Penger

Dette Legal Loophole lar deg leie huset ditt (eller rommet) uten å betale skatter

Dette Legal Loophole lar deg leie huset ditt (eller rommet) uten å betale skatter

Folk betaler store penger for å leie hus for en uke eller to i riktig sesong eller under hendelser. Kanskje du har vurdert å bruke ditt eget hjem (eller fritidsbolig) som en kortsiktig utleie, men du er ikke begeistret for regnskapet som kreves eller skattene du betaler.

Gjett hva? Det er helt lovlig å leie ut ditt hjem og lomme tusenvis av dollar uten å betale skatt på inntektene.

Det stemmer: IRS gjør det veldig klart at hvis du leier ut hjemme i 14 eller færre dager hvert år, trenger du ikke å rapportere inntektene. Dette gjelder også for din hytte, leilighet eller andre hjem du eier. Så lenge du bruker det selv i minst 14 dager i året eller 10% av tiden du leier ut til andre, regnes det som bolig. Du kan da leie den ut i opptil 14 dager i året uten å rapportere inntektene.

Hvor mye skattefri inntekt kan du gjøre?

Hvis du har en hytte i nærheten av Asheville, North Carolina, kan du leie den ut for ca $ 250 per natt i to uker i høst, Eucolor sesong, og og lomme den $ 3.500 uten å betale en krone i skatter. Hvis du bor i sentrum av San Francisco, kan du få $ 2000 per uke og få $ 4000, skattefri.

På mange områder, for å få den høyeste leie fra hjemmet ditt, må du leie ut riktig. Her er noen eksempler på ganger du kan lade mer:

  • Vinter i Florida
  • Sommer (spesielt for hytter) i nordlige stater
  • Under store festivaler og andre arrangementer hvor som helst
  • Ski sesongen i Colorado eller Vermont
  • Vår i Utah hvis du bor i nærheten av sykkelstier
  • Fall fargesesong i nordøst

Du får ideen; bare tenk på når hotellene fyller opp hvor du bor. Og hvis du har et annet sted å bo, kan du leie ut begge boliger i to uker, og du trenger fortsatt ikke å rapportere inntektene. Og siden du allerede betaler de fleste utgiftene uansett (boliglånsbetaling, eiendomsskatt, verktøy), er inntektene nesten rent fortjeneste.

Hvordan være en deltidsherrer

Du kan liste ditt hjem på en ferie utleie nettsted, men hvis du vil beholde kostnadene dine, start med en gratis oppføring på Craigslist. Hvis du kjenner noen andre som har leid ut sitt hjem hver dag eller hver uke, spør hvor de får de beste resultatene av annonsering.

Du kan også bruke en lokal ferie utleie agent. Vær sikker på at du vet hva de tar betalt, og at du bare betaler gebyr når hjemmet ditt er vellykket leid. Å få hjelp kan være en god ide første gang, slik at du får en følelse av hvordan du skal forberede hjemmet ditt og hvordan du skal skjerm potensielle leietakere.

Hvor gjør du bo når du leier ut ditt hjem? Hvis du har et andre hjem, er det ikke noe problem. Ellers kan du kose en ferie sammen med leieperioden. Kanskje vil leien til og med dekke hele kostnaden av turen.

Du kan også gå inn i familien for en stund, eller la svogeren din vite at du skal ta ham på det lange tilbudet om å bruke hytta på sjøen. Hvis du har (eller kan låne) en RV, kan du gå på camping i to uker.

Det er et annet alternativ, som er å bo i ditt hjem og bare leie ut et rom for et par uker. Hvis det er en stor begivenhet i byen som fyller alle hotellrommene, kan du få $ 100 per natt.

Du kan bruke Airbnb til å leie ut et rom. Mange av nettstedbrukerne leter etter billigere innkvartering, men hvis alt er fullt, må de kanskje bare betale prisen.

Lei ditt hjem og Reduser Skatteregningen

Skattefri inntekt er fin, men det er kanskje enda bedre å samle inntekter mens du senker skattene dine. Turbo Skatt peker på det hvis du leier ut ditt andre hjem i mer enn 14 dager, og gjør det til en leie i øynene til skattemyndighetene, kan du bruke det til å opprette et tap av papir for å senke skatteregningen.

Anta at du eier en hytte som du bruker for en måned hvert år, og du kan også leie den ut i en måned i høst. Du rapporterer inntektene, men siden personlig og utleie bruk er delt jevnt (ubesatte dager teller ikke), kan du tildele 50% av alle utgifter til leieaktiviteten. Hvis leieinntektene dine er $ 2400 og halvparten av utgiftene kommer til $ 4000, har du et papir, Äúloss, av $ 1600.

Det tapet kan kompensere for andre investeringsinntekter, eller hvis du er aktivt involvert i utleie, selv regelmessig inntekt. Med andre ord, hvis du er i 28% skattekonsollen, kan du samle $ 2400 og betale $ 448 mindre på skattetid.

Skattefri inntekt eller til og med skattereduserende Inntekt: To gode grunner til å vurdere å leie ut ditt hjem.

Din tur: Vil du vurdere å leie ut huset ditt på dagen eller uken for å få noen skattefri inntekt?

Skrive Inn Din Kommentar