Penger

Vil du jobbe hjemmefra? Disse 100 selskapene tilbyr eksterne posisjoner

Vil du jobbe hjemmefra? Disse 100 selskapene tilbyr eksterne posisjoner

Hvis du noen gang har drømt om å jobbe hjemmefra, har vi noen gode nyheter for deg: Det er mer avanserte og fleksible jobber enn noen gang før.

Telekommunikasjon er blitt så populær, og så mange bedrifter tilbyr nå fordelene, FlexJobs, en online tjeneste for fagfolk som søker telekommunikasjon, fleksibel tidsplan, deltids- og frilansjobber, utarbeidet en liste over topp 100 telekommutevennlige arbeidsgivere.

Antall fjerntliggende jobber i løpet av det siste året alene har økt 27%, FlexJobs-rapporter. Det betyr mange muligheter hvis du er på jakt etter eksternt arbeid!

The Top 100 Companies for Flexible Jobs

FlexJobs opprettet sin liste over 100 toppbedrifter med eksterne jobber i 2015 ved å analysere jobbposthistorikker på deres nettsted i 2014. Av de mer enn 30.000 selskapene som legger opp jobber, er de 100 som har posteringer som tilbyr den største mengden av eksterne arbeidsalternativer, noe som inkluderer telekommunikasjon, arbeid-hjemmefra og virtuelle muligheter.

Listen inneholder selskaper av alle størrelser og på tvers av alle næringer, inkludert noen som får ekstra kudos for å ha laget 2014-listen. De mest representerte feltene var:

  1. Medisin og helse
  2. Kundeservice
  3. salgs~~POS=TRUNC
  4. Datamaskin og IT
  5. administrative
  6. Utdanning og opplæring
  7. markedsføring

Store navn du kanskje gjenkjenner inkluderer Amazon, Apple, US Department of Transportation, 3M, Healthfirst og American Heart Association, så vel som mange av høy kvalitet mindre selskaper.

Før du gir deg oppsigelsen din på jobbdagen din ...

... Noen ting å huske på:

Ikke alle jobber hjemmefra er legitime. FlexJobs opprettet sin liste spesielt "for å veilede jobbsøkere i deres søken etter å finne legitimt arbeid med pålitelige selskaper som har en vellykket rekord rekruttering og ansette telekomere," sier FlexJobs 'administrerende direktør, Sara Sutton Fell.

Men hvis du surfer på Internett på jakt etter eksternt arbeid, vær forsiktig. Hvis et selskap tilbyr deg tusenvis av dollar i uken for å legge inn konvolutter eller behandle medisinsk forsikringskrav, ser du sannsynligvis på en svindel.

Noen eksterne jobber er bare deltid. Hvis du er på utkikk etter mer jobb-livsbalanse eller en sidejobb for å supplere din inntekt, kan dette være perfekt for deg. Men hvis du vil ha en heltidslønn - sammen med de vanlige lønnsslippene og de vanlige fordelene som helseforsikring som går med det, må du passe på at du ser på selskaper som tilbyr heltidsarbeid fra hjemmet.

Det er noe for alle. Telearbeid er ikke lenger det eneste herskapet av IT-arbeidere og frilansskribenter. Uansett din karrierefelt, er det en god sjanse for at du kan finne en arbeidsgiver som er åpen for ideen om en fleksibel arbeidsavtale.

Liker sekretærarbeid, men hater å jobbe på et kontor? Bli en virtuell assistent. Vil du være lærer, men har problemer med å finne et innlegg på en tradisjonell skole? Sjekk ut K12 Inc. for muligheter til praktisk talt å instruere homeschooled barn.

Å jobbe hjemmefra gir sine egne unike utfordringer. Det er sikkert at du kan ha på seg svettepuer og ta yoga pauser, men jobbe fra et hjemmekontor gir også mange utfordringer: Hold deg fokusert på arbeid når kjøkkenet skal ryddes, slå av fjernsynet når det store spillet er på, og finn måter å samhandle med andre mennesker når du er den eneste på kontoret din. Du kan til og med gå glipp av alt som sladrer rundt vannkjøleren.

Det er en helt ny arbeidsverden der ute, og en som gjør det stadig lettere å jobbe fra komforten av ditt eget hjem i pyjamas. Er du klar til å bli med i leddene til eksterne arbeidere?

Din sving: Arbeider du hjemmefra? Hva er dine favoritt (og minst favoritt) deler av arrangementet?

Kelly Gurnett er freelance blogger, forfatter og redaktør som kjører bloggen Cordelia Calls It Quits, hvor hun dokumenterer hennes forsøk på å kvitte seg med livet av de tingene som ikke har betydning og fokusere mer på ting som gjør. Følg henne på Twitter @ CordeliaCallsIt.

Skrive Inn Din Kommentar