Penger

Jakt på Diamanter: Gå Jewel Prospecting på disse parkene og gruvene

Jakt på Diamanter: Gå Jewel Prospecting på disse parkene og gruvene

Tidligere i år fant David Anderson en 6.19 karat hvit diamant i et felt i Crater of Diamonds State Park i Arkansas. Gemstone er Anderson å beholde eller selge - akkurat som mer enn 400 andre diamanter han er funnet der. Nettstedet er en av mange over USA hvor, for en liten inngangsavgift, Du kan jakte på verdifulle edelstener å selge.

Hvor kan du gå til jakt?

Jakt på edelstener og mineraler gratis på enkelte offentlige land. For eksempel kan du samle brann agater og andre edelstener i BLM rockhound områder i Arizona. Du er imidlertid begrenset til å samle inn for personlig bruk, og skal ikke selge dine funn.

Heldigvis kan du selge det du finner på betalte gruvedriftssider som disse:

Crater of Diamonds State Park

Det koster bare $ 8 per dag å grave for diamanter her, og du kan ta med din egen spade og bøtte eller leie utstyr på stedet. I fjor fant den 12-årige Michael Detlaff en 5,16 karat diamant verdt en anslått $ 12.000 til $ 15.000. Park tjenestemenn sier besøkende finner omtrent to diamanter hver dag.

Gem Mountain

Denne kommersielle antrekk i Montana belaster $ 20 for hver bøtte med "safirgrus" tatt fra deres min. Derefter søker du gjennom gruset og holder det du finner. Du kan gjøre dette ved sin butikk i den gamle gruvebyen Philipsburg, eller på gruven i de nærliggende safirfjellene.

Herkimer Diamond Mines

For $ 11 per dag får du prospektet for "Herkimer Diamonds", kvarts krystaller som ligner sanne diamanter. Inkludert i inngangsgebyret er bruken av en rockhammer, en veiledning og plastposer for å holde dine funn.

Cherokee Ruby og Safir Mine

For å tilbringe dagen på jakt etter rubiner på denne gruven i nærheten av Franklin, North Carolina, betaler du $ 30. Deretter skal du grave bøtter av grus, så ta dem til flumlinjen for å vaske skittet vekk og plukke gjennom for edelstener.

Emerald Hollow Mine

Denne gruven i den lille byen Hiddenite, North Carolina, sies å være "den eneste smaragdgruven i USA som er åpen for publikum for prospektering." For $ 5 får du en bøtte malm og bruk av slussen. For $ 5 mer, kan du gjøre din egen prospektering i en bekk på eiendommen.

Leter du etter flere alternativer? RockTumbler.com har en liste over avgiftsgruveplasser i USA og Canada. Vær oppmerksom på at enkelte operasjoner belaster $ 100 eller mer, og ingen kan garantere at du finner noe verdifullt, noe som bringer oss til det viktige spørsmålet ...

Kan du tjene penger perlejakt?

Den 65-karat smaragd funnet nær Hiddenite, North Carolina for noen år siden kan være verdt $ 1 million, men de fleste prospektorer som går til avgift områder jakte perler for spenningen. Likevel er det noen ting du kan gjøre for å øke oddsen din for å tjene penger på moroa.

Gå der du faktisk kan prospektere. Noen operasjoner selger deg bøtter av minedmalm for å sile gjennom. Du kan finn edelstener på denne måten, men du kan gå gjennom mange flere bukser av malm til en lavere pris per bøtte hvis du får lov til å jobbe hardt med å grave ut malmen for deg selv.

Dra nytte av spesialtilbud for å få mest mulig ut av pengene dine. For eksempel, på Crater of Diamonds State Park, hvis du går inn etter kl. 6, gir billetten deg tilgang til hele dagen også. Du kan også campe der for å spare penger på et hotell.

Forbered deg før du begynner. Se på gruvevideoer på YouTube for å lære de mest effektive teknikkene. Ha det nødvendige utstyret for rask graving og screening malm.

Gratis gruvedriftssider kan holde kostnadene lavere, og dermed overskudd høyere. Ifølge Travel Channel, kan du finne jade småstein på strendene rundt Big Sur, California, mellom steinblokker og i hauger av kystgrus ved lavvann. Folk har funnet meteoritter rundt Glorietta Mountain i New Mexico ved hjelp av en metalldetektor og en stokk med en magnet på enden.

Som nevnt, lar mange offentlige land bare deg å samle edelstener i rimelige mengder til personlig bruk. Men hvis du tilfeldigvis finner et område rikt på edelstener i en nasjonal skog eller på land administrert av Bureau of Land Management, kan du alltid vurdere å sette inn et krav og bli fulltidsgruver, så du kan selge det du finner.

Din sving: Liker du ideen om jakt på diamanter og andre edelstener?

Skrive Inn Din Kommentar