Investere

5 fordeler med å investere

5 fordeler med å investere

Investering er noe som alle skal gjøre. Det er så mange fordeler med å investere at det ikke gir mening ikke å komme i gang.

Hvis du vil bygge rikdom og finansiell stabilitet, er det å investere i det.

Fortsatt ikke overbevist? Her er fem fordeler med å investere.

# 1 - Du holder deg foran inflasjonen

Hvis du ikke investerer og vokser pengene dine, vil du faktisk ende opp å miste penger over tid. Dette er alt takket være inflasjonen.

Inflasjon er den generelle prisveksten som skjer hvert år og nedgangen i kjøpekraften til pengene dine. Inflasjonsraten kan variere mye, men historisk inflasjon har i gjennomsnitt vært på rundt 3%.

Hvis du investerer pengene dine og sier, tjen en avkastning på 7% i gjennomsnitt, så vil du holde deg langt foran inflasjonen, og det vil være å øke verdien av pengene dine.

# 2 - Investering vil hjelpe deg med å bygge rikdom

Jeg tror dette bør gå uten å si, men jeg skal si det uansett: Investering er hvordan du bygger rikdom.

Det er hundrevis og en måter å investere og dyrke pengene dine. Hvis du er seriøs om å bygge rikdom, må du opprette en investeringsplan som passer deg og dine mål.

Den rike investere, den brutte gjør det ikke.

# 3 - Investering vil få deg til pensjonisttilværelse (eller tidlig pensjonering)

For å få nok penger til å gå på pensjon må du gjøre pengene dine for deg. Som vi illustrert ovenfor, vil det være å jobbe mot deg med penger som sitter i besparelser!

Jo mer du investerer jo mer vil du kunne dra nytte av kraften i sammensatt interesse.

Sammensatt interesse er hva som skjer når interessen begynner å tjene interesse.

Her er et super enkelt eksempel:

  • Du investerer $ 100.
  • På ett år tjener $ 100 dine $ 10 i interesse, nå har du $ 110 i din meglerkonto.
  • Det neste året tjener $ 110 deg $ 11 i interesse. Du har nå $ 121 uten å sette noen ekstra penger på kontoen din.
  • Det neste året tjener $ 121 deg $ 12 i interesse. Du har nå totalt $ 133.
  • Denne syklusen fortsetter å gjenta seg så lenge du investerer, gjør det bra.

# 4 - Investering kan hjelpe deg med å spare på skatter

En annen stor fordel med å investere er din evne til å spare på skatter!

For eksempel er pengene du legger inn i en 401k, SEP IRA eller Tradisjonell IRA, ikke beskattet året du tjener det. I stedet betaler du skatt på det når du trekker deg under pensjonering. Dette sparer deg mye skatt dollar året det du bidro med.

Hvis du hellere betaler skatt nå, kan du velge å bruke en pensjonskonto som ROTH IRA. Med dette alternativet betaler du skatt nå og betaler ikke skatt når du trekker ut.

Dette er bare grunnleggende eksempler. Det er tonnevis av smutthull i skattekoden som favoriserer investorer. Slik blir de rike rike og betaler så lite i skatt!

Hvis du trenger å senke skattebelastningen, vil jeg sterkt foreslå at du snakker med CPA eller Financial Advisor for å komme med en tilpasset investeringsplan som oppfyller dine spesifikke behov.

# 5 - Invester for å møte andre finansielle mål

Du kan også vurdere å investere for å hjelpe til med å vokse pengene dine for å møte andre økonomiske mål. For eksempel investerer i barnets høyskolefond.

Når du har et langsiktig mål på ti eller flere år, kan det være fornuftig å investere pengene for å hjelpe deg med å nå målet ditt raskere!

Det er mange fordeler med å investere. Hvis du vil opprette finansiell stabilitet, vokse din formue, og hold deg på sporet for pensjon, må du komme med en investeringsplan som passer dine behov.

Hvis du er helt ny til å investere, kan du sjekke ut kurset Investing 101 som går deg gjennom å komme i gang.

Skrive Inn Din Kommentar