Penger

21 måter å tjene penger på baren i stedet for å bruke det

21 måter å tjene penger på baren i stedet for å bruke det

Fireball skudd. Danse til 3:00. Crazy, latterfylte samtaler. La oss innse det: du elsker å feste. Men dine morsomme måter er å tørke ut bankkontoen din. Du vil ikke slutte å gå ut, men hva er en cash-strapped partier å gjøre?

Gjør det til en moneymaking mulighet, selvfølgelig! Her er 21 måter å lage en liten moolah mens du nyter nattelivet du elsker, i stedet for å bruke alle pengene dine i baren.

1. Fungerer som en Alkohol Brand Ambassador

For denne konserten, vil du kle deg i merket utstyr og gi ut freebies og skudd for å fremme en brennevin eller et merke. Du må sannsynligvis være en utadvendt, attraktiv kvinne i alderen 21 til 35 år for å få denne typen arbeid. Beklager, gutter. Fortsett å lese!)

Se etter lokale annonser på Craigslist eller andre nettsteder fra bemannings- og markedsføringsbyråer som StuckforStaff. Da jeg gjorde dette som student på college, ble jeg ansatt gjennom et modelleringsbyrå og ble kalt en markedsføringsmodell. Jeg lagde gode penger (omtrent $ 20 til $ 30 per time på tiden) og fikk ofte gratis drinker og andre gratis ting. Vi måtte ta rundt 30 bilder som poserer med kunder hver natt og måtte spille barspill samt overbevise folk om å kjøpe alkoholen.

Du vil sikkert jobbe deltid; de fleste skift siste tre timer og kan kreve å besøke flere barer på en natt. Men hvis du leter etter noe mer, kan du også slå opp lokale væskedistributører og spørre hvem som representerer dem. Å være en alkoholambassadør kan føre til å bli en heltidsprodukt.

2. Ta med folk mat

Gå til en bar som ikke serverer mat og spør en bartender om de tillater utendørs mat. Spør deretter folket ved hvert bord hvis de er sultne. Fortell dem at du drar ut for å hente mat, og spørre om du kan få dem noe. Gi alternativer: du får pizza, meksikansk eller burgere. Lad oss ​​betale $ 5 til $ 10 dollar for levering per bord. (Denne ideen kommer fra Megan Dougherty's 20 No-Bullshit måter å gjøre minst $ 30 i morgen.)

3. Tilbyr å utdele Flyers for Bar Promos

Finn lokale barer som har hendelser eller temakvelder som kommer opp, for eksempel en poker natt, 80s natt eller et live band. Fortell eierne du vil lage reklameblad og gi dem ut på gata for $ 20 per time. Det hjelper hvis du har noen design ferdigheter, men du kan lett finne mange ideer og maler for flygeblad på nettet.

4. Del bilder på Instagram

Bor i Chicago? Prøv Popular Pays, en app som gir deg gratis ting (for eksempel en gratis øl) i bytte for å dele et bilde på Instagram. Denne appen er kun åpen for brukere med mer enn 500 Instagram-tilhenger og planlegger å utvide til andre byer snart.

5. Spill Smartphone Apps som gir deg penger

Hengende på en bar handler om å ha det bra, men når du kjeder deg, ta tak i smarttelefonen din og bruk noen apper som tjener deg penger ved å se på videoer, svare på spørsmål, ta undersøkelser og andre handlinger. Noen apps å sjekke ut er SwagBucks, Surveys on the Go, Checkpoints og Mobile Rewards.

6. Vær en venn - For et gebyr

Registrer deg på "bli en venn" på RentAFriend.com og si at du er tilgjengelig for å gå til baren med noen eller opptre som deres wingman / wingwoman. Mange mennesker vil ikke gå ut alene, men kan ikke ha noen å gå med på den tiden. Lad opp $ 10 til $ 50 i timen.

7. Vær gjest Bartender

Guest bartendere blander vanligvis bare drikke for en natt. New York City har flere barer som tilbyr gjester bartending skift. Mad River Bar & Grille krever at gjestebartenderne tar med minst 20 personer gjennom døren, og folk gjør $ 50 til $ 300 per skift.

Sjekk ut denne listen over steder å gjest bartend i NYC. Andre byer kan ha lignende muligheter, eller du kan snakke med noen av dine favoritt lokale steder om å prøve dette ut.

8. Arbeid som DJ

Hvis du vet hvordan du spinner melodier og tar med i festfolket, vil noen barer og klubber ansette deg som DJ. Du må kanskje ha eget utstyr, men du får betalt og vil sannsynligvis få gratis drinker også.

9. Bli en komiker

Stå opp, få folk til å le og bli betalt. Noen barer vil betale deg for vitsene dine - og folk vil være mer sannsynlig å le etter å ha et par cocktailer! Du får sannsynligvis ikke betalt mye, men hvis du er heldig, kan du få $ 50 per natt.

10. Kjør eller vinn Trivia Games

Trivia netter er en fin måte å ha det gøy på og vinne penger og andre premier hvis du og dine venner kjenner mange tilfeldige fakta. Du kan også være vert for en trivia natt hvis du er publikumvennlig, opptatt og i stand til å komme opp med gode trivia-spørsmål.

Spør dine lokale barer hvis de er interessert i å ha en trivia natt. Eller besøk nettstedet National Trivia Association og se i rubrikken "Classifieds" eller kontakt dem om å bli vert i ditt område.

11. Arbeid som en hendelsesplanlegger

Hvis baren i nabolaget ditt trenger mer trafikk, skape og presentere en ide for en temakveld - og ta et overskudd av fortjenesten selvfølgelig. Du kan belaste en avgift (ca $ 5) ved døren eller selge relaterte varer, som strikkeutstyr for en strikke-tema-begivenhet eller egendefinerte T-skjorter. Du kan også arrangere en pubkryp på flere barer i et område.

12. Ta bilder

Kjøp et Polaroid-kamera og tilbud om å ta bilder av grupper eller personer i en bar eller klubb. Lad oss ​​betale $ 5 til $ 10 per bilde, eller handle et bilde for en drink.Du kan også tilby å snape noen gode bilder på en bars nettside eller andre markedsføringsmaterialer.

13. Selg ditt kunstverk til eller i barer

Hvis du er en lokal kunstner, kan det hende at barer vil kjøpe det opprinnelige kunstverket, eller legge det til salg. Det kan ikke skade å spørre! Ta med navn, kontaktinformasjon og pris for hvert stykke.

14. Selg hjemmelagde snacks i barer

Vet hvordan du piske opp noen fantastiske brownies, kaker eller andre snacks? Pakke dem og se om barer i ditt område (spesielt de med begrenset mat) ville være villige til å selge dem til kunder.

15. Vær en nattklubb-arrangør

De fleste nattklubber ansetter promotorer for å hjelpe dem med deres markedsføring. Du må være personell og i stand til å bygge et nettverk av mennesker for å gjøre denne jobben, og du bør ha minst noen markedserfaring. Promotere kan vanligvis tjene 10-25% av barsalg per natt.

Gjør leksene dine og lær så mye du kan om favorittklubbene dine, og ta kontakt med dem for å se om de trenger promotorer.

16. Skriv om eller foto dine netter

Noen nettsteder, som PartyEarth, vil betale deg for å skrive og ta bilder av dine nattopplevelser i barer og klubber. Får det noe bedre?

17. Gjør sosiale medier eller blogging for baren

Har noen av dine lokale hangouts mangler en sosial media-tilstedeværelse? Tilbyr å blogge om hendelser eller legge inn innhold på Twitter, Facebook og Instagram. Hvis du har fotografiske ferdigheter, vil de komme til nytte også.

18. Gjør Bar Tricks

Triks dine venner eller andre mennesker til å kjøpe deg en drink eller overlevere noen få dollar. The Art of Manliness tilbyr 12 klassiske bartricks, eller lære et av disse magiske triksene fra SloshSpot.com.

19. Spill Lotterispill

Noen barer tilbyr lotterispill mens du nipper til drikke. Keno er et enkelt, lotteri-lignende gambling spill hvor spillere gjetter hvilke tall som vil bli trukket tilfeldig og bli betalt basert på hvor mange tall de gjetter riktig. Du er ikke garantert å vinne, men her er et godt diagram over dine odds.

20. Spill videospill

Noen barer tilbyr videospill med pengepremier. For eksempel gjorde en mann i St. Louis anslått $ 45.000-55.000 i året med å spille et arkadespill som heter Golden Tee Golf. Et annet spill med pengepremier er Silver Strike Bowling.

21. Lær folk å danse

Hvis du har bevegelser og litt tålmodighet, belaste folk et par dollar for å lære dem å gjøre populære danser, for eksempel Wobble, twerking, tutting eller andre alternativer.

Hvis du liker ideen om gratis øl, kan du også være interessert i å få betalt for å revidere brennevinbutikker.

Din tur: Hvilke andre måter å tjene penger på en bar har du prøvd eller hørt om? Hvor mye har du gjort?

Lindsay Oberst er freelance skribent og elsker å ha det gøy, så hun er alltid ute etter å gjøre noen ekstra penger. Finn henne online på @LindsayOWrite eller LindsayOberst.com.

Skrive Inn Din Kommentar