Penger

Få betalt for å drikke Vodka: Absolut er å ansette en Master Sensory Designer

Få betalt for å drikke Vodka: Absolut er å ansette en Master Sensory Designer

Hvis du har en evne til å forstå hvordan smaker og lukter virker sammen, ønsker produsenten av Absolut Vodka nesen din.

Ok, jeg er sikker på at Absolut faktisk ville foretrekke mer enn bare nesen din. Hvis dette peker dine sanser, bør du vurdere å søke for en jobb som "Mastery Sensory Designer og Strategist."

Hvordan tjene penger å drikke vodka

Her er hva du må utmerke seg i denne stillingen, per stillingsbeskrivelsen:

  • Tastemaker og trendspotter: Du trenger "dokumenterte blanding ferdigheter" og en forståelse av hvordan aromaer, smaker og teksturer jobber sammen for å skape en full sensorisk opplevelse.
  • Leder og gründer: Vær klar til å brainstorm nye ideer og "generer våte varerideer", som jeg er sikker på, er ikke så rar som det høres ut.
  • Storyteller og lagspiller: Du vil jobbe med markedsførings- og salgsavdelingene for å bidra til å lage historier rundt nye produkter.

Jeg vet hva du tenker, så la meg få dette ut av veien på forhånd: Du blir ikke full i løpet av klokken.

Profesjonelle vin- og åndsmakere spytter ut den alkoholen de smaker for å holde seg fra å bli forstyrret.

Beklager.

Hva er så spesielt om sensorisk design?

Hvorfor er Absolut så interessert i å finne kandidater med en dyktig nese og en dyp forståelse av hvordan sansene jobber sammen?

"Den sensoriske opplevelsen er svært komplisert siden vi bruker alle våre sanser til å vurdere når du spiser og drikker," forklarer Absoluts direktør for sensorisk design Per Hermansson.

"Du ser, du smaker, du lukter, noen ganger lytter du til og med. Vanligvis tenker vi bare på lukt og smak som sanselige opplevelser, men hvis du tenker på det, er den visuelle sans den mest dominerende følelsen i mennesket. "

Hermansson sier at han har blitt fortalt at han har en "milliard-dollar-nese", så så er det sansynligvis den største faktoren i å få denne jobben.

Folk som betrakter seg som supertaster, de med et bemerkelsesverdig høyt antall smakløk, vil også nok ha et ben (nese?) Oppe på konkurransen. Ta denne testen for å se om du er en supertaster, eller bare en vanlig smaker som resten av oss.

Jobben er basert i Stockholm, Sverige, og krever om lag 25% reise. Hvis du er interessert, klikk her for å søke om å være en master sensor designer og strateg.

Morsomme jobber nærmere hjemme

Hvis du liker ideen om å ha en uvanlig jobb - men ikke ønsker å flytte til Sverige - anser en av disse merkelige jobbene litt nærmere hjemme.

  • Få betalt for å stå i kø: Gjør $ 25 en time som profesjonell linje sitter
  • Vil du jobbe i en kosepafé eller koker på en ubåt? 11 rare måter å tjene penger fra hele verden
  • Stopp klippe plener: 9 ikke-tradisjonelle måter å betale leie

Din tur: Er du en supertaster eller virkelig god i luktende ting? I så fall er det veldig vanskelig å spise på en buffet?

Lisa McGreevy er en stabforfatter på The Penny Hoarder.


Skrive Inn Din Kommentar