Penger

Hvordan spare penger på bleier: Strategier for disponerer, klut og mer

Hvordan spare penger på bleier: Strategier for disponerer, klut og mer

Da min baby var liten, var jeg i fornektelse på det rene antallet bleier hun gikk gjennom.

Jeg husker å velge en av de mindre pakkene i matbutikken og tenkte: "Dette har 30 bleier i den, så det skal vare en stund."

Ha! Jeg vil skylde den matte på søvnløshet. Jeg måtte gå tilbake for å kjøpe mer senere den uken.

Her er sannheten: Babyer går gjennom mye av bleier. Du vil sannsynligvis endre babyens ble tusenvis av ganger da hun er ett år gammel. Den eneste oppsiden av alt som diapering: Du kan spare mye penger hvis du gjør det riktig.

Her er de beste måtene å spare penger på bleier, og starter med det rimeligste alternativet.

1. Ingen bleier

Det eneste som er bedre enn å spare penger på bleier, er ikke å betale for bleier i det hele tatt. Hvordan spør du, er det mulig?

Elimineringskommunikasjon innebærer å være oppmerksom på babyens "poo cues" fra dag ett, slik at du kan holde den lille bunken med glede over et toalett når det er på tide å gå. Du vil fortsette å bruke lyder og signaler i tilknytning til toalettet til babyen din til slutt kan bruke toalettet på kommando.

Selv om elimineringskommunikasjon nylig har fått litt popularitet i USA, er det mye mer vanlig i verdensområder hvor folk ikke bruker mye tid innendørs, og hvor foreldrene er mer sannsynlig å bli hos barna hele dagen.

Hvis du er fascinert, sjekk ut The Penny Hoarder sin fulle innlegg på emnet. Hvis det ikke er for deg, kan du kanskje det neste rimeligste diaperingalternativet.

2. Klut bleier

Selv når du kjøper de fineste klutblærene på markedet, faktor i kostnaden for vasking, og splurge på tilbehør som en bleiepistol og våte poser, koster klutbleier vanligvis mindre enn engasjementer i løpet av noen år. De fleste foreldre planlegger også å bruke klutbleier til deres neste baby, noe som øker besparelsene.

I tillegg til overkommelige priser har klutbleier andre fordeler enn disposables: De kommer i søte mønstre og farger, de er enkle på miljøet, og etter min erfaring er dobbeltbenet og bakflakene mye bedre for å hindre lekkasjer og utblåsninger.

Dessverre krever klut diapering også å få mer praktisk med de skitne bleier, og krever også mye mer klesvask (du bør vaske klut bleier minst annenhver dag).

Hvis du er interessert i klut diapering, vil du raskt lære at det er mye av tilgjengelige alternativer. Du sparer mest penger hvis du kjøper grunnleggende prefolds (også kalt "leiligheter") og separate vanntette deksler. Velg for dekselene, slik at du ikke trenger å kjøpe mer når babyen din vokser. Siden du må gjøre vasken nesten hver dag, vil du ikke trenger å kjøpe mer enn noen dager. Du kan også kjøpe færre deksler enn bleier, fordi dekslene ofte overlever noen bleieendringer uskadd.

Hvis du er villig til å betale litt mer, kan du oppgradere til klut bleieinnsatser (ingen kollisjon påkrevd og noen tørkefunksjoner), eller til de dyrere bleiene som kommer helt sammen (alt-i-ett-enheter). Noen smarte foreldre velger å spare mer penger ved å sy på egne bleier, eller til og med ved å lage klutbleier fra gamle T-skjorter og håndklær fra hele huset eller fra den lokale butikken.

(En bonus besparelser tips for klut bleier: Hvis du vil ha en bleie sprøyten, ikke begrense deg til de som markedsføres for bleier, noe håndholdt bidet vil gjøre.)

3. Engangs bleier

De fleste foreldre velger engangsbleier for enkelhets skyld - til og med noen klutdørende avicionados bytter til disposables når de er ute og om. Du vil fortsatt finne mange måter å spare på bleier:

Gå Generisk

Ved å velge det generiske alternativet, er det en av de enkleste måtene å lagre. Butikkmerker koster ofte halve prisen på merkenavn, men kvaliteten varierer. Jeg har hørt gode ting om de generiske alternativene på Target, Costco og CVS.

Også vurdere generiske kluter; de ser ut til å være like gode som deres merkenavn-kolleger og, i motsetning til bleier, er det ingen risiko for rotete katastrofer hvis deres kvalitet ikke er så god som navnetemnet.

Bli med Lojalitetsprogrammer

Amazon Mom og Diapers.com tilbyr rabatter når du registrerer deg for abonnementer, som sparer deg turer til butikken og tiden som bekymrer seg om kuponger.

Dessuten tilbyr de fleste bleievarene sine egne lojalitetsprogrammer, som vanligvis innebærer at du sender koder fra boksene du kjøper og skriver inn dem online.

Bruk kuponger

Din matbutikk kan tilby sine egne kuponger, og det er mange kupongmuligheter på nettet. Du kan også bruke de samme appene som du bruker til å lagre på dagligvarer, for eksempel Pirc, som vil sende deg e-postvarsler når varemerket av bleier er til salgs i en butikk i nærheten av deg, og Ibotta, som noen ganger tilbyr rabatter på bleier i bytte for et bilde av kvitteringen din.

Andre tips og triks

Som med et hvilket som helst vareprodukt, er kjøp i bulk billigere, så gå for de store boksene hvis du er sikker på at babyen din vil være i den størrelsen en stund.

Du kan også prøve å holde babyen din i mindre størrelser lenger fordi de mindre størrelsene har flere bleier per pakke.

Til slutt, toalettopplæring barnet ditt og flytte ham ut av bleier så snart du kan, er en fin måte å spare på - selv om du ikke nødvendigvis kan kontrollere et barns potty-trening tidslinje.

Lykke til, Penny Hoarders!

Din sving: Hvordan sparer du penger på bleier?

Lindsay Luebbering er frilansskribent og tidligere journalist som bor i Cincinnati, Ohio. Hun hjelper folk og bedrifter til å kommunisere på klare, konsistente og overbevisende måter.

Skrive Inn Din Kommentar