Penger

Start en lokasjons-uavhengig virksomhet: 7 ferdigheter du kan lære over Skype

Start en lokasjons-uavhengig virksomhet: 7 ferdigheter du kan lære over Skype


Undervisning er en fin måte å ta med litt ekstra penger. Da jeg var på videregående skole, lærte jeg piano leksjoner til yngre barn etter skolen og i helgene - det var en fin måte å tjene penger som en tenåring, og jeg kunne hjelpe barna med å oppdage glede av musikk.

Selvfølgelig, da jeg lærte piano leksjoner, bodde jeg i en liten by hvor du kunne gå hvor som helst du ønsket å gå om fem minutter. Lærere som ønsker å finne studenter i utstrakte byområder, har ofte en vanskeligere utfordring; at $ 30 du tjener for en times lang leksjon, virker som mye mindre penger når du vurderer den timelange pendlingen det tar å komme til studentens hus! På samme måte, hvis du bor i et område utenfor veien, vil du få det vanskelig å få studenter til å komme til deg.

Det er der Skype kommer inn. Mange mennesker lærer musikkleksjoner, matteundervisning og mer over Skype, og gjør gode penger på å gjøre det! Når du lærer leksjoner over Skype, trenger du ikke å bekymre deg for en pendling; alt du trenger å gjøre er å åpne den bærbare datamaskinen og komme i gang.

Hva kan du lære over Skype?

Det korte svaret er "nesten alt", så her er noen ideer for å komme i gang.

1. Musikkleksjoner

Enten du lærer fra Faber-begynnelsen av pianobøker eller Suzuki fiolin-metoden, er å lære musikk over Skype en fin måte å hjelpe elevene til å lære grunnleggende musikk.

Hvordan kan du lære musikkens fysikalitet - holdning, fingering, etc. - gjennom en liten bærbar PC-skjerm? LA Times beskriver en Skype musikklærer, Talc Tolchin, som bruker flere kameraer for å få jobben gjort:

[Studentens] datakamera er rettet mot skulderen hennes, og Tolchin ser på sin venstre hånd som den boper fra syvende til tredjedeler. Tolchin har to kameraer - en montert på taket slik at elevene kan se på hendene, den andre trent på ansiktet.

Du kan også utføre flertallet av musikkleksjonene dine over Skype og møte hver annen måned for en personlig leksjon. På den måten får elevene dine det beste fra begge verdener.

2. Veiledning

Du kan lære alt fra pre-calculus til SAT prep over Skype, og i motsetning til musikkleksjoner trenger du aldri å bekymre deg for å møte personlig. Bare åpne den bærbare datamaskinen og gjør deg klar til å forklare polynomiske funksjoner!

Hvis du planlegger å veilede deg over Skype, er det en god ide å sette lekser for studenten din til å sende deg e-post mellom veiledningstimer. På den måten sørger du for at studenten masterer materialet selv når du ikke er rundt for å hjelpe.

3. Mock intervjuer

Mange mennesker blir veldig nervøse for jobbintervjuer. Det er her du kommer inn. Ved å sette opp mockeintervjuer med coaching over Skype, kan du hjelpe jobbsøkere til å forberede alt fra intervjuutsikt til deres evne til å beskrive en situasjon der de med hell klarte en konflikt mellom medarbeidere.

Denne type treningsprogram vil kreve sterke markedsføringsevner; Tross alt forsøker foreldre ofte musikklærere eller veiledere for barna sine, men du må overbevise folk om å ansette intervjuer for dem selv. Ta en titt på andre Skype-intervju coach nettsteder, for eksempel Barry Drexlers intervju coaching nettsted, for å se hvordan disse trenerne markedsfører seg selv.

4. Offentlig taler

Offentlig taler er fortsatt en av våre beste frykt. Hvis du kan hjelpe folk å overvinne deres ubehag ved å snakke i offentligheten, har du en jobbmulighet. Bruk Skype til å trene folk på deres levering, deres holdning og den riktige måten å trygt møte en mengde.

Ta en titt på Jezra Kayes offentlige talersted for å se hvordan du kan sette opp din egen Skype-coachingsvirksomhet. Legg merke til hvordan Kaye inkluderer et månedlig nyhetsbrev og andre godbiter for potensielle kunder - i denne typen arbeid vil byggrapport hjelpe deg med å skille seg ut mens du etablerer din kompetanse som coach.

5. Dating ferdigheter

Ja, du kan lære dating ferdigheter over Skype! Hjelp folk å lære hvordan å lage småprat, hvordan å spørre noen ut og til og med hvordan de skal oppføre seg under datoen.

Du finner mange dating coach Skype-bedrifter på nettet, så ta en titt på konkurransen og finne ut hvordan du gjør nettstedet ditt attraktivt for potensielle datingklienter. Velg en strategi som du tror fungerer for deg; Noen steder handler om pickup-teknikker, mens andre, som Dr. Samantha Rodmans dating-økter, handler om kommunikasjonsferdigheter og personlige mål.

6. Organisasjon

Vi har tidligere skrevet om hvordan du tjener penger fra organisasjonssystemer som KonMari. Her er en ekstra måte å tjene penger på dine organisatoriske ferdigheter: Ta dem til Skype. Bruk kamerafunksjonen til å se etter kundenes hjem og hjelpe dem med å finne ut hva de skal beholde, hva de skal videreselge og hvordan man rydder opp roten!

7. Dyrehage

Vil du hjelpe folk å forstå sine furrige venner litt bedre? Bli en Skype kjæledyr trener. Siden du jobber over Skype, trener du ikke kjæledyrene direkte; du lærer dine kunder å trene sine kjæledyr.

Tror ikke på oss? Ta en titt på vår artikkel om kattadferdister som jobber over Skype for å hjelpe familier og katter.Det hjelper hvis du har en sertifisering før du begynner, for eksempel dyreadferdssertifiseringen fra International Association of Animal Behavior Consultants.

Hvordan komme i gang

Uansett hva du planlegger å lære, ta en titt på vår guide til å sette opp en veiledningsvirksomhet. Du vil opprette et nettsted som forklarer lærerprogrammet og kvalifikasjonene og deretter begynner å markedsføre deg selv til potensielle kunder. Noen ganger er det like enkelt som å sende en e-post til foreldrene dine, og kunngjøre at du starter en pianoundervisning. Andre ganger krever det litt mer markedsføringskunnskap.

Hvor mye kan du tjene? En kattoppførselist kan tjene opptil $ 100 i timen. Barry Drexler belaster $ 150 for en 90-minutters intervju-coaching-sesjon. Hvis du er i stand til å bevise hva din coaching er verdt, kan du sette din egen pris.

Ikke glem om henvisninger. Din første student er ofte nøkkelen til å få andre og tredje studenter. Hvis du er en god lærer, forvent å få noe av din virksomhet gjennom munn-til-munn, men stopp ikke med markedsføring! Planlegg å bruke minst 50% av arbeidstiden din til å fremme din Skype-virksomhet til du får en full studentrader.

Hvis du trenger mer hjelp, er det nok noen der ute som er klar til å lære deg hvordan du starter en liten Skype-bedrift - over Skype, selvfølgelig!

Din sving: Har du noen gang tatt en klasse over Skype? Hvilke råd har du for folk som ønsker å undervise i Skype-klasser?

Nicole Dieker er frilansskribent med fokus på personlig økonomi og personlige historier. Hennes arbeid har dukket opp i The Billfold, The Toast, The Write Life og Boing Boing.

Skrive Inn Din Kommentar