Investere

TD Ameritrade gjennomgang

TD Ameritrade gjennomgang

TD Ameritrade har fått online trading plattformen ned til en vitenskap.

Deres tjenester tilbyr et kraftig utvalg av alternativer som appellerer til en stor og variert kundebase. Deres toppsalgspunkter inkluderer deres $ 0 minimumsbalanse, deres store utvalg av børsnoterte midler som er provisjonsfrie, og verdipapirfond uten transaksjonsgebyrer.

Disse funksjonene gjør dem blant de beste handelsplatformene for IRA-kontoer, samt investorer som nettopp har startet. Imidlertid inkluderer deres tjenester mange erfarne forhandlere på grunn av plattformens allsidighet og de gode tilbudene av deres tilgjengelige forskning.

TD Ameritrade er fordeler

Et godt alternativ for alle investorer, fra nybegynnere til avanserte handelspartnere, er det et bredt utvalg av alternativer og fordeler ved å bruke TD Ameritrade. Selv om det er høyere enn andre i samme marked i provisjonsfrekvenser per handel på 6,95 dollar per handel, gjør minimumskravene på 0 kr og over 2.000 transaksjonsavgiftsfrie fond, pluss opptil $ 600 i kontantbonuser, det svært ønskelig.

TD Ameritrade tilbyr et svært omfattende utvalg av investeringsprodukter. Med mer enn 100 provisjonsfrie ETFer som er valgt av uavhengig forskningsfirma, har Morningstar, som inkluderer aksjefond, råvarefond, internasjonale fond og obligasjonsfond, alle med økonomiske kostnadsforhold, mulighetene for å skape en mangfoldig porteføljehandel på en rimelig pris. En av de beste aspektene av provisjonsfrie handler (for ETFer) er at dollar-kostnad gjennomsnitt kan gjøres uten ekstra kostnad.

Med en sterk forpliktelse til å tilby konkurransedyktige, dybdegående undersøkelser og data tilbud, er en av TD Ameritrades beste fordeler denne forskningen for å utvikle strategier og undersøke markedet uten ekstra kostnad. Forskning, data og utdanning er et stort fokus for mange investorer, og ofte en av de største salgsargumentene ved å velge en handelsplattform til å jobbe med.

Massevis av konkurrerende online meglerhus legger til en heftig avgift for slike tjenester, så dette er en svært attraktiv funksjon. I tillegg har investorer med TD Ameritrade muligheten til å koble seg til firmaets handelsspesialister via telefon eller personlig, om nødvendig.

Se hvordan TD Ameritrade sammenligner ved hjelp av vårt Online Stock Broker Comparison Tool.

Innovative Trading Platforms

TD Ameritrade tilbyr to forskjellige plattformer for handel: Trade Architect eller thinkorswim. Nylig kjøpt og oppdatert, gir thinkerswim investorer til å teste sine handelsstrategier, samtidig som de analyserer potensielle gevinster og risiko involvert. Trade Architect er helt nettbasert, og tilbyr screeningsverktøy, streaming av nyheter og ytterligere avanserte funksjoner for handel.

TD Ameritrade's mobile app er kjent for å være utrolig nyttig, og fungerer som en mobilversjon av nettplattformen, og gir streaming nyheter, tilpasning og fulle alternativer.

Ameritrade s sosiale nettverk, gir MyTrade brukere mulighet til å koble seg til samfunnet mens de arbeider med de leverte virtuelle handelsverktøyene for å teste strategier i et risikofri miljø.

Kundeservice er en topp prioritet for TD Ameritrade, og de tilbyr telefontjeneste døgnet rundt sammen med e-postsupport og muligheten for filialtjeneste på over 120 steder.

Åpenhet om å åpne en Roth IRA AT TD Ameritrade

Tro ikke på hvor lett det er å komme i gang? Sjekk ut denne videoen og se hvor lett det er å åpne en Roth IRA på TD Ameritrade. Kom i gang på en provisjonsfri, ingen minimum IRA i dag.

Ulemper

Handelsprovisjonene er litt høyere enn andre meglere, på $ 6,95 per handel; Imidlertid kan deres servicenivå, gode forskningstilbud og flere plattformer bli sett på som verdt prisen.

Endelig dom

Samlet sett, selv om TD Ameritrade's handelsprovisjonskostnad er høyere enn gjennomsnittet blant sine konkurrenter, tilbyr de massevis av eksepsjonelle tilbud, inkludert provisjonsfrie ETF-bransjer som gjør bruk av plattformene både praktiske og effektive. Bunnlinjen: deres tjenester er perfekte for alle; fra investorer som nettopp starter med erfarne forhandlere som ser etter pålitelighet og muligheter fra en handelsplattform.

Åpne en TD Ameritrade konto i dag og få opp til $ 600.

TD Ameritrade gjennomgang
  • Provisjoner og gebyrer - 95
  • Kundeservice - 90
  • Brukervennlighet - 90
  • Verktøy og ressurser - 95
  • Investeringsalternativer - 100
  • Spesialtjenester - 100
95

Sammendrag

TD Ameritrade har fantastiske funksjoner for både nye og erfarne investorer, og kun en kort liste. Finn ut mer her.

Skrive Inn Din Kommentar