Tilbud

10 Money-saving Secrets Hver Best Buy Shopper Definitivt trenger å vite

10 Money-saving Secrets Hver Best Buy Shopper Definitivt trenger å vite

Kjøpe elektronikk er merkelig personlig.

Mens shopping online kan virkelig hjelpe deg å begrense feltet, når det kommer tid til å kjøpe den bærbare datamaskinen, TV, eller til og med en smarttelefon, vil du se den eller holde den i hendene.

Føles det riktig?

Det betyr at det er på tide å gå av sofaen og hodet til nærmeste Best Buy.

Kjærlighet eller hate det, Best Buy er fortsatt en av de eneste mursteinene hvor du kan gå blant et stort utvalg bærbare datamaskiner, telefoner, tabletter og TVer.

Men før du går, sørg for at du bare vet hvordan du kan spare mest penger på elektronikk-supermarkedet.

Disse tipsene kan hjelpe deg med å spare penger på elektronikk hver gang du handler på Best Buy.

1. Registrer deg for lojalitetsbelønninger

Best Buy lojalitetsprogram, My Best Buy, er gratis å bli med og gir deg en rekke fordeler.

Du tjener poeng for hvert kjøp du lager, og du får gratis frakt på enkelte varer fra BestBuy.com. Plus, for å være en del av programmet, vil du motta e-post med spesialtilbud og salg.

2. Tjen poeng bare for å gå i døren

Last ned Shopkick-appen før du går til butikken.

Når du registrerer deg, betaler appen deg "spark" bare for å gå inn i bestemte butikker (inkludert Target, Walmart, Macy og mer). Disse kan innløses for gavekort til blant annet Target, Walmart, Starbucks, Sephora og Best Buy.

Det betaler deg enda flere "spark" for å skanne varer i butikkene. Du kan også få "spark" for Best Buy-kjøp. Når du sjekker ut, må du skanne kassen din Shopkick strekkode på telefonen din. Boom. Din Shopkick-linje vil bli lagt til kvitteringen din.

Forsiktig, men du kan bare dra nytte av to Shopkick besøk per uke. Så hvis du tror du vil gjøre mer enn det, velg klokt. Bruk appen med de største kjøpene dine.

3. Lagre dine digitale kvitteringer

Hvis prisen på innkjøpet faller innen produktavkastningsperioden, refunderer Best Buy deg forskjellen, hvis du tar inn kvitteringen og spør. Vil du gjøre det enda enklere? Dette er hvordan:

Ditt hemmelige våpen her er en app kalt Paribus. Den skanner e-postene dine for kvitteringer, ser etter online-kjøp fra deltakende forhandlere, for eksempel Best Buy, Walmart og Target. Hvis det finner en redusert pris på et element du har kjøpt, vil det gi deg en tilbakebetaling for forskjellen.

Paribus utnytter forhandleres prisparametre for å forhandle om refusjon på dine vegne. Så du trenger ikke å gjøre noe - bare vent på et varsel om at du har tjent penger tilbake.

4. Score Cash-Back On Electronics

Du vet nok alt om Ibotta-appen og bruker den til matbutikken din, ikke sant?

På samme måte som denne brukervennlige appen gir deg penger tilbake på kjøpene på dagligvarebutikk, vil det også belønne deg for å gå til Best Buy.

Men i stedet for å jakte på bestemte produkter får du en reell prosentandel av penger tilbake fra hele kjøpet. Gratis penger blir ikke enklere enn det.

Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen, og du vil få en $ 10 velkomstbonus for å skanne din første kvittering.

5. Sveip kontanter tilbake på alle dine kjøp

Hvis du er på utkikk etter en passiv måte å tjene penger gjennom hele året, er det kanskje en av de enkleste metodene å få et tilbakebetalingskort.

Du må bare være sikker på at du ikke får det også båret bort med disse kjøpene - og at kortet er betalt ved slutten av hver faktureringsperiode.

Her er et alternativ vi liker: Det er Chase Freedom Unlimited-kortet. Dens krav til berømmelse? Du vil tjene ubegrenset 1,5% kontant tilbake på alle dine kjøp. Plus, hvis du bruker $ 500 i de første tre månedene med å åpne kortet (hei, dagligvarer), vil du lomme en $ 150 bonus.

Det er ingen årlig avgift, og tilbakebetalingsbeløpet utløper ikke. Vi sjekket Credible's årlige belønning kalkulator, og det anslår $ 417 i årlige belønninger basert på våre vaner. * (Du kan angi dine unike utgifter vaner og se hva du også vil tjene.)

Bli registrert - og 0% intro APR i 15 måneder - her.

6. Handle med utsalgspriser

Best Buy Outlet er en skattekiste av klaring, pusset opp, åpent og pre-eide varer ved store besparelser.

De fleste varer har liten eller ingen merkbar skade og fungerer som ny, men uten den splitter nye prislappen.

Dette er en fin måte å gå, spesielt hvis du ønsker å teste noe ut, men du er ikke sikker på at du er villig til å betale topp dollar.

For eksempel fant jeg et oppusset Samsung Gear Fit2 Fitness Watch for $ 64.99 som normalt selger for 179,99 dollar. Det er et røverkjøp.

7. (Digitalt) Klippkuponger

Sjekk ut kupongsider, for eksempel RetailMeNot og Dealnews.

Nettsteder som disse har ofte kuponger for Best Buy som kan banke noen få dollar utenfor kjøpet. Hver liten bit teller.

8. Maksimer besparelser med prisjustering

Best Buy honors pris-matching for mange andre forhandlere, inkludert Amazon.

Gjør din undersøkelse, og hvis du finner nøyaktig samme gjenstand et annet sted for mindre, men foretrekker å handle med Best Buy, skriv ut informasjonen og ta den med deg - eller lagre et tre og ha det klart på smarttelefonen din.

9. Få penger på din gamle elektronikk

Oppgraderer du til det nyeste og beste? Ikke la din nåværende elektronikk gå til spill.De er verdt gode penger.

Best Buy har en handelspolitikk som kan være verdt en titt. Men da jeg brukte deres online-estimat, ville en toårig bærbar datamaskin som solgte for rundt $ 900 bare få meg $ 54 i innbytteverdi.

Sjekk ut enheten din på deres handlingssted, men vurder også å selge ting med en app som Decluttr. Den kjøper dine gamle CDer, DVDer, Blu-ray og videospill, pluss maskinvare som mobiltelefoner, tabletter og spillkonsoller.

En bruker, Gil Flores, solgte om lag 100 DVDer og 75 CDer og laget $ 275 - et gjennomsnitt på $ 1,57 hver.

Bare last ned appen, og begynn å skanne strekkodene på mediene for å få umiddelbare anførselstegn. Det er helt gratis å bruke: Det er ingen notering eller selgeravgift. Betalingen er super rask, og det er enda gratis frakt.

I tillegg til, skriv inn GRATIS5 ved kassen for å få ekstra $ 5 for innkjøpene dine!

10. Finn rabatterte gavekort

Ikke alle vil at gavekortet noen ga dem for deres bryllup.

Så hva gjør de? De legger dem opp for salg på et nettsted som Raise eller Cardpool. Det betyr at du kan kjøpe dem med rabatt.

Rabatter kan ikke være mer enn 2% eller 3%, men det er fortsatt penger lagret, og en liten prosentandel kan fortsatt være betydelig ved et stort kjøp.

* Beløpene for årlig belønning vil endres basert på beløpene du oppgir. Navn og definisjoner for månedlig utgiftskategori kan variere mellom utstedere, og kategorier kan ikke justere en-til-en.

Informasjonen til Chase Freedom Unlimited-kortet har blitt samlet uavhengig av The Penny Hoarder. Meninger som er uttrykt her, er forfatterens alene, ikke kredittkortutstederens, og har ikke blitt vurdert, godkjent eller på annen måte godkjent av kredittkortutstederen. The Penny Hoarder er en partner av troverdig.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar