Penger

Vil du bla et hus? Her er hvordan man egentlig tjener en fortjeneste

Vil du bla et hus? Her er hvordan man egentlig tjener en fortjeneste

Din søvnløshet har gjort det igjen - det har ført deg til sofaen, hvor du blar gjennom hjemreparasjonsprogrammer og nikker, "Jeg kan gjøre dette."

Du begynner å gjøre matte i hodet ditt. "Disse nobodies kjøpte et hus for $ 125.000, gjorde et par prosjekter, og solgte det for $ 350,000?" Du tror, ​​"Jeg er så der!"

Vent et sekund! Flipping hus, eller kjøpe et hjem med det formål å renovere og plassere den tilbake på markedet, er hardt arbeid. Du er sannsynlig å få din del av splinter og skraper mens du slår din skinnende shack inn i et glitrende hjem. Men hvis du gjør din forskning, kan du være på vei til en verdig investeringseiendom.

Vi spurte noen få eksperter hvordan å gjøre det riktig, og her er hva de fortalte oss.

1. Før du flip et hus, gjør leksene dine

Les opp på ønsket nabolag, legg merke til hjemmeverdiene i dette området, og delta så mange åpne hus som mulig. NeighborhoodScout kan hjelpe deg med å få den mager på en region. Du kan også utvide en lokal listserv for bak-scener kunnskap; snakker med folk som bor i området eller små bedrifter som er basert der er ofte de beste måtene å oppdage en. Hvis du kommer opp kort, kan du prøve å søke i Yahoo Grupper, hvor mange lokale listserves er vert.

Men leksene stopper ikke der - du bør også vite noe eller to om hjemmekonstruksjon, sier Bree Al-Rashid, en eiendomsmegler med nasjonal eiendomsmegling Redfin. "Folk som tjener mye penger [fra flippende hus] er fagfolk, sier Al-Rashid. "Å endre strukturen til et hus, enten det er kosmetisk eller en grunnleggende struktur, kan ha mange konsekvenser. Det tar litt erfaring og et godt øye, og en bakgrunn i det grunnleggende. "

Leter du etter din første flip? Al-Rashid sier til se etter eldre boliger som kan forbedres med enkle kosmetiske endringer som maling, eller seksjonsmodeller av bad eller kjøkken. "Det er gøy, det er lokalisert, og det kan ha stor innvirkning på måten kjøperen ser huset på," sier hun. Ikke glem landskapsarbeidet - en grønn tommel kan virkelig oppnå en eiendoms forkledning.

Men før du tar en sledhammer til de skapene, må du sørge for at du spiller etter reglene. "Som kjøper bør du vite noen av kodenes krav til byen din, og du bør ha noen av tillatakravene," forteller Bunni Longwell, en Keller-Williams-realtor i Florida. Ikke overholder lokale krav - eller ikke være oppmerksom på dem i det hele tatt - kan forsinke prosjektet betydelig.

2. Spør bygg og eiendomseksperter for hjelp

Du vil ønske å konsultere eksperter i alle stadier av din flip. "Arbeid med noen som har mye erfaring med konstruksjon, og finn en virkelig kompetent agent som kan bidra til å holde fortjenestemarginalen så bred som mulig," forklarer Al-Rashid. Hvis personlige anbefalinger kommer opp kort, kan du bli med på Angies liste, og du kan finne respekterte håndverkere. Mens det kan koste deg å outsource noen jobber til en entreprenør, vil du nesten garantere en større avkastning når jobben er ferdig riktig - første gang.

En hjemmekontroll anbefales alltid, og på enkelte steder er det nødvendig. Før du byder, ansett en hjem inspektør for å gjøre en full inspeksjon eller minst en gjennomgang for å finne ut av store problemer som kanskje ikke er kosmetisk tilsynelatende. «Bedre før enn når du allerede har brukt mye penger og prøver å selge,» advarer Mike Marlow fra Veteran Home Inspector.

Sammen med eksperterne kan du også spørre vennene dine om hjelp. "Nybegynnere hjemme flippers må være villig til å tilegne seg en betydelig mengde svette egenkapital," " sier Bennie Waller, professor i økonomi og fast eiendom ved Longwood University. "Du må være villig til å rulle opp ermene og bli skitten. Hvis den gjennomsnittlige personen forsøker å trekke seg ut av alle tjenestene, vil fortjenestemarginene forsvinne veldig fort. "

Waller og hans kone har forbedret flere eiendommer de nå leier for profitt. "Vi avtaler bare for de utgiftene vi ikke kan takle, som å bytte ut en varmepumpe. Men for disse store billettene, shoppe og utvikle et forhold til entreprenører som du kan stole på, sier Waller.

3. Ikke rus din flip

"Folk vil se show på TV og tror de kan gjøre 20 store i noen uker ved å gjøre noen enkle ombygginger og så selge det igjen med en gang, sier Al-Rashid. I virkeligheten er det ikke sjelden på tid, under-budsjettrenoveringer. Vær tålmodig mens du renoverer for å sikre et produkt du er stolt av, og vær forberedt på å vente litt når flippen først kommer inn i markedet. (Klikk for å tweet denne ideen.)

"Jeg prøver å eliminere enhver grunn en kjøper kan bruke til å forhandle," sier Waller. Når du jobber gjennom renoveringen, ta en regelmessig pause for å undersøke investeringen din gjennom en potensiell kjøpers øyne. Hold sluttmålene i bakhodet, og du vil være på vei til en vellykket flipp.

Hvor mye kan du gjøre ved å bla et hus?

Her er det store spørsmålet: Hvor mye kan du faktisk gjøre hvis du følger alt dette råd?

Hvert scenario er naturligvis forskjellige, og avhenger av mange av faktorene nevnt ovenfor, inkludert om du er i stand til å minimere utgiftene dine. Men avkastningen på en "mor og pop" remodel er vanligvis mellom $ 15.000 til $ 150.000, sier Florida Realtor Longwell.

Når du bestemmer deg for budsjettet ditt, anbefaler Longwell å sette 10% mer penger enn du tror du trenger. Ved å planlegge for det verste fallet vil du maksimere din eventuelle avkastning.

Din sving: Har du vendt et hus før? Hvordan fungerte det for deg, og hva gjorde du for å få mest mulig utbytte av eiendommen? Del din erfaring i kommentarene!

Lisa Rowan er en forfatter og redaktør i Washington, D.C. Hun kunne se hjemkjøp og renovering viser hele dagen og natten!

Skrive Inn Din Kommentar