Penger

6 Awesome Freebies for nye og forventningsfulle foreldre

6 Awesome Freebies for nye og forventningsfulle foreldre

Det er ikke noe mer spennende enn å ønske deg en ny baby. Men glede og elation foreldre føler er også kombinert med en uunngåelig faktum: Babyer er dyrt.

Å ha tre barn alene, lærte jeg på forhånd hvor mye en liten kan koste. Så, i løpet av årene, Jeg oppdaget noen måter å få gratis baby ting.

Da jeg fant ut at søsteren min ventet tidligere i år, bestemte jeg meg for å passere besparelsene. Her er seks tilbud som forventningsfulle mødre vil elske.

1. Gratis prøveversjon av bleier og kluter fra syvende generasjon

Jeg oppdaget dette tilbudet da søsteren min hadde en baby for noen måneder siden. Syvende generasjon tilbyr en gratis prøveperiode på 10 av deres miljøvennlige bleier og en startpakke med 32 kluter.

Jeg delte oppdagelsen min med omtrent alle på søsterens babyregister, og mange av oss la det til gaver vi allerede hadde kjøpt. Det var en fin, rimelig tillegg til våre gaver og mye verdsatt.

Alt du trenger å gjøre er registrer deg for rettssaken, så betaler for frakt og håndtering. Når jeg registrerte meg, var frakten rundt $ 2 - slik at klutene alene var definitivt verdt det.

2. Gratis Sterkt Moms Program fra Similac

Similac tilbyr alle slags godbiter når du registrerer deg for sitt Strong Moms-program: en gratis messengerbag, melkeposer og flasker, fullformat, produktkuponger og prenatalprøver.

Strong Moms-programmet tilbyr også en av de beste gratis gaver som er tilgjengelige akkurat nå: en gratis fotobok fra Shutterfly verdsatt til $ 34.

Registrer deg for programmet Strong Moms her. Mange av de gratis gaver kan innløses på legen din, lokalsykehus eller post.

Jeg registrerte meg for søsteren min, og passerte alle kupongene og kupongene. Kupongene jobbet akkurat som alle andre produsentene, og hun fant formularkupongene enkle å innløse ved å ta med henne til sitt månedlige legebesøk.

Shutterfly-tilbudet er det enkleste å innløse - det er en digital kupong sendt rett til din epost. Bare registrer deg, se etter e-posten og følg linken for å få bildeboken din.

3. Gratis Target Registry Velkommen Kit

Target tilbyr en gratis gave verdt $ 60 for moms-å-være som lager et babyregister med kjeden. Gaver inni kan variere, men inkluderer vanligvis en flaske, pacifier, pleieputer, kluter, bleier, baby krem ​​og kuponger.

Du kan registrere deg på nettet eller hos din lokale butikk for registret, men gaven er bare tilgjengelig i butikken. Jeg vil anbefale å ringe ditt lokale mål for å bekrefte at det har sett på lager, da de pleier å gå raskt.

Target tilbyr også ytterligere 15% rabatt på registreringsdatabasen åtte uker før arrangementet ditt. Gratis ting og en rabatt? Ja takk!

4. Gratis abonnement på amerikansk baby

Mange mødre - spesielt første gangs mødre - er ivrige etter å få hendene på babyrelatert materiale.

Legg til et gratis månedlig abonnement på American Baby til din leseliste. Registrer deg på nettet og få foreldre og graviditetstips sendt rett til døren din.

Den beste delen om dette tilbudet er at det er helt gratis - Ingen fraktkostnader eller forpliktelser til å kjøpe.

5. Frie sykepleie fra utderdeksler

Besøk Utder Covers nettside og velg fra noen av sine super søte pleieomslag, verdsatt til $ 34,95 eller mindre. Ved kassen, bruk kode 1FRUGALBABY og Bare betal for frakt.

De søte mønstrene gjør det til en klar vinner. Dette gjør en fantastisk lavpris gave til dem (som meg!) Som er på et budsjett.

6. Gratis tilbud i ditt nabolag

For flere år siden da jeg hadde min første sønn, oppdaget jeg skjønnheten av frugality. Jeg begynte å spørre nesten hvilken som helst butikk jeg besøkte hvis de tilbød noe for nye mødre.

Oftere enn ikke, svaret var nei. Men jeg klarte å score gratis baby mat på min lokale matbutikk og gratis bleier på helsesektoren (bare tre, men hei - de var gratis).

Husk dette, bestemte jeg meg for å prøve igjen. Og jeg fant et par butikker som tilbyr baby klubber.

Publix's Baby Club er sannsynligvis min favoritt. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, og du vil motta kuponger for navn og merke merkevarer, pluss en gratis kopi av "Caring for You Baby og Young Child" for nye foreldre. Noen av tilbudene kommer via post, og noen er tilgjengelige på nettet.

Winn Dixie tilbyr også en baby klubb, men det kommer ikke med noen gratis gaver. Du trenger også et butikkort for å motta besparelser og kuponger.

Bare registrer deg online og skriv inn kortnummeret ditt for å koble det til babyklubben. Tilbudene blir digitalt lastet til kortet ditt, og medlemmene får et gavekort på $ 10 når du fyller barnets første resept.

Publix og Winn Dixie tjener hovedsakelig de sørøstlige statene og kan ikke være tilgjengelig for alle. Spør butikker i ditt område for å finne ut hva som er tilgjengelig for deg.

Dette er bare noen få måter for nye og forventede foreldre å få noen virkelig flotte og nødvendige elementer gratis. Husk å spørre om nåværende kampanjer, hvor dine nye foreldreopplevelser kan ta deg!

Din sving: Fikk du noen gratis baby swag? Gi oss beskjed i kommentarene!

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Jessica Holloman er en ivrig kuponger som elsker å tilbringe tid med sin store, blandede familie.Hun liker også å reise på et budsjett, utforske den rike historien til Sørøst og alle ting Harry Potter.

Skrive Inn Din Kommentar