Penger

De 20 beste jobbene og bedriftene for kattfolk

De 20 beste jobbene og bedriftene for kattfolk

Hvis du har lest om hvordan Grumpy Cat har gjort $ 100 millioner for sine eiere, vet du at du følger dine feline venner rundt med et videokamera kunne gjøre deg rik.

Selvfølgelig samarbeider katter ikke alltid. Da jeg prøvde å lage en morsom kortfilm med våre katter, flubbet de sine linjer og nektet å følge skriptet. Jeg droppet prosjektet og gikk tilbake til å underholde dem og bygge flere kattkondoser (deres plan hele tiden jeg tror).

Ja, det virker min kone og jeg tjener penger til våre katter heller enn fra dem. Men heldigvis, hvis du elsker alt katt, har du mange andre måter å sette inn på din lidenskap. Her er 20 av de beste jobbene og bedriftene for kattelskere.

1. Skriv om katter

Hvis du har katter, har du historier å fortelle, og kanskje noen råd å tilby. Hvorfor ikke skrive en bok? ("Jack the Braking Cat" ville være min tittel.)

Et raskt søk av Amazon.com for bøker om katter viser tusenvis av resultater, og noen av disse bøkene gjør det veldig bra. Det koster ingenting annet enn din tid til å publisere bøker på denne måten; for eksempel, her er hvordan jeg tjente penger med tenne bøker om backpacking og andre emner.

2. Vær en kattemaker

Du kommer ikke til å tjene store penger, men jobber er der ute. PetGroomer.com har til og med en side som viser bare pet groomer jobber. Du kan klikke på en stat for å se hva som er tilgjengelig i nærheten av deg.

Selvfølgelig må du trolig også huse hundene (og noen ganger andre dyr), men du kan få det kjent at du spesialiserer deg på katter. For å tjene mer penger, bruk jobben som trening for å starte en egen kjæledyrpleiebedrift.

3. Invent Cat Products

Jeg tok en fjernstyrt bil og gjorde den til en fjernstyrt fjærspinner. Kattene elsket det. Jeg har også opprettet en ny type kattedør for å gi tilgang til vår skjermede uteplass.

Jeg har ikke innløst noen av mine kattoppfinnelser ennå, men du kan se hva andre har gjort på nettsteder som CatDancer.com. Du kan selge dine produkter direkte på nettet eller lisensiere dem til leketøy og dyreproduktfirmaer.

4. Selg kattleker

Hvis du ikke vil ha risiko og sliter med å finne ut, bare selg leker som allerede har vist seg å være populære hos katter. For en ide om hva som selger, sjekk ut alle kattelekerene til salgs på eBay. Hvis du finner en god grossistleverandør, kan du også bruke Fulfillment av Amazon for å selge varene dine. Noen mennesker har selv hatt suksess som selger brukte kjæledyr leketøy.

5. Bli dyrlæge

Å jobbe som veterinær er kanskje den beste måten å skape en jevn inntekt fra kjærligheten til katter. Bare spesialiser deg på katter - det er mange katthospitaler over hele landet. Bureau of Labor Statistics (BLS) sier median lønn for veterinærer er $ 84.460.

På den annen side er kostnaden for å komme dit høyt; veterinær studenter gjennomsnittlig rundt $ 160.000 i student gjeld ved eksamen, ifølge IWantToBeAVeterinarian.org.

6. Bli en veterinærteknolog eller tekniker

Vet techs arbeid under en lisensiert veterinær gjør medisinske tester for å diagnostisere sykdommer og skader. En tekniker trenger en toårig assisterende grad, og en tekniker trenger en fireårig bachelorgrad, men BLS klumper de to posisjonene sammen statistisk, og viser median årslønn for veterinærteknologier på $ 30,290. Formentlig får den fireårige graden deg mer enn det.

BLS sier at sysselsetting for disse jobbene forventes å vokse "mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker."

7. Bli veterinærassistent

Vetassistenter jobber i veterinærkontorer, dyrehospitaler og til og med forskningslaboratorier. Du hjelper veterinæren med det som må gjøres. Igjen, velg et kattesykehus hvis du vil jobbe bare med katter.

Median årslønn for veterinærassistenter er bare 23,130 dollar, men den gode nyheten er at du allerede kan kvalifisere for disse jobbene. BLS bemerker at "De fleste veterinærassistenter og laboratorieavhengere har et videregående diplom og lærer på jobben."

8. Vær kattadferdesspiller

Er du god med katter? Vil du hjelpe folk med å håndtere sine katteres problemer? Bli kattoppførselist. Du kan lære mye av hva du trenger å vite online. Du trenger ikke nødvendigvis sertifisering, men du kan få det for så lite som $ 125. Du kan lade opptil $ 100 per time for telefon og internt konsultasjon.

9. Grow og selg Catnip

Å dyrke din egen kattemynte, kan spare penger for å levere din egen kattes vane (vi har to planter som går i øyeblikket). Men hvis du er god i det, kan du også gjøre det til en bedrift. Bare les en guide til voksende kattemynte og bli en kattemannbonde. Du kan selge pakker med tørkeblader til dyreproduktleverandører eller selge plantene til katteeierne på nettet, som noen produsenter gjør.

10. Bygg kattkapslinger

Folk bruker tusenvis av dollar for kattens habitater som gjør at de kjære kjæledyrene kan gå uten å risikere å løpe fri. Bygging av kattekapsler kan være en god bedrift, enten du gjør det på stedet eller lager mindre enheter som kundene kan installere i et vindu. Min kone og jeg betalte en gang et selskap til kattesikker hele vår bakgård for å hindre rømming.

11. Bygg kattemøbler

Jeg har bygget minst 10 kattemøbler; våre gutter liker spesielt stykkene med skjulested og høye plattformer. Selv om jeg ikke har forsøkt å gjøre noe med det, jeg ha solgte et par av mine "cat condos" på rummage salg.

Bruk gratis annonser på Craigslist hvis du starter en kattemøblervirksomhet på et budsjett. Selvfølgelig, må kattene teste alle dine design.

12. Vær en kattmassasje terapeut

Våre katter elsker hals- og hodemassasje, og hvis vi hadde mer inntekt, kan vi betale for noen til å hjelpe med det når vi er opptatt. Jeg har tidligere skrevet om hvordan du blir en kjæledyrsmassasje terapeut, og det er ingen grunn til at du ikke kan spesialisere deg i katter. Noen regioner har ikke noen krav til lisens, men du kan se gjennom et kart over dyremassasje lover av staten for å se hva du må gjøre der du befinner deg.

13. Start en katt-sittende virksomhet

Vi har nylig funnet en flott katt sitter som vil overnatte med gutta våre for $ 50, men noen kjæledyr sitter får så mye som $ 100 per natt. For å bli et kjæledyr sitter du ikke trenger å være lisensiert, men det hjelper å være sertifisert og kjøpe ansvarsforsikring. Du kan spesialisere deg i katter og belaste ved besøket (vanligvis $ 20 for 20 til 30 minutter) og for overnatting.

14. Arbeid i en dyrevern

Median årslønn for "nonfarm animal caretakers" er bare 19.690 dollar, men sysselsetting i dette området forventes å vokse raskere enn gjennomsnittet, så du kan sikkert finne en jobb. Og dyrehjem gjøre ha stillinger med høyere lønn. I Humane Society jobbsiden kan du søke etter jobbkategorier, som inkluderer administrasjon, dyrekontroll, veterinærteknologi, human utdanning og adoptjoner.

15. Start en Cat Cafe

Selv om de er mer populære i Asia kommer katekafeer til Amerika. Det er to grunnleggende typer. I første omgang betaler kundene et deksjonsavgift for å få kattene til et fint miljø for leting og lek, med kattevarer og drikkevarer inkludert. Den andre typen har en lavere dekning, men selger mat og drikke. Hittil har bare noen få større byer kattekafeer, men noen av dem har vært veldig vellykkede, så det kan være på tide å ta en til din hjemby.

16. Start et Pet Begravelseshjem

Hvis du elsker katter og er bra med folk, kan du gjøre det godt å hjelpe kjæledyrseiere med å miste tap av sine katter og hunder. Som kjæledyr begravelsesdirektør arrangerer du besøk og andre memorialtjenester, og hjelper deg med å forberede katter og hunder til graving eller kremering.

17. Vær en kattfotograf

Våre katter er våre barn, og mange katteeiere føler det samme, så de er villige til å betale for mange av de samme tingene som de ville for barna sine. Det inkluderer profesjonelle fotografier.

Pet fotografer tar gebyrer på opptil $ 175 for en innledende sesjon, og belaster deretter for flere utskrifter. Du kan starte på egen hånd eller kjøpe inn en pet fotograferings franchise.

18. Vær en katt videograf

Du kan utvide kattfotograferingsbransjen din til å omfatte å være en videograf for katteeiere. Men å sette videoer på YouTube har mer potensial for å tjene virkelig store penger. Ideelt sett vil du ha bilder av katten som gjør noe morsomt eller bedårende. Jeg er ikke sikker på om Jacks oppkast på tusen forskjellige steder kvalifiserer, men kanskje tar jeg kameraet ut.

19. Bli en dyremiljøforsker

Hvis du vil beskytte katter (og andre kjæledyr) og du liker ideen om å være en detektiv, du kan gjøre det bra som en undersøkelse for dyremishandling. Du vil se mange mishandlede og elendige dyr, så dette kan være vanskelig å jobbe følelsesmessig. Dine potensielle arbeidsgivere inkluderer lokale myndigheter, politimyndigheter og dyrehjem. InsideJobs.com setter lønnen mellom $ 20.000 og $ 52.000 per år.

20. Bli en Pet Detective

Det må være ganske tilfredsstillende å gjenforene en katt med sin eier. Det vil være ditt vanligste mål når du jobber som kjæledyrdetektiv. Du kan også hjelpe kundene å sette opp videoovervåking for å beskytte sine kjæledyr i fremtiden.

Din sving: Har du hatt noen av disse kattelskernes arbeidsplasser og bedrifter, og vet du om noen andre å legge til i listen?

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Steve Gillman er forfatteren av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com. Han har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, husflipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier, men på mer enn 100 måter han har tjent penger, er skriving hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar