Penger

Vil du tjene penger med uber eller lyft? Disse 12 byene er din beste innsats

Vil du tjene penger med uber eller lyft? Disse 12 byene er din beste innsats

I noen byer kan du gjøre seriøs bankkjøring for Uber eller Lyft.

Men med mulighet kommer konkurranse. Og som rideshare presset antall freelance-drosjer eller limousiner opp 46% i 2016 i løpet av det foregående året, i følge de nyeste US Census Bureau-nummerene, kan det være vanskelig å stable penger i byene overmettet med drivere.

Det er definitivt enkle måter å skille seg ut. Jeg setter pris på når en sjåfør har minter, vann eller andre snacks - spesielt for en lang tur til flyplassen.

Men noen ganger er rideshareforsyningen i byen din bare for overveldende.

Som alltid er vi her for å hjelpe. Så vi satte oss for å finne de beste byene for å kjøre for Uber eller Lyft ved å bruke de nyeste tilgjengelige dataene på antall drivere og hvor mye de gjør i alle de amerikanske storbyområdene.

Du kan bli overrasket over det vi oppdaget.

Her er de 12 beste byene å kjøre for Uber eller Lyft

Det var en lang slog å grave gjennom en database med over 349 000 oppføringer, men vi overlevde for å gi deg de beste byene for rideshare drivere.

Først, hvordan har vi gjort det: Vi fant per-driverinntektene i 2016 for hvert t-baneområde ved hjelp av "nonemployer-statistikk" fra Census Bureau. Nonemployers er i utgangspunktet frilansere eller småbedriftseiere som ikke har noen ansatte.

Deretter justerte vi for levekostnadene i hver region for å sikre at vi hadde de mest relevante tallene for inntjening. Til slutt, for å unngå å inkludere byer med bare noen få drivere (beklager Cheyenne, Wyoming - men ikke beklager, siden driverne tjener $ 100 000 i året), inkluderte vi bare metroområdene med de fleste drivere.

Et viktig notat, disse tallene inkluderer ikke drosjeselskaper, men hvis noen eier sin egen drosje og ikke har en flåte med sjåfører, vil de dukke opp i dataene.

Her er de 12 beste byene å kjøre for Uber eller Lyft:

1. Forankring, Alaska

Årlig inntjening: $38,239.47

2. New York City

Årlig inntjening: $32,333.40

3. Buffalo, New York

Årlig inntjening: $30,252.01

4. Syracuse, New York

Årlig inntjening: $28,856.46

5. Albany, New York

Årlig inntjening: $27,036.91

6. Eugene, Oregon

Årlig inntjening: $26,785.36

7. Rochester, New York

Årlig inntjening: $26,169.35

8. Øst Stroudsburg, Pennsylvania

Årlig inntjening: $24,211.13

9. Youngstown, Ohio

Årlig inntjening: $23,797.69

10. Seattle, Washington

Årlig inntjening: $22,222.02

11. St. Cloud, Minnesota

Årlig inntjening: $21,631.93

12. Bridgeport, Connecticut

Årlig inntjening: $20,744.72

Du vil legge merke til at byer i delstaten New York utgjør en stor del av listen. Det kan være fordi mange av disse byene rangerer høyt på Walk Score, og det kan derfor ha mange carless innbyggere.

Også, mange av disse byene kan bli ganske darn kjølig om vinteren. Det er ingenting som varmen til en fremmed bil for å gi deg lettelse under en lang snøfall.

Mens byene i vår liste er gode for rideshare, fant vi også noen krummende. Du vil kanskje finne en annen sidegig hvis du bor i Las Vegas, hvor sjåfører tjener rundt $ 10 000 i året. Det samme gjelder for San Diego, Miami og Nashville.

Her er noen tips for å maksimere Rideshare-inntektene dine

Hvis du bor i en av de 12 beste byene for å kjøre for Uber eller Lyft - eller om du ikke gjør det - er det mange måter å øke inntektene på.

Som jeg nevnte tidligere, vil du sannsynligvis øke dine tips ved å gi ryttere med snacks eller vann. Men ikke glem deg selv - du trenger næring for lange timer på veien.

Du kjenner veiene, ikke sant? Vel, du bør også bli kjent med den lokale toalettrommet. Å finne en hel mat eller Starbucks med gratis, ulåst bad rundt et lukrativt pickup-område, vil betale utbytte.

Ikke jage overspenninger. Visst, det rosa kartet virker fristende, men når du kommer dit, kan det ha blitt avsluttet.

Og hvis du befinner deg i et område hvor du forventer en bølge, som en bar scene rundt 2 a.m., logg ut av appen og logg inn igjen når du forventer at det kommer til å treffe.

Disse tipsene kan ikke gjøre din Las Vegas-inntektsmatch som Anchorage. Men de burde kjøre dem opp - selv når byen din er oversvømt med andre rideshare drivere.

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar