Penger

Her er hvordan vi skal tilbringe en bone-chilling $ 9,1 milliarder på Halloween i år

Her er hvordan vi skal tilbringe en bone-chilling $ 9,1 milliarder på Halloween i år

Årets grusomme ferie ble bare litt mer skremmende for Penny Hoarders som ønsker å holde budsjettene i sjakk.

Det er fordi når du finner din perfekte kostyme, dekorere hjemmet ditt og ta et par poser med godteri til naboens ghouls og goblins, kan ferien koste deg mer enn du brukte sist Halloween.

Ifølge en årlig undersøkelse av mer enn 7.000 forbrukere utført av National Retail Federation, vil Halloween utgifter i 2017 treffe rekordhøye i år. Forhandlerforbundet spår 176 millioner amerikanere vil tilbringe totalt 9,1 milliarder dollar som forberedelse til ferien.

Det er nesten tredoblet beløpet brukt i 2005, og hundrevis av millioner mer enn de 8,4 milliarder dollar brukt i fjor. Ifølge undersøkelsen, feire vil koste gjennomsnittlig amerikansk husholdning $ 86,13.

Undersøkelsen viste også at menn er de større spenders. Mens kvinner som feirer Halloween bruker $ 77 i gjennomsnitt, faller menn rundt $ 96.

Selvfølgelig er den beste måten å spare på å vite hva som mest sannsynlig vil tømme bankkontoen din.

Hva tar den største bit av Halloween-budsjettet ditt

Mens 95% av de som planlegger å feire Halloween i år, vil kjøpe godteri for å gi bort, vil den største delen av Halloween-budsjettet ditt sannsynligvis gå mot kostymen.

Omtrent 69% av de som feirer Halloween, vil kle seg på ferien og tilbringe en kollektiv $ 3,4 milliarder gjør det.

National Retail Federation sa også at den mest populære kostymen for voksne er en heks - og det er en kostyme du sannsynligvis kan gjøre gratis med det som allerede finnes i skapet ditt.

Slik går resten av Halloween-utgifter ned:

  • $ 2,7 milliarder vil gå mot godteri.
  • $ 2,7 milliarder vil bli brukt på dekorasjoner.
  • $ 410 millioner vil gå mot gratulasjonskort.

Halloween shopper er fortsatt å finne måter å spare på

Mens det er sant at folk vil bruke mer på Halloween i år enn noen gang, betyr det ikke at de ikke vet hvordan man skal finne en avtale.

Faktisk viste undersøkelsen at 47,1% av Halloween-shopperne sa at minst noen av det de kjøper kommer fra en rabattbutikk, mens en annen 10,8% sa at de ville gå til en butikkhandel.

Å stoppe på din lokale dollarbutikk eller Goodwill kan hjelpe deg med å holde budsjettet ditt under kontroll mens du fortsatt sørger for at du har et av de spookiest husene på blokken. En av våre Penny Hoarding-ansatte gjorde akkurat det og dekorerte hele sitt hjem for bare $ 50 med det meste Dollar Tree-funnet.

Desiree Stennett (@desi_stennett) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun planlegger å tilbringe en stor $ 0 på Halloween i år fordi hun hater morsomme ting.

Skrive Inn Din Kommentar