Penger

Hvordan en enkel endring hjalp denne gymnastikkammen Spar $ 4,391 per år

Hvordan en enkel endring hjalp denne gymnastikkammen Spar $ 4,391 per år

Vi brukte et år blødning $ 350 per måned for min datter å være i en privat gymnastikkskole.

Denne månedlige utgiften inkluderer ikke engang kostnadene ved boosters, leotards, oppvarming, møter, måltider og hotellrom. Kombinert utgjorde disse utgiftene mer enn $ 6000 i året!

Min bankkonto gikk ned for øynene mine. Og vi var bare begynnelse vår reise nedover veien for konkurransedyktig gymnastikk.

Som en enslig mor med tre andre barn i tillegg til min gymnast, skjønte jeg at dette var bare ren, gal.

Sparer på gymnastikk med en enkel endring

Det viser seg at en YMCA to byer over har et toppklassig gymnastikklag til en brøkdel av kostnaden vi betalte på det private treningsstudioet. Og det er for samme mengde trenings tid.

Gitt, vi må betale for det månedlige familiemedlemskapet. Men dette gir et sted for vår hele familien å gå for moro og mosjon. Og møtene er alle innen en to timers kjøretur, noe som betyr at ingen hotellkostnader.

Alt i alt sparer vi mer enn 4000 dollar i året ved å bytte datteren min til YMCA-teamet.

Sjekk ut siden-til-side sammenligningen:


Datteren min har en fantastisk tid på sitt nye team, blir utfordret og lærer nye ferdigheter.

Opprette et lærbart øyeblikk

Da vi manøvrerte gjennom denne prosessen, kunne jeg forklare henne hvordan byttelag kan gi en lignende opplevelse mens du sparer en betydelig sum penger.

Fordi jeg velger å involvere barna mine i vår plan om å leve gjeldfri, diskuterte vi hvordan pengene vi lagret kunne brukes til å betale ned vår gjenværende gjeld. Våre barn er smarte og forstår mer om penger enn vi kanskje tror.

Datteren min var spesielt spent på henne ikke så lite bidrag til dette - Hun vet at vår belønning for å bli gjeldfri er en etterlengtet, betalt ferie. Hun var glad for å forfølge!

Under overgangen til YMCA-teamet klikket noe annet: Datteren min forsto ikke de mentale sammenligningene jeg gjorde mellom de to treningssentrene. Hun merker ikke den fancy postnummeret eller klokkene og plystre i det private treningsstudioet - hun er 10 år gammel og elsker bare å gjøre gymnastikk!

Vår nye familiepolitikk er å holde ungdommens aktiviteter fokusert på Y og skolen. Vi har råd til disse opplevelsene uten å forårsake økonomiske problemer eller legge til gjeld.

Kan du lage en lignende bryter?

Tenker du på å bytte barn fra et privat lag eller treningsstudio? Sjekk ut YMCAs og fellessentre i ditt område.

Vær forberedt på følgende spørsmål for å gi deg det største banget for pengene dine. Disse er gymnastikkspesifikke, men kan lett tilpasses til en annen sport:

  1. Er det månedlig eller årlig avgift i tillegg til lagkostnaden?
  2. Hvor mye trenings tid får barnet ditt for kostnaden?
  3. Hvor langt er anlegget fra ditt hjem? Er pendlings- og gasskostnadene rimelige?
  4. Hvor langt vil du bli forventet å reise til spill eller konkurranser? Er hotellopphold involvert?
  5. Er det en boosteravgift?
  6. Er det et forelderfrivillig krav?
  7. Hva er den ensartede kostnaden?
  8. Hva er konkurransedyktig filosofi og samsvarer det med dine familieverdier?
  9. Hva er sikkerhetsforventningene til utstyret og trenerne?
  10. Er det høy omsetning blant coachingpersonalet? Hva er legitimasjonene til de ansatte, og utføres bakgrunnskontroller?

Din sving: Hvordan sparer du penger på barna dine? Medfører du barna i økonomiske beslutninger?

Kristen Erickson er single mamma til fire vei kule kiddoer, jobber heltid på et strukturelt designfirma, og skriver og blogger på siden. Hun er nesten gjeldfri og en ekspert på å heve innhold og sunne forstadskolleger så bærekraftig som mulig på et shoestringbudsjett! Bli med henne på reisen hennes på www.aspirehomestead.com.

Skrive Inn Din Kommentar