Tilbud

Slå opp Dollar Store for å få disse pricy håndverk for billige

Slå opp Dollar Store for å få disse pricy håndverk for billige

Å ha en hobby er en fin måte å avlaste stress på, men utstyret og forsyningene kan være et stort utslipp på budsjettet.

Som en profesjonell håndverkskriver som har mye hobbyer (og et slank barn), trenger jeg mange forsyninger. Jeg treffer dollar butikken når jeg kan for grunnleggende og utover det som vil hjelpe meg å gjøre prosjektene jeg vil uten å bryte banken.

Dollar butikker varierer, men her er det du kan forvente å finne - og hvor mye du kan spare - når du hopper over megastorer eller storboksforhandlere. Følgende pris sammenligninger er fra Jo-Ann Fabric og Craft Stores, Michaels, Walmart, Target og Amazon.

Blanke T-skjorter i sommer

Den sesongmessige delen på dollarbutikken er alltid verdt et stopp hvis du liker å dekorere for helligdager. Om sommeren er gangene fulle av røde, hvite og blå, falske blomsterleir, tonnevis av billige flip-flops og det jeg virkelig kom inn for: vanlige farget T-skjorter.

Min butikk hadde småskjortede skjorter i omtrent et dusin forskjellige farger, som er perfekte for å pynte eller bruke i håndverk som å lage T-skjorte garn, halskjeder, doggie chew leker og andre prosjekter.

Kjøpt andre steder, er det vanlig barnes T-skjorter fra $ 1,76 på Amazon til $ 6,95 på Walmart, avhengig av størrelse og hvor du kjøper dem. gjennomsnittsprisen på forhandlere jeg undersøkte var $ 3,46, så kjøp på dollar butikken kan spare deg rundt $ 2,46 per skjorte.

Pop i resten av året for å finne billig Halloween, jul og påske dekor som er perfekt for morsomt sesongarbeid.

Få blomster for mindre

Blomsteravdelingen til din lokale dollarbutikk er et flott sted å se etter fargede falske blomster på $ 1 en stamme. Du kan få en haug med blomster for å legge til en krans (eller lage en låt til å spille blomsterbutikk for barnet ditt) for bare noen få dollar.

Ikke gå glipp av vaser, som vanligvis ligger i nærheten av de andre håndverkene. De har vanligvis et stort utvalg av glassvaser. Du finner også blomsterskum og skumkransemner, perfekt for alle slags prosjekter.

Faux blomster varierer mye i kvalitet og pris, men de billigste jeg kunne finne hos store forhandlere varierte fra $ 1,20 på Jo-Ann til $ 5,80 fra Walmart, noe som gir en gjennomsnittlig pris på $ 3,12.

De minst kostbare glassvasene varierte fra 97 cent på Walmart (men varen var ute av lager da jeg sjekket) til $ 3 på Jo-ann, for en gjennomsnittspris på $ 2,26. En skumkransring koster mellom 4,19 dollar ved Jo-Ann og 5,88 dollar på Walmart, med en gjennomsnittspris på 5,24 dollar.

Hvis du kjøpte alle forsyninger for et blomsterarrangement, inkludert blomsterskum, en glassvaske og si seks blomsterprøver, i dollarbutikken, vil du bruke $ 8. Ved å bruke de minst kostbare produktene jeg kunne finne, ville et lignende arrangement koste $ 11,94 hvis du kjøpte alt på Jo-ann, $ 16,92 fra Michaels, $ 16,95 fra Amazon og nesten $ 40 fra Walmart. På Target vil du bruke $ 31,28 - men du kan ikke kjøpe blomsterskum der.

Ikke hopp over maskinvaregangen

Et sted du kanskje ikke synes å se etter håndverkforsyninger i dollarbutikken, er maskinvareavsnittet, men du vil sannsynligvis finne et godt utvalg av pensler (børste og skum), malekopper og dråper.

Det finnes også et utvalg av lim, tenn, tau og annen maskinvare som kan være nyttig i prosjekter. Bruk jute eller bomullstråd til å pakke en flaske til en rustikk utendørs stearinlysholder, for eksempel, eller ta noen kanalbånd til å lage lommebøker, blomster og personlig skolesrekvisita.

En 1-tommers pensel kjøpt andre steder varierer i pris fra 99 cent på Michaels til $ 3.49 på Target, mens skumbørster, solgt i en åtte-pakke i dollarbutikken, vil kjøre deg fra $ 1,59 for et sett på tre fra Target eller $ 6,95 for 25 fra Walmart. Med våre eksempler er det en besparelse på opptil 41 cent per pensel.

Håndverk Avdeling

Selvfølgelig er det faktisk en håndverksseksjon på dollarbutikken, som kan variere fra tunge på barnevognsprodukter som googly øyne, fjær og håndverk stikker til en mer voksenfokusert seksjon med utklippsbokpapir, garn og mer.

Tilgjengelige gjenstander kan variere i butikken din, men jeg elsker å få barnevogn grunnleggende her: Perler og rørrensere for barns smykkerprosjekter, fjær og googly øyne for de endeløse skapninger barnet mitt elsker å lage, male og stenciler for å tilpasse bærbare datamaskiner og mye mer.

Du kan finne søt farget garn, glitter lim, pony perler, pom poms, håndverk sett og mer. Min butikk har til og med små flasker Mod Podge og badekar av Play-Doh for bare $ 1.

Hvor mye du vil spare, avhenger av hva og hvor mye du kjøper, men som et eksempel kan en pakke med 100 flerfarget trehåndverkstenger - som du kan bruke til å bygge strukturer, lage bilderammer og tonnevis med andre prosjekter - kjøre deg fra $ 2,87 på Walmart til $ 9,99 på Target, hvor du må kjøpe 500.

Pony perler er $ 1 for en pakke på 400 i dollar butikken, eller $ 1,97 på Walmart for en liten pakke, $ 2,79 for 720 på Jo-ann, $ 4,29 for 580 på Michaels og $ 3,07 eller $ 6,29, henholdsvis for 1000 fra Amazon eller Target.

Skole materiell

Et annet flott sted å sjekke om båtrekvisita er skoleseksjonen. Blant andre dollar avtaler, er du sannsynlig å finne en god pris på plakaten.

Min lokale butikk har hvit plakatplate for 50 cent og farget plakatbord for 69 cent et ark.Sammenlign det til 97 cent et ark for hvitt eller farget plakatbord på Walmart over parkeringsplassen. Besparelsene legger virkelig opp hvis du trenger mye av det.

Du finner også klistremerker, klasseromsdekorasjoner, penner, blyanter og notatbøker for alle kreative typer i husholdningen din.

Andre Craft Supplies å kjøpe på Dollar Store

  • Bilderammer: Vanlige rammer kan males, og sertifikatrammer kan brukes til å holde barnas kunstverk
  • containere: Det er tonnevis av flotte organisasjonsforsyninger på dollarbutikken, fra plastkasser med deksler til åpne kurver og mer
  • Aluminiumskuffer: vanligvis selges i flerbrukspakker, disse er flotte for å holde maling eller for å inneholde et prosjekt når man bruker spray maling eller spray lim
  • Fest utstyr: Bånd, streamers, vevspapir og små festfavør du kan bruke til å dekorere en krans eller ramme for et barns rom
  • svamper: cellulose svamper kan kuttes i former for stempling, brukes til å male tekstur eller å rydde opp rotete håndverk prosjekter
  • Kjøkken og badartikler: vandre gjennom disse seksjonene, og du kan bli inspirert til å prøve å male med en ryggmassasje eller bruke en liten silke for å distribuere glitter på et prosjekt

Ta en spasertur gjennom gangene til din favoritt dollar butikk nå og da for å finne kreativ inspirasjon og lave kostnader. Rimelig dollar butikk alternativer kan holde deg lage og skape mens du holder deg til budsjettet ditt.

Sarah E. White er freelance skribent, redaktør, crafter og mamma basert i Arkansas. Hun skriver om kreativitet for mødre og andre travle mennesker, lage med og for barn og skape det livet du alltid har ønsket på Our Daily Craft.

Skrive Inn Din Kommentar