Investere

Her er Robert Kiyosaki's Best Investing Advice to Heed

Her er Robert Kiyosaki's Best Investing Advice to Heed

Jeg er den første til å innrømme at jeg har vært kritisk til Robert Kiyosaki til tider. Men, uansett noen av hans forretningsadferd, har Kiyosaki fortsatt gitt oss gode investeringsråd.

I dag ville jeg ta deg tid til å dele med deg tre stykker råd som Robert Kiyosaki nylig har delt, og uthev hvorfor du bør være oppmerksom på det.

Disse rådene har rørt et bredt spekter av tanker fra mennesker over hele verden. Gitt at Robert Kiyosaki har oppmuntret mange, men fremdeles forvirret noen, er dette ikke en stor overraskelse. Uansett, la oss få det beste investeringsråd fra Robert Kiyosaki og se hvordan det måler seg.

Robert Kiyosaki på Komme i gang Investering

Jeg blir ofte spurt hvordan du skal begynne å investere med lite eller ingen penger. Vennligst hør dette fordi dette er det vanskeligste for folk å forstå: du investerer IKKE med penger! Du investerer med ditt sinn! Uansett hva feltet, din største ressurs er ditt sinn. Når du har kunnskap, finner du avtaler, finner teamet ditt og bruker andres penger. Du selger avtalen og teamet ditt for å få investeringspenger.

Robert Kiyosaki delte dette rådet om fire måneder siden, og det har siden blitt delt 1000 ganger på sosiale medier. Jeg finner dette rådet til å være svært lik det vi snakker om regelmessig her på The College Investor: investere i deg selv. Stemningen fra mange av kommentatorene på sosiale medier om dette hadde den samme tankegangen. Imidlertid var mange fortsatt skeptiske - sier ting som "lettere sagt enn gjort."

Jeg tenker for mange, kunnskapen er der ute, men du må gå og finne den. Når du gjør det, kan du begynne å forstå prinsippene om å investere veldig enkelt.

Robert Kiyosaki på investeringsrisiko

Investering er mindre risikabelt enn å være en ansatt. Kompetente investorer har kontroll over sine investeringer; ansatte er kontrollert av en sjef.

Jeg finner dette tilbudet å være ekstremt interessant, fordi det tar en helt annen mening om å investere enn folk er vant til. På overflaten ser mange på dette som å snakke om karriereveier. Faktisk vil jeg gjette at ca 50% av kommentarene på sosiale medier om dette sitatet har å gjøre med karriere råd. Imidlertid tror jeg at Robert Kiyosaki gikk i en annen retning, og bare ved hjelp av en metafor.

Han snakker om eierskap her - ikke om arbeidsplassen. Han sier at en eier er mindre risikabelt enn en ansatt på grunn av si at de har i retning av selskapet. Tenk bare: forrige uke snakket vi om å forberede porteføljen din til å miste jobben din, fordi så mange mennesker sliter med å holde jobben sin på arbeidsplassen.

Sammenlign å være en ansatt med å være en investor i år. Ansatte er bekymret for jobbene sine, om kutt til deres fordeler, og et myriade av andre problemer. På den annen side har eiere (inkludert aksjonærer) hatt et blomstrende aksjemarked som har økt sin formue enormt. Det er verdien av å investere, og å være eier.

Arbeid på en ni-til-fem jobb - men innse at du skal bygge eierskap i noe, og ikke bare stole på bedriften din for å ta vare på deg.

Robert Kiyosaki på planlegging

Investering er en plan, ikke et produkt eller en prosedyre.

Endelig er min favoritt, denne. Investering er en plan - det er ikke et "kjøp dette" alternativet for å skape den perfekte porteføljen som garanterer deg millioner. Du må bare lage en solid plan, og deretter jobbe den planen over tid. Som vi diskuterte i Det eneste som gjelder for å investere, du trenger bare å bygge en solid plan:

  1. Trinn 1: Forstå din risiko, belønning og tidshorisont.
  2. Trinn 2: Opprett en ressursfordeling som samsvarer med målene dine (dvs. lage planen).
  3. Trinn 3: Opprett din portefølje for å matche dine endrede mål (dvs. arbeid planen).

For mange mennesker vil ha en enkel, "her du går" løsning. Det virker bare ikke slik - alle er forskjellige, og planen må individualiseres.

Din tur

Hva synes du om Robert Kiyosakis investeringsråd? Kan du dømme hans råd skille fra sin bakgrunnshistorie? Finner du noen av sitater og råd meningsfulle uansett? Jeg vil gjerne vite dine tanker, så vel som andre anførselstegn fra Robert Kiyosaki du liker.

Skrive Inn Din Kommentar