Penger

Et hjemmebibliotek på budsjett: 9 steder for å finne gratis og rimelige bøker

Et hjemmebibliotek på budsjett: 9 steder for å finne gratis og rimelige bøker

Det er vanskelig å slå ditt lokale bibliotek for en uendelig tilførsel av gratis lesemateriell. Det er imidlertid hyggelig å ha et personlig bibliotek også - å holde dine staude favoritter og bøker du vil referere ofte i nærheten.

På den ene siden betyr å ha egne bøker at du ikke trenger å bekymre deg for begrensede bibliotekstimer eller bruke gass til å kjøre til det lokale biblioteket. På den annen side kan bøker være dyre. Med nye bøker ofte koster $ 10 eller mer hver, er det ikke lett å rettferdiggjøre å kjøpe mange. Hva er en penny-hoarding gigantisk leser å gjøre?

Heldigvis finnes det flere måter å bygge ditt eget personlige bibliotek på gratis eller med svært liten kostnad. Her er mine favorittsteder for å finne gratis og rimelige bøker.

Hvor finner du gratis bøker

Bøker fra disse kildene vil ikke koste deg en prosent, men vil kreve litt av din tid. Du må be om bøker, skrive korte anmeldelser eller tjene poeng for å konvertere til gavekort.

1. Gå gjennom kopier fra utgivere

Bloggere i en hvilken som helst nisje kan få gratis eksemplarer av snart å bli utgitt bøker fra store utgivere i bytte for vurderinger på bloggen din eller sosiale medier.

For eksempel krever Book Look Bloggers en oversikt over 200 ord som er lagt ut på en bokhandleres nettsted før du kan be om din neste bok. Library Thing, First Reading, Bethany House og Tyndale House Publishers har også programmer som tilbyr gratis bøker i bytte for ærlige anmeldelser.

2. Dolly Parton's Imagination Library

Lykkelige barn i USA, Canada, Storbritannia og Australia kan få en gratis bok hver måned fra Dolly Parton Foundation.

Du må bo i et område som tilbyr programmet; Klikk på koblingen "Registrer barnet mitt" for å se om barnet ditt er kvalifisert. Hvis du ikke kvalifiserer - eller du ikke har barn - hvorfor ikke dele denne muligheten med venner eller familiemedlemmer som kanskje?

3. Swagbucks

Dette er ikke bare en måte å få bøker på, men som medlem av Swagbucks kan du tjene virtuelle penger på å gjøre enkle hverdagslige ting som å søke på nettet, sjekke kredittrapporten din og handle online.

Løs inn Swagbucks for ekte $ 5 gavekortkoder på Amazon. Når du har bygget opp noen av disse kortene, kan du forhåndsbestille favorittforfatterens siste utgivelse, i stedet for å bli med i venteliste med 29 andre biblioteksmedlemmer.

Hvor å få nesten gratis bøker

For bare kostnaden for porto eller drivstoff handler du en uønsket bok - eller en du har lest - for en som du virkelig vil.

4. Lite gratis biblioteker

Forutsetningen er enkel: ta en bok og legg en bok i en av de små boksene på forskjellige steder rundt om i verden.

Hvis du ikke har sett Little Free Libraries bokhus rundt i byen, sjekk ut nettsiden deres for å se om det finnes en i ditt samfunn - eller til og med starte en. I fjor fant jeg en utenfor en McDonald i nærheten av mitt hjem. Jeg sørget for alltid å holde noen bøker i bilen, slik at jeg alltid hadde en til å forlate hvis jeg fant en som jeg ønsket.

5. Paperback Bytte

Dette nettbaserte samfunnet har en stadig skiftende beholdning av mer enn 4 millioner bøker, med flere å bli lagt til hvert minutt. Når du går med og lister 10 bøker du er villig til å gi bort, får du to studiepoeng for å be om bøker fra andre medlemmer. Hver gang du sender en bok og mottakeren markerer den som mottatt, får du en kreditt.

Jeg har brukt Paperback Swap til å sende og motta flere dusin bøker siden 2009. Nettstedet anslår at jeg har lagret over $ 400 som et resultat av bytte! Jeg har bare hatt ett problem når en mottakers mailbåt var i en ulykke, og boka ble ødelagt i snøen.

Finne billige bøker

For å maksimere muligheten til å delta i Little Free Library og Paperback Swap-programmene, investere noen få dollar i billige bøker av populære forfattere eller bestselgere, slik at du kan handle dem for bøker du vil lese og holde langsiktig. Dette er mine favorittsteder for å finne billige bøker:

6. Scholastic Reading Clubs

På høyskolen bygget jeg opp et 200+ boks elementært klasserombibliotek på min salongsalong med 99-procents spesialtilbud og lavprispapir gjennom en klassekamerat som kjørte en Scholastic Reading-klubb.

Sjekk med barnets lærer for å se om de vil gjøre bestillingsbestillingene tilgjengelige, eller melde deg på om du er lærer i offentlig, privat eller hjemme skole. Som en bonus, tjener lærere som organiserer leseklubber, poeng for å innløse gratis bøker.

7. Speditørbutikker

Budsjettene og kvaliteten på bøkene du finner i lokale butikkbutikker, varierer fra butikk og region. Jeg finner ut at de beste bøkene er i butikkbutikker i mer velstående nabolag eller byer. En venn av meg har en gang funnet et sett med innbundne Harry Potter-bøker i utmerket stand for en dollar hver og videresolgt bøkene på Ebay for et godt fortjeneste.

8. Garasje Salg

Igjen, du er ikke garantert å finne noe du liker, men hvis du leter etter barnebøker, hold øynene dine åpne for garasjesalg som holdes av pensjonerende lærere. De har vanligvis enorme klasseromsbiblioteker og vil ofte bare sende sine bøker til ivrige lesere ettersom de reduserer og går inn i pensjon.

9. Bibliotek Salg

For å få plass til alle sine nye bøker og generere penger til å betale for gjesteforelesninger og -programmer, har de fleste biblioteker boksalg en eller to ganger i året.Jeg har kjøpt hardcovers for $ 1 til $ 2 og paperbacks for $ 0,50 til $ 1.

For det beste utvalget, vær der når dørene åpnes på den første dagen. På den siste dagen i salget blir prisene vanligvis slashed ytterligere, slik at du får en pose full av bøker for bare noen få dollar.

Charlotte Edwards er freelance personlig økonomi og foreldreforfatter, hvis arbeid har dukket opp i inntektene i utlandet, vi savnerne og barna mine eventyr. Hun er kona til en stor penny-pinching fyr, og mor av to kiddos som lærer om å spare og klare utgifter ved å tjene provisjon for husarbeid.

Skrive Inn Din Kommentar