Penger

Denne Appen Hjelper tusenårsdager Begynn å investere i årsaker de virkelig tror på

Denne Appen Hjelper tusenårsdager Begynn å investere i årsaker de virkelig tror på

Hei, andre tusenår.

Gjett hva?

Et annet selskap gjennomførte en annen undersøkelse om oss og vår økonomi.

I juni pekte Harris Poll, på vegne av Wells Fargo, 1.771 milliarder og konkluderte med at de er nølende med å investere blant annet.

Dette er ikke nyheter, egentlig.

Men vi fant det interessant at tusenårene ville være mer sannsynlig å investere hvis deres investeringer hadde en positiv innvirkning på verden.

Her er noen få tall, ifølge undersøkelsens funn:

  • Gi tusenårig en hypotetisk $ 1000, og 86% sa at de ville investere det i et selskap som positivt påvirker verden.
  • Av de påtalte, sa 74% at det ville være mye lettere å håndtere investeringene, hvis deres investeringer spilte en positiv rolle i verden.
  • Generelt betrakter 86% av tusenårene seg selv og ikke takere.

Millennials: Her er en enkel måte å investere i gode bedrifter

Ikke bekymre deg, tusen år. Du trenger ikke å ta dine hardt opptjente penger og kaste den til vindstammen. (Få det? Ikke vindsokker ... Og aksjer ...)

Det er en brukervennlig investeringsapp som lar deg diktere hvilke typer selskaper du velger å investere pengene dine i.

Det er en mikro-investere app kalles stash.

Alt du trenger å gjøre er å fylle ut noen grunnleggende opplysninger, så får du tildelt din investeringsstil: konservativ, moderat eller aggressiv.

Du fortsetter å svare på spørsmål om din ansettelsesstatus og statsborgerskap. Hodet opp: Det kommer også til å be om ditt personnummer. Det vil ikke sjekke kreditten din; det trenger bare å vite at du er en ekte person. Enhver annen SEC-registrert investeringsrådgiver vil spørre om det også.

I "Auto-Stash" -modus trekker appen automatisk en viss sum penger fra bankkontoen din så ofte du vil - fra en gang i uken til en gang i måneden. Velg hva du føler at du kan håndtere - til og med bare $ 5.

Du får også velge hva Stash-appen gjør med pengene. Det er her den helvete gode delen kommer inn i spill.

Under "Invest" -fanen, viser Stash mer enn 30 investeringsfondsmuligheter, alle fordelt på tre kategorier: "I Believe," "I Like" og "I Want". Hvis du vil bidra til å fremme gode årsaker, velger du "Jeg tror."

"Jeg tror"

Her finner du porteføljer som vil investere i selskaper basert på din tro - enten det er arbeidsplassens likestilling eller et renere miljø. Du vet hva du vil, fordi alle kommer med jargongfrie navn.

"Clean & Green"

Denne porteføljen er et godt alternativ for de som ønsker å hjelpe vår "rot av" et miljø. Den rene og grønne børsnoterte fondet består av 30 fornybare energiselskaper, inkludert SolarCity, China Everbright International Limited og Vestas Wind Systems.

"Gjør det rette"

Dette fondet inkluderer selskaper som 3M, som har donert milliarder dollar til utdanning, samfunn og miljø.

"Forsvare Amerika"

Vil du hjelpe militæret i denne urolige tiden? Se inn i dette fondet.

Uansett hva du er i, vil du sannsynligvis finne en tilsvarende portefølje. Og ja, det vil nok hjelpe deg med å sove bedre om natten og vite at pengene dine er investert i årsaker du bryr deg om.

Din første måned med Stash er gratis, og du banker en $ 5 bonus når du Meld deg på her.

Hver måned etter er gebyret ditt $ 1 til kontoen din treffer $ 5000. Etter det tar Stash 0,25% av kontosaldoen din per år. (Kontekst: Det er $ 12,50 årlig for en $ 5000 portefølje.)

Så, gjør du-gode tusenår, ikke flere unnskyldninger. Du har en enkel måte å investere - pluss du kan hjelpe verden.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun er et årtusen også.

Skrive Inn Din Kommentar