Penger

21 Side Gigs som vil sette $ 100 eller mer i lommen

21 Side Gigs som vil sette $ 100 eller mer i lommen

Siden vi stopper trafikken for å plukke opp endring, vil vi definitivt ha litt vanskeligere å tjene $ 100. Hvis du lurer på hvordan du kan tjene penger, er det mange måter å gjøre det også.

Enten du har en spesiell ferdighet, videreselger kunnskapsrike eller ønsker å tjene tilbake på kjøpene du allerede har gjort, har vi funnet ut noen gode muligheter for å gjøre din neste raske $ 100.

1. Del historier om barna på skummelt mamma


Hvis du har barn, har du automatisk historie generatorer.

Fra graviditet mote valg å håndtere å finne din datter datter dating profil, det er mye å si om foreldre. Og på skummelt mamma, er det bare "ekte snakk" - ingen sanitized, tv-kommersiell familie frolicking i en hvit-picket-inngjerdet hage.

Så lenge du har en måte med ord, kan du generere litt penger fra de ansiktshemmelige foreldre snafus.

Her er åtte foreldre magasiner og blogger som betaler bidragsytere, gjennomsnittlig ca $ 100 per innsending.

2. Del dine kvitteringer


Det er på tide å overlevere kvitteringer til Paribus, fordi det er en god sjanse for at de kan legge penger i lommen.

Det er gratis å registrere deg, og når du gjør det, vil Paribus skanne e-postarkiver for eventuelle kvitteringer du har. Hvis det oppdager at du har kjøpt noe fra Target eller en av de andre 28 forhandlerne som er oppført på deres hjemmeside, vil den spore elementets pris og gi deg refusjon når som helst, det er en prisnedgang!

Selvfølgelig fungerer Paribus best hvis du handler mye på nettet. Men spesielt på Amazon, hvor prisene kan endre noe, er det verdt å ha Paribus på din side. Du kan tjene $ 100 tilbake om noen måneder.

3. Tjene opp til $ 200 Surf på Internett


Jeg elsker denne, fordi du bare setter den og glemmer den.

Visste du at Swagbucks betaler deg for å gjøre søk på din datamaskin eller telefon? Swagbucks drives av Yahoo-søk, så det er de samme resultatene du vanligvis ser, pluss de gir deg en gratis $ 5 bare for å registrere deg og gjøre ditt første søk!

Det er ikke mye penger, men jeg tjener vanligvis omtrent $ 100 - $ 200 / år i passiv inntekt som gjør dette. Lett arbeid skjønt - kan ikke klage.

4. Test Kjør en bil

Bilforhandlere tilbyr ofte incitamenter til kunder å komme inn og ta en titt på bilene sine.

De vil gi deg kontanter eller gavekort bare for å ta en ny bil for et spinn.

For eksempel ga Kia-forhandlere nylig $ 25 til alle som kom inn og testet kjørte en ny bil. Hvor lett er det?

Jeg har ofte sett disse incentivene gå opp til $ 100, noe som er ganske bra vurderer dette tar mindre enn en time av tiden din. En fin måte å finne kampanjer på er å sjekke den lokale avisens klassifiserte seksjon.

Vær oppmerksom på annonser på TV også for nasjonale reklamekampanjer av store bilbedrifter.

5. Få pengene tilbake fra MyPoints


Har du hørt om MyPoints? De er en tilbakebetaling nettsted som lar deg tjene penger ved å handle online og utskrift kuponger. Vi bruker dem hele tiden i huset vårt, fordi det er umiddelbar måte å spare på alt du kjøper (for eksempel gir de deg opptil 5% tilbakebetaling på hvert kjøp du lager hos Amazon).

Men nok om det, her er hvordan få en gratis $ 10 Amazon gavekort:

  1. Registrer deg for MyPoints her bruker e-postadressen din (den er gratis).
  2. Bruk MyPoints-portalen neste gang du må handle online (den er koblet til tusenvis av butikker, inkludert Walmart, Amazon og Target).
  3. Så lenge du bruker $ 10 på noen av disse butikkene, vil MyPoints belønne deg med 1,750 bonuspoeng som du kan innløse for et gratis $ 10 Amazon-gavekort.

6. Bli med i en fokusgruppe

De fleste av dere vet at undersøkelser ikke er vår favoritt måte å tjene ekstra penger, men vi gjør et unntak når vi bare går ut på sofaen. Vi ser så lenge vi bare ser på TV, det er ingen grunn til at vi ikke kan klikke på noen knapper samtidig.

Vip Voice er et legitimt betalt undersøkelsesfirma (det er vurdert en A + med Better Business Bureau).

Jeg har hørt noen av top-end-undersøkelsene kan betale opp til $ 95, men de er sjeldne og kan ta litt tid å fullføre. De fleste undersøkelsene betaler en bukke eller to og tar bare 10-15 minutter, noe som gjør det ganske enkelt å tjene $ 100 eller mer per måned.

7. Selg styrespillstykker

Har noen gang sett et brettspill i butikkbutikken, men lagt merke til med stor tristhet, manglet det halvparten av stykkene?

Du vil kanskje sette spillet i handlekurven uansett. One Penny Hoarder laget $ 250 i seks måneder som selger ekstrabrettspillstykker på nettet. Du kan til og med selge "mystery bags" av stykker for $ 12 en pop!

Det kan ta litt tid for oppføringene dine å selge, men hvis du følger Laura's guide, kan du nok gjøre $ 100 om tre måneder.

8. Kjør med løft

Trenger du en morsom, fleksibel måte å tjene penger samtidig som du møter mange nye mennesker?

Prøve kjører med Lyft!

Etterspørselen etter ri-deling har vokst som gal, og det viser ingen tegn til å bremse ned. For å være kvalifisert må du være minst 21 år med et år med kjøreopplevelse, passere en bakgrunnskontroll og eie en bil laget i 2007 eller senere.

Vi snakket med Paul Pruce, som har kjørt på heltid med Lyft i over et år. Han tjener $ 750 i uken som sjåfør.

Best av alt, gjør han det på sin egen tid.Du kan kjøre dager, netter eller helger - det er opp til deg!

9. Lag plass til disse appene

Det finnes en rekke selskaper, inkludert Google, som vil betale deg for å installere appen sin på mobiltelefonen din. Og de betaler deg for hver måned du holder dem installert.

Appene samler inn data fra mobiltelefonen din og hjelper bedrifter med å forstå web- og mobilbruk bedre, for eksempel hvilke tidspunkter folk går på, hvor lenge de bor på nettsteder og bruker apper og hvilke typer nettsteder og apper som er populære (eller ikke) .

Her er mine favoritter:

MobileExpressions for Android -
Etter at du har installert denne appen i en uke, får du spille et øyeblikkelig belønningsspill for en premie (alle vinner noe). Jeg vant en $ 25 Amazon gavekort, men noen av de andre premiene inkluderer iPads og Samsung TV.

10. Se mer TV


Det er definitivt mulig å få betalt for å se på TV.

Last ned Perk Pop Quiz-appen og velg fra en av de mange trivia kategoriene - 90-tallet og 2000-tallet, Music & Movie Quotes og berømte slogans er bare noen få.

Jo mer korrekte svar du rack opp, jo flere poeng får du. Du kan innløse disse poengene for gavekort til Amazon, Starbucks, Nike, GameStop, Target og andre butikker.

Du kommer ikke til å bli rik gjør dette, men det er en morsom måte å tjene ekstra $ 15 til $ 20 i måneden for showene du allerede liker å se på.

11. Selg din matpakke

I stedet for å kaste matpakker i søppel eller resirkuleringsboks, hvorfor ikke selge dem på Ebay?

Ikke hver eneste søppel er opprettet like, men kategorien "Belønningspoeng / incentivprogram" er et populært sted å selge matpakker som kan innløses i ulike lojalitetsprogrammer.

For eksempel, General Mills Boxtops for Education selger for rundt 10 cent hver på eBay og Coca-Cola caps selger for rundt 25 cent. Selv Campbells suppeetiketter kan selges for ekstra penger.

Les mer om hvordan du selger matemballasje her.

12. Braid Horse Manes


Noen gang lurt på hvor mye det koster å opprettholde hestens låser? Mer enn du kanskje tror!

Bidragsyter Kat Tretina begynte å flette maner og haler av showhester etter at hun lærte oppgaven, kunne tjene henne $ 100 per hest.

Jobben krever fingerferdighet og litt hestestyrking, men hvis du bor i hesteland, kan det lønne seg.

13. Videreselge Drift Store Klær


Altid å finne de beste merkene på speditørbutikker?

Alltid følte seg uhøflig når det kjempebra tilbudet ikke er din størrelse? Ta det hjem uansett, og slå det på eBay.

En bidragsyter tok en $ 5 par speditør butikk jeans og solgte dem online for $ 50. Kan du tenke deg å lage $ 100 bare for å selge to par designer jeans?

14. Selg Craft Supplies


Ikke begeistret for å prøve å få tilbake pengene du brukte på slitne prosjekter ved å selge dem?

Kanskje du kan tjene mer - uten tid investering - ved å selge forsyninger. Bidragsyter Janet Berry-Johnson kjøpte krysestingmønstre på speditørbutikker og videresolgte dem på Etsy, tjente $ 600 i nettbutikkens første fem måneder.

For å plukke opp forsyninger på den billige, sjekk butikkbutikker, Craigslist, Facebook yard salg grupper eller til og med håndverk butikker når de har store clearance salg.

15. Tjen $ 100 + ved å åpne en ny bankkonto


Det er flere banker som gir deg gratis penger bare for å åpne en ny konto.

Det er ingen skade i å ha flere bankkontoer. Faktisk finner jeg det ofte nyttig å ha flere steder å lagre (jeg har mindre sannsynlighet for å berøre pengene), så jeg har sparekontoer for mitt julefond og mitt feriefond.

Toppbanken bonusen er $ 250 akkurat nå - gå over til denne listen for å se alle bankene i ditt område som tilbyr gratis penger.

16. Lever dagligvarer

Mens du er i butikken, tjen ekstra penger på å plukke opp andres dagligvarer.

Koble til klienter gjennom TaskRabbit eller Instacart. Plukk opp og lever opp dagligvarer til folk i ditt område som ikke har tid eller interesse for matbutikk.

Bruk disse appene til å fungere når du vil tjene ekstra penger. Du kan like godt hente en jobb når du er på vei til butikken selv.

Instacart er en app utviklet utelukkende for kjøp og salg av dagligvarer i San Francisco, New York, Chicago, Boston, Washington, Philadelphia og Los Angeles.

Etter kort trening kan du logge på Instacart når du vil jobbe og godta jobboppgaver. Shoppere kan tjene opptil $ 25 en time i topptider, pluss sporadiske tips.

Lag $ 100 i fire turer til butikken? Det er nesten for enkelt.

I mellomtiden er TaskRabbit et generelt konsertsted tilgjengelig i 18 amerikanske byer og London. Du kan hente opp oppgaver fra housecleaning til bartending på en privat fest - eller shopping og levering.

17. Selg bakte varer


En bedriftsrik kvinne fortalte oss hvordan hun lager $ 500 til $ 600 hver månedslager bakevarer på bondemarkeder og til naboene sine.

Å sette opp en bakevarer er forskjellig i alle land, men oppstartskostnadene er lave - du har sannsynligvis allerede forsyninger og trenger bare å fylle opp ingrediensene.

Bare teste vannet? Gå inn i den med en bake-salg mentalitet og selg små ting til venner, familie og naboer. La et par dollar for en bit av din beste dessert og tjene $ 100 kunne være et stykke kake.

18. Bli en Pro Pooper Scooper

Hvis du allerede plukker opp din egen hunds poop, eller hvis du ikke eier en hund, men vil ha en enkel måte å tjene penger på, du kan faktisk få betalt for å plukke opp hunden.

En pooper-scooper kan gjøre $ 40 til $ 45 per time hvis han jobber med gjennomsnittlig fire klienter per time, sier Matthew Osborn, tidligere profesjonell pooper-scooper og forfatter av "The Professional Pooper-Scooper."

Vi har til og med funnet en fyr som gjorde dette galskapsproblemet til en $ 1,5 millioner oppstart!

19. Gi en katt


Vil du tjene $ 20 per dag bare for å sjekke Fluffy eller Fido?

Registrer deg for et nettsted som DogVacay og hente opp kjæledyrsoppgaver når du klør for noen ekstra penger. Jo mer omsorg som kreves, desto mer pleier du å bli betalt.

Walking dogs betaler mer enn å matche katter. Å overnatte med kjæledyr betaler mer enn noen av de to første alternativene, og så videre.

Men hei, når været er fint, kan disse hundene gå god trening.

20. Få betalt for å tjene rett A's


Fikk du store mål for karakterene dine dette semesteret?

Tjen penger for å studere ved å registrere deg for Ultrinsic. Velg et insentiv på kurset, eller sett et mål for hele semesteret for å finne ut hva du kan få betalt for å få karakteren.

21. Få en $ 100 bonus for å åpne en motivkonto


Oppdatering: Dette tilbudet er utløpt.

Motiv Investering er unik blant online meglere, fordi du i stedet for å velge enkelte aksjer investerer i en gruppe aksjer (vanligvis 20 til 30) fra et lignende felt. Sort som et fond, men motivene spenner fra Clean Energy, til republikanske selskaper, til sunn og velsmakende, til Obamacare. I utgangspunktet vil enhver interesse du har eller trend du vil investere i finnes på Motif ...

Enda bedre, de gir bort en masse penger akkurat nå. Hvis du åpner en ny konto med $ 1000 og lager en handel, tjener du $ 100.

Nå tar Motif $ 9,95 for hver handel du gjør, så du skal netto kr 90,05 i ekstra penger med denne. Det er som å få alle transaksjonsgebyrene gratis og tjene $ 100 ekstra. Søt! Meld deg på her.

(Redaktørens merknad: Oppmeldingsbonusen er ikke lenger tilgjengelig, men du kan fortsatt få 3 måneder Motif-tjeneste gratis.)

Les mer om det her: "Hvordan tjene $ 100 denne uken med motiv investering"

Din sving: Hvordan gjorde du din siste ekstra $ 100?

Annonsørens opplysning: Vi er betalt for noen av våre meninger i innlegget, og noen lenker kan omdirigere til en tilknyttet partner. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt er han på vår favorittmynt.

Skrive Inn Din Kommentar