Liv

Tannfesten er litt stingier i år. Her er hva hun betaler

Tannfesten er litt stingier i år. Her er hva hun betaler

Husker du hvor mye penger tannevennen forlot deg når du var barn?

Et kvarter? Femti øre? En dollar?

Det er ingenting i forhold til hva barna får i disse dager.

Ifølge de nyeste resultatene fra Original Tandfe Poll, foreldrene forlater et gjennomsnitt på 4,13 dollar per tann under barna sine puter.

Utbetalingen gikk faktisk ned fra forrige års gjennomsnitt på $ 4,66 - en heltidshøyde for den årlige undersøkelsen som ble foretatt av Delta Dental.

Hvis barnet ditt mister sin første tann, vær forberedt på å betale mer. Nåværende gjennomsnittlig førstegangsraten er $ 5,70 - ned litt fra forrige års gjennomsnitt på $ 5,72.

Tannfee varierer også fra region til region. Undersøkelsen funnet foreldrene i Vesten gir mest mulig ut: et gjennomsnitt på $ 4,85 per tann, med en premie på $ 6,76 for barn som mister sin første tann.

Foreldre i nordøst betalte i gjennomsnitt $ 4,35 per tann, eller $ 6,45 for en første tann. De i Sør betalte $ 4,12 per tann eller $ 5,68 for en første tann. Midwest tann feer forlot gjennomsnittet $ 3.44 en tann, eller $ 4,37 for en første tann.

Noen foreldre bestemmer seg for å gå litt overbord, holde å ligge magi av tannfenen i live. The Original Tand Fairy Poll fant 47% av foreldrene forlater et lite leketøy eller spill, og 35% penn et brev fra eventyret selv (et tapt-sertifikat kan være et godt akkompagnement).

Trettito prosent gir en ny tannbørste - en fin måte å fremme tannhygiene på.

De fleste (95%) foreldre som utgjør tannfesten forlater disse tilleggene i tillegg til å forlate penger. Men det betyr ikke alle forlater tannfepenger og godsaker under barnas pute.

Hvis du er på et stramt budsjett (eller bare ikke lyst til å lyve til barnet ditt om enda et mytisk vesen som sniker seg inn i ditt hjem midt på natten), føler deg ikke skyldig i å gå i tannfeaktiviteter. Seksten prosent av avstemningsresponsenter med barn i alderen 6 til 12 år ikke gjør tannfee besøk.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å skrive om foreldre og penger.

Skrive Inn Din Kommentar