Investere

Dogs of The Dow: Er denne strategien en vinnere?

Dogs of The Dow: Er denne strategien en vinnere?

The Dogs of the Dow er en investeringsstrategi med historie. Michael B. O'Higgins foreslo at man skulle kjøpe siste års tapere i Dow Jones Industrial Average. Metoden er veldig enkel:

Hvert år skal investorene:

    1. Finn utbyttene av alle Dow Jones Industrial-aksjer.
    2. Invester 10% av sin kapital i 10 av de høyeste selskaper.
    3. Slett og velg nye stillinger 1. januar det følgende år, med samme metode.

Er det en vinnende strategi?

The Dogs of the Dow har et veldig enkelt mål: Finn aksjer som er midlertidige tapere.

Vekten på utbytteutbyttet er viktig som det:

  • Finn utbytte - Gjøre figur! Investorer som kjøper Dow-komponentene med høyest avkastning, får selvsagt et meget godt avkastning for å holde enkelte aksjer. Hadde du kjøpt Dogs of the Dow i 2012, ville du motta et gjennomsnittlig utbytte på 3,95% på investeringskapitalen, mer enn to ganger 10-årig amerikanske statsobligasjonsrente. Hvis alle Dow-komponentene skulle øke i verdi med samme beløp fra år til år, ville det naturligvis være de høyest fordelte aksjene som gir størst totalavkastning.
  • Finner deprimerte aksjer - Utbytteutbytte er en funksjon av pris og utbytte. Dermed, hvis aksjekursene faller mens utbytte betalt til investorer forblir stabile, øker utbyttet og sikkerheten faller inn i kategorien "Hunder". Ideelt sett vil nedgangen være midlertidig, og hundene vil øke til en høyere verdi innen årets slutt.

Hunder av Dow Historical Performance

Når 20 år går, belønnet Dogs of the Dow investorer med en avkastning på 10,8%. Interessant, belønnet det totale Dow Jones Industrial Average investorer med nøyaktig samme avkastning - 10,8% de siste 20 årene.

Bare en hund av Dow-varianten har vist seg å slå prestasjonen til DJIA - den såkalte "Small Dogs of the Dow" -strategien. The Small Dogs of the Dow krever at investorer videre konsentrerer sine posisjoner ved å investere i bare 5 av de høyeste avkastningene Dow-komponentene med laveste aksjekurs. De vanlige Dogs of the Dow-strategien forteller investorer å kjøpe de 10 høyeste aksjene, uavhengig av aksjekursen.

The Small Dogs of the Dow returnerte 12,6% til investorer de siste 20 årene.

Til sammenligning ville $ 1000 investert i S & P500-indeksen ha vokst til $ 6.254. Den samme investeringen i Dogs of the Dow, så vel som hele Dow Jones Industrial Average, ville ha vokst til $ 7 776. Endelig ville de små hundene av Dow ha vendt $ 1000 til $ 10.734 i samme 20 års periode.

Noen strategier er for enkle

Sannheten er at noen strategier bare er for enkle. Mens man kan gjøre det sånn at Små dows av Dow-strategien er en vinner fremover (se bare på tidligere ytelse!) Det ignorerer mange andre data og influencer av en aksjekurs pris.

Husk at denne strategien bare fokuserer på utbytteutbytter. Hvis du ser på 2015-hundene i Dow-listen, finner du følgende navn:

AT & T
Verizon
Chevron
McDonalds
Pfizer
General Electric
Merck
larve
Exxonmobil
Coca Cola

Alle disse er veldig store multinasjonale. Disse er absolutt ikke selskaper som vil vokse enormt fremover, noe som forklarer deres høye utbytter. AT & T og Verizon er både returkapital til investorer på grunn av begrensede vekstmuligheter. Det samme gjelder for Pfizer og Merck, som har en solid oppstilling av farmasøytiske kontantstrømmer fra mange års FoU-utgifter som gir tonnevis av gratis kontantstrøm.

I tillegg vil disse fire navnene trolig være på Dogs of the Dow-listen i noen tid framover (de har vært der siden 2011). Deres lave aksjekurs i forhold til utbytte kan være berettiget - patentutløp påvirker vesentlig farmasøytisk fortjeneste, og eksplosjonen av WiFi-nettverk begrenser fremtidige datainntekter for telekommunikasjonsnettene avhengig av mobilinntektene.

Endelig er den historiske forestillingen til Dogs of the Dow på en eller annen måte påvirket av stadig fallende renter i løpet av 20-årsperioden. Investorer bøyer avkastning etter hvert som renten faller, noe som øker aksjekursene. Hvor mye lenger kan rentene falle fremover, da prisene allerede hviler på historiske nedturer?

En mer logisk strategi

Samlet sett har utbytte en tendens til å øke aksjonærenes avkastning. Etter hvert som kontanter som returneres til aksjonærene, kan reinvesteres i et aksjeselskaps aksje, drar investorene seg av selskaper med høy avkastning som en gruppe. Naturligvis vil aksjonærer foretrekke å reinvestere en virksomhets inntekter til mer eierskap av en bedrift, i stedet for å se kontanter sitte på selskapets bankkontoer for en dårlig årlig avkastning på 5%.

Hvis utbytte rammer din fancy, kan en indeks som SPDR S & P Dividend ETF (SDY) være et bedre valg. Fondet gir investorer et spektakulært utbytte på 3,26% og bedre diversifisering blant de 60 aksjene i S & P High Yield Dividend Aristocrats Index.

Det fondet har i de siste fem årene generert årlig avkastning .34% større enn S & P500 indeksfond, hovedsakelig på grunn av høyere avkastning.

Lesere, hva synes du om hundene i Dow investeringsstrategien? Noen strategier du anbefaler?

Skrive Inn Din Kommentar