Banker

Kan du få et internasjonalt studielån?

Kan du få et internasjonalt studielån?

Foto Kreditt: Chris Willis

Å få en slags internasjonal utdanning er ekstremt populær akkurat nå. Mange studenter bruker minst ett semester, om ikke et helt år, studerer i utlandet.

Du kan finne studier i utlandet på de fleste store høyskoler og universiteter i USA. Disse programmene samarbeider med universiteter i andre land, slik at du kan få kreditt for din grad hjemmefra.

Det er anslått at mer enn 270 000 amerikanske studenter og studenter studerte i utlandet i fjor, mens over 720 000 internasjonale studenter kom til USA for å studere. Her er det du trenger å vite når du får et studielån for disse programmene.

Å få studentlån til å studere i utlandet

Hvis du er en amerikansk student som ønsker å studere i utlandet, kan du søke om et studielån for å dekke kostnadene ved studiet i utlandet. For å kvalifisere, må studiet i utlandet programmet tjene deg kreditt mot utdanningsprogrammet ditt hjemmehjem eller på universitetet ditt.

Det sikreste alternativet er at du får en føderal studielån for studiet ditt. Du kan kvalifisere for en av disse studielånene ved å fylle ut FAFSA hvert år, og deretter jobbe med skolens finanshjelpskontor for å behandle studielånet.

Du kan også få private studielån, som er risikabeltere enn føderale studielån, men gir mer fleksibilitet med lånebeløp og andre programmer.

Poenget er at du kan få studielån til studiet i utlandet på samme måte som du ville for din utdanning hjemme.

Kan en internasjonal student få studielån til å studere i USA?

Nå, hvis du er en internasjonal student som studerer på en godkjent skole i USA, kan du søke om et lån opp til den totale prisen på utdanningen din. Den store cachen er at du må ha en amerikansk statsborger eller fast bosatt medundertegn lånet for deg.

Denne medundertegneren må ha bodd i USA eller de siste to årene og ha god kreditt. Dette gjelder for kanadiske studenter som ønsker å studere i USA også.

Det er viktig å huske at med den høye kostnaden av undervisning er det viktig å beregne den fordel som er mottatt med et studielån eller utdanningsprogram du velger. Du vil ikke finne deg selv over hodet ditt i gjeld etter eksamen uten muligheter for å få jobb.

Lesere, hva er dine tanker om å studere i utlandet? Verdiskapning til utdanning, eller sløsing med gode penger?

Skrive Inn Din Kommentar