravene gratis under visse forhold.

Hvordan får medlem av Memorial Society slike lave priser?

FCA forhandler kontraktspriser med lokale begravelseshjem som er hundrevis og ofte, tusener av dollar lavere enn begravelsesbyråets offentliggjorte sats.

Som nevnt tidligere gjør frivillige enkelte oppgaver i stedet for en begravelsesdirektør, som er hvordan de overlevende sparer så mye penger. Du trenger ikke å betale for en begravelsesdirektør for å kjøre en heis eller en ambulanse for å plukke opp kroppen når en frivillig fyller inn.

Merk, Medlemsavgiften er forskjellig fra begravelseshjemmet du betaler. Kapitler har vanligvis ikke begravelses- eller kremeringsplaner - selv om noen gjør det - så betaler du fortsatt begravelseshuset direkte for disse kostnadene. Eller, når det gjelder begravelse i stedet for kremering, betaler du for gravplassen.

Hvem er frivillige?

Frivillig arbeid fungerer forskjellig på tvers av kapitlene.

For eksempel, da jeg ringte Folkeminnesforeningen i Washington, forklarte en representant at noen kan frivillig til et minnesmerke. Frivillige trenger ikke å være - men blir vanligvis - medlemmer.

Det fungerer annerledes i Cleveland. People's Memorial Society ble grunnlagt av Quakers og har 250 000 medlemmer, forklarte Bill McCullam, styrets leder.

Quaker kirken mener sterkt i samfunnet, og på dette området frivillige kirkemedlemmer seg til å utføre oppgaver, som å plukke opp kroppen etter døden, uten kjærlighet og respekt for livets slutt.

Hvordan å være minnesforeningsmedlemmer hjalp oss med vår sønns forbi

Min mann og jeg ble medlemmer mens Jason var fortsatt i live, så vi hadde tid til å spørre om vår sønns utelukkede ønsker.

Vi spurte ham om hans favorittkirke sanger, blomster, klærne han ønsket å ha på begravelse og andre ting han ønsket for sin minneservice.

Jason var mentalt og følelsesmessig veldig moden i sin alder, og selv om dette var en ubehagelig diskusjon, aksepterte han at vi var fokusert på hans livskvalitet. Vi ønsket å ære sine siste ønsker.

Å vite sikkert hva Jason ønsket etter at han passerte lettet en stor følelsesmessig byrde fra skuldrene. Det eliminert mange unøyaktige gjetninger om hva han ville ha for sin livsopplevelse. Dette var viktig for oss fordi Vi var fokusert på Jase livskvalitet før, under og etter hans passering.

Da tiden kom, ringte jeg vår hospice-sykepleier mens mannen min bodde hos Jason ved sengen hans. Da ringte jeg minnesamfunnet.

Bare en telefonsamtale satte prosessen i gang. Frivillige av minnesmerke kom for å få Jason kropp innen en time.

Frivillige var fantastisk; de var medfølende, respektfull, snill og kjærlig. Selv om mannen min og jeg var følelsesmessige vrak, visste de hva de skulle gjøre og gjorde det stille.

Deres nærvær gjorde det enklere for oss å komme gjennom denne tragedien. Det var det beste mulige scenariet i verst mulig situasjon en forelder kan oppleve.

Våre endelige kostnader med Memorial Society

Tilbake i 1988 betalte vi totalt $ 2 200 for Jason's airfare, balsamering, pine box kiste og gravplass i Ohio, hvor min manns familie bodde.

I dag er begravelse i en vanlig furuboks eller kremering omtrent $ 1000 gjennom et minnesmerke. For eksempel, de Cleveland Memorial Service tilbyr enkel kremering for $ 755 og enkel begravelse for $ 895. Du vil kontakte ditt lokale samfunn for nøyaktig prisinformasjon.

Uansett er det ganske litt mindre enn horrorhistoriene du har lest om å planlegge en rimelig begravelse.

Hvis du er interessert i å spare deg selv hundrevis eller tusenvis av dollar på uttjente kostnader, sjekk ut det lokale minnesamfunnet. Det er en rimelig sum penger i bytte for fordelene.

Etter min erfaring var det mer fredelig å ha alt ordnet på forhånd, så vi måtte ikke bekymre oss for å ta avgjørelser i øyeblikket.

Din sving: Vil du bli med i et minnesmerke?

Susan Fox, en talentfull frilansskribent, spesialiserer seg hovedsakelig i helhetlig helse og selvhjelpsemner. Se hjemmesiden hennes på www.yoursecretwishes.com. Kontakt henne for å skrive for virksomheten din.

Skrive Inn Din Kommentar