Penger

Bli en drivstoffbutikk Rockstjerne: Finn og videreselg varer til en fortjeneste

Bli en drivstoffbutikk Rockstjerne: Finn og videreselg varer til en fortjeneste

Jeg hadde tenkt å konkurrere i en triathlon i fjor sommer - i Colorado alle sammen og hunden deres har fullført litt opprørende atletisk prestasjon, og det er smittsom - så jeg begynte å lete etter en våtdrakt. Disse babyene er ikke billige: de spenner fra $ 75 til opptil $ 500, så jeg håpet jeg kunne finne et billigere alternativ på min lokale butikk.

Da jeg fant en skinnende, splitter ny Zoot våtdrakt komplett med den opprinnelige prislappen, visste jeg at jeg hadde funnet en avtale. Det eneste problemet? Det var en menns ekstra store, altfor stor for meg. Så jeg gjorde det nest beste, bortsett fra å ha på seg det: Jeg solgte den til leiepenger.

Selv om drakten var omtrent fem år gammel, solgte jeg den for $ 120 på eBay. Ikke dårlig for en $ 10 kjøp!

Tonnevis av skjulte perler som våtdrakten venter på de ofte oversett hoder og hjørner av thriftbutikker, ved siden av naboens dumpster eller på Craigslist. Trikset er å vite hvilke elementer som er verdt å selge og hvilke som ikke er. Slik maksimerer du søppelpostene dine, slik at du er en annenhånds kjenner - ikke bare en pakke rotte.

Google varen før du kjøpte den

Noen elementer vil instinktivt sette av kassalysestøyen i hodet ditt - du vet at du nettopp har vunnet butikkbutikken lotteriet. De fleste, skjønt, passer inn et sted mellom "geni-investering" og "ting som tar opp plass i garasjen din."

Når du ikke er sikker på et objekt, trekker du ut smarttelefonen og gjør litt rask forskning. Google det og sjekk for nåværende eller tidligere salg på eBay for å se om det er verdt å videreselge. Jeg liker å blokkere ut en stor del av tiden for min sparsommelige turer, så jeg har tid til denne undersøkelsen og har ikke en tarmbeslutning.

Tenk på sin alder

Noen elementer, som en klassisk stylet designerpakke fra to eller tre årstider siden, kan fortsatt være en homerun på nettsteder som Threadflip hvis de er i god stand. Men en "vintage" symaskin fra 1960-tallet vil ikke hente mye. Hvorfor ikke? Det er vanskelig å finne reservedeler til en gammel maskin, noe som gjør det vanskelig å reparere. (Ja, jeg lærte at den harde måten.)

Velg merker kjent for deres holdbarhet

Du kan ha lykke til å selge eldre modeller av gjenstander fra pålitelige merker fordi folk har en tendens til å holde fast i det som virket. Selv om symaskinen min forsøkte ikke å brette seg ut, hadde jeg suksess med en Jiffy Garment Steamer i full størrelse som så ut til å være omtrent 10 år gammel, da dette merket er kjent for sin levetid. Jeg plukket opp dampbåten for $ 7 etter at min elektroniske forskning viste at de nye modellene går for rundt $ 300.

Vurder sesongen

Hvis du finner en brystfryser i god stand for en stjele, vent til mai eller tidlig i juni for å legge det på Craigslist. Lokale gartnere blir klar til å bevare sin godhet, og folk begynner å ha kalde matvarer som is, popsicles og andre godbiter på hjernen. De vil gjerne ta den fryseren av hendene dine - for mer enn de ville trolig betale i januar.

For de av dere som bor i nærheten av en høyskole eller et universitet, må du vente på å legge inn møbler til noen uker før starten av hvert semester. Mange studenter har ikke bil, så Craigslist kan noen ganger være deres eneste alternativ. Søt avtale ved å kaste inn levering.

Vær skeptisk mot lukt og skader

Hvis den forrige eieren var en røyker, er det sjanse for at du har det vanskelig å videreselge varen. Ikke vent til du kommer hjem for å undersøke det grundig. snuse, puke, prod, og slå den over, rett i butikken. Du kan få et par merkelige utseende, men det er bedre enn å finne et massivt hull eller et annet problem når du allerede har kjøpt noe.

Hvis det er en flekk på en designer kjole, bør du vurdere oddsene for å få flekken lett ut, eller om det er noe permanent, som blekk.

Spill til en oppskalere målgruppe

Jeg kjøpte en nattbord for $ 5, brukte den i et år, og solgte den for $ 40 til en kvinne som ønsket å male det rødt for sønns rom. Bruk søkeord som "upcycle", "vintage", "shabby chic" og "antique" eller setninger som "flott for et kreativt prosjekt" i salgspostene dine.

Ofte har jeg funnet det folk liker å kjøpe brukt, quirky eller sparsommelige elementer, men de egentlig ikke ønsker å gå foten i en urban butikk butikk. Gjør arbeidet for dem, og gjør det tiltalende for dem å ta det av hendene dine.

Vent på Bargain Days

Mange butikk butikker tilbyr rabatt dager for å bidra til å flytte lager raskt. I Colorado er hver andre lørdag en 50% -off dag for de fleste varer på Goodwill-steder. Mange sparsommelighet butikker tilbyr også senior rabatter eller avtaler for medlemmer som registrerer seg for deres belønningsprogrammer. Bruk disse taktikkene for å få en ekstra sparsommelig avtale på en vare.

Vurder å fikse og bla

Hvis du finner et funky møbel med gode bein, bør du vurdere muligheten til å oppusse den før du legger den på markedet. Sjekk ut "Oops Paint" midtgangen i butikker som Home Depot og Lowe er for rabattmaling som andre kjøpte og returnerte.

Ikke vær redd for å bruke det du må gjøre noe ser antikt ut. Jeg har kastet hammer, kjeder og andre husholdningsartikler i møbler for å skape et gammelt utseende. Den utrolige utkikkens utseende er veldig elegant akkurat nå.

Din sving: Hvilke skatter har du funnet i en butikkbutikk?

Sarah Kuta er utdannelsesreporter i Boulder, Colo., Med en forkjærlighet for helgedrift, oppussing av møbler og gode tilbud. Finn henne på Twitter: @sarahkuta.

Skrive Inn Din Kommentar