Banker

Slik forbereder du økonomisk for ditt første barn

Slik forbereder du økonomisk for ditt første barn

Jeg trodde dette innlegget var passende siden en ganske nær venn av meg nylig fant at de har sitt første barn.

Du kan aldri forberede deg på å være første gangsforelder.

Bleier, barneseng, barnevogner ... det kan være overveldende.

Her er en annen gjestepost fra Joe Plemon of Plemon Financial Coaching, og tilbyr noen grunnleggende tips om å forberede seg økonomisk til ditt første barn.

Spørsmål: Vi skal ha vår første baby i løpet av få måneder. Hvilke ting skal vi tenke på som vil hjelpe oss å være klokt med vår økonomi?

EN: Følgende ideer skal hjelpe:

Ha et budsjett

Jeg skjønner at alle trenger et budsjett, men hvis du ikke har en på plass, er det nå på tide å få det til å fungere. Den gode nyheten er at babyer ikke koster så mye som samfunnet forteller deg. Den ikke så gode nyheten er at etter hvert som penger vokser strammere med en liten i huset, uten å ha en skriftlig kontantstrømplan på plass, kan du få problemer. Slå av TVen og planlegg en kveld med din ektefelle for å forberede et budsjett. Du vil være glad for at du kontrollerte livet ditt i stedet for å la det kontrollere deg. Her er et godt budsjett som leses på Gratis Fra Broke.

Ha riktig livs- og funksjonsforsikring på plass.

Spør deg selv dette spørsmålet: "Hvis det skjer noe med ektefellen eller meg, hvordan vil den gjenværende ektefellen være i stand til å ta vare på barnet vårt og fortsette å betale regningene?" Du spiser nok mer ut på en måned enn livsforsikring og uføreforsikring premier ville koste, så du har absolutt ikke råd til å ikke ha dem. Her er noen andre personlige finansbehov fra Patrick @ Cash Money Life og gå til vår liste over de beste livsforsikringsselskapene for å finne et godt alternativ for dine behov

Gjør pensjonisttilværelse investere høyere prioritet enn høyskolebesparelser.

Du kan bli fristet til å starte et høyskolefond med en gang, men ikke ofre dine pensjonsinvesteringer. Junior har mange muligheter for å dekke høyskoleutgifter, for eksempel stipend, arbeid og deltakelse i fellesskapshøyskoler og statsuniversiteter. Hvilke alternativer til pensjonering har du? Tenk veien til rikdom har grunnleggende om 529 planer og ESAs.

Lag en vilje.

Hvis dere begge dør uten vilje, vil domstolene bestemme hvem bryr seg om barnet ditt. Er dette hva du vil? Lag en vilje slik at du kan nevne vergen som du vil ha. Å ha en vilje er rett og slett uansvarlig. Gjør det i dag.

Skrive Inn Din Kommentar