Banker

Hvor trygge er dine penger fra barna dine?

Hvor trygge er dine penger fra barna dine?

Å ha barn kan være en stor glede i livet, men det er også en stor økonomisk forpliktelse. Det er så mange forskjellige kostnader som er involvert i å heve et barn, fra de ekstra basics som mat, til utdanningskostnadene og mer.

USDA har beregnet kostnadene ved å heve et barn for både enlige foreldre og to foreldre husholdninger, og det kan koste alt fra $ 118.590 til $ 250.262 for å heve et barn til 18 år. Og så kommer du til college!

Så, hvor trygg vil din økonomi være når du har barn?

Kostnadene for barn

Det er så mange forskjellige kostnader som er involvert i å heve barn, men utover det grunnleggende, inkluderer noen av de største kostnadene dagpleie og deretter utdanning. Når du bestemmer deg for å få dagpleie eller å se barna selv, er det en stor handel å vurdere. Noen ganger kan det ikke være gunstig å få dagpleie, mens andre ganger kan det være en nødvendighet. Du kan lese avveien her: Er to lønnsvinnere bedre enn en?

Etter barnepass er det kostnaden for utdanning, inkludert college hvis du skal betale for det.

Triks for å bli forberedt

Det er massevis av forskjellige tips og triks for å bli forberedt på barn og de involverte kostnadene. Et av de mest populære triksene er å budsjettere på en inntekt og spare forskjellen. Denne besparelsen kan bli til et stort beredskapsfond, og da barna er til stede, tillater de ekstra kostnadene i budsjettet.

Et annet populært triks er å spørre venner og naboer om kostnadene når det gjelder å heve barn. Spør en god venn hvor de finner barnepass og hvor mye det koster. Spør om hva det koster for medisinsk pleie for sine barn, og kanskje hva leger eller helseplaner de bruker. Ved å spørre rundt, kan du få et godt innblikk i hva det vil koste.

Lesere, hvilke andre hacks må du beskytte din økonomi fra barna dine?

Skrive Inn Din Kommentar