Penger

Hvordan fikk jeg $ 10 000 på Cyber ​​Monday

Hvordan fikk jeg $ 10 000 på Cyber ​​Monday

Amazon tilbyr mange måter å tjene penger på å selge varer. Tidligere i år delte jeg hvordan du kan bruke Amazon Textbook Buyback-programmet til å selge brukte lærebøker i bytte mot Amazon-gavekort.

I dag skal vi se på et annet Amazon-program: Oppfyllelse av Amazon, ofte kalt FBA. I fjor brukte jeg Cyber ​​Monday-ferien til å tjene mer enn 10 000 dollar på videresalg av varer på FBA, noe som vanligvis gir 10-20 prosent fortjeneste på hvert element.

Å selge gjennom FBA er en fin måte å legge litt ekstra penger på i lommen, og det er enda en måte for deg å tjene ekstra penger også.

Hvordan oppfyllelse av Amazon Works

Du vet sikkert sikkert at mange varer på Amazon selges gjennom tredjeparts selgere. Det er derfor du noen ganger bestiller et produkt fra Amazon, men det kommer ikke inn i Amazonas tradisjonelle brune emballasje; Tredjeparts selgeren har håndtert oppfyllelsen og fraktdelen av salget.

Oppfyllelse av Amazon gjør at tredjeparts selgere som meg gjør oppfyllelsen og fraktdelen over til Amazon. Vi sender varene til Amazon, og selskapet lagrer varene våre til de selger. Når noen kjøper en av våre varer, sender Amazon den til dem. Her er en kort video som Amazon laget for å forklare FBA-programmet.

Hvordan tjente jeg penger med FBA

Jeg begynte å komme inn i leketøy videresalg virksomheten som en måte å tjene ekstra penger på college, og i 2012 brukte jeg den kunnskapen til å videreselge leker på FBA. Jeg fokuserer utelukkende på leker, og jeg selger dem bare i høytiden, når de fleste ser etter disse elementene.

Min leketøy-videresalgsstrategi er å søke online for forhandlere som selger leker med store rabatter, kjøpe lekene og selge dem med fortjeneste. Dette kalles retail arbitrage.

Jeg søker online for forhandlere som selger leker med store rabatter, kjøper lekene og selger dem med fortjeneste.

Noen ganger blir jeg heldig og finner en stor rabatt på et populært leketøy. Disse lekene videreselger vanligvis svært raskt, spesielt hvis de blir knappe i vanlige butikker. I min erfaring har det vært ganske enkelt å videreselge nesten hele lageret mitt med FBA; De fleste av produktene mine har solgt innen en uke med notering av dem, og noen har solgt innen timer.

Hvis du vil videreselge leker med FBA, må du begynne å handle for de store leketøyrabatter. Husk at Amazon FBA aksepterer både nye og brukte varer, noe som er flott hvis du finner en mint-condition Teddy Ruxpin eller en annen av de verdifulle lekene fra 80-tallet eller 90-tallet. Ellers, se etter populære eller flerårige leker som sannsynligvis vil være varme selgere.

En ting å være klar over er at Amazon tilbyr en 100 prosent garanti på produkter. Hvis noe er skadet i frakt eller brukeren ikke liker det, er du ansvarlig for retur. Jeg har ikke hatt for mange avkastninger, men du bør være klar over muligheten for å få noen før du hopper inn i å selge gjennom FBA.

Også leker er ikke det eneste elementet du kan videreselge gjennom FBA - jeg er bare blitt kjent med mye om dem, men du kan definitivt velge en annen type gjenstand. Noen FBA-produkter krever godkjenning før du kan selge dem, så sjekk Amazon FBAs kategorier og produkter som krever godkjenning for å se om produktet er på listen.

Lag ekstra penger mens du kjøper varen din

Her er en måte å ta dette enda lenger: Hvordan skal du kjøpe varene du planlegger å selge på FBA? Hvorfor ikke bruke belønningskort og gavekort som tjener penger for deg?

Før jeg kjøper varer for å selge på FBA, finner jeg ut hvilke gavekort jeg trenger for å kjøpe disse produktene. Hvis jeg skulle kjøpe leker fra Toys 'R' Us, ville jeg for eksempel kjøpe de lekene med et Toys 'R' Us gavekort.

Jeg vil bruke et belønningskort for å kjøpe Toys 'R' Us gavekort fra et kort for gavekort, som Gavekort Rescue eller Gavekort Zen. Da, da jeg kjøpte kortet med gavekortet, ville jeg bruke min Ebates-konto for å få enda flere fordeler. Jeg vil også søke på kupongsider som RetailMeNot for å spare på Toys 'R' Us-kjøp og gjøre det rabatterte gavekortet gå enda lenger.

Å samle: Jeg tjener belønninger på kredittkortet mitt, jeg tjener belønninger gjennom Ebates, jeg øker verdien av gavekortet mitt ved å kjøpe det med rabatt og kombinere det med elektroniske kuponger, og etter at jeg kjøper meg, selger jeg kjøpte varer gjennom FBA med fortjeneste. Når du forklarer det slik, høres det godt nok, ikke sant?

Ikke glem at belønningskortet ditt er et kredittkort, skjønt; hvis du ikke betaler det fullt ut hver måned, vil du sannsynligvis bli rammet av interesse som avbryter alle dine hardt opptjente belønninger.

Andre Amazon FBA Strategier

Jeg er ikke den eneste personen som har funnet suksess med oppfyllelse av Amazon. Jessica Larrew hos The Selling Family forklarer sin egen families suksesshistorie og gir mye ressurser til nye FBA-selgere. Hvis du er interessert i å lære mer om å selge gjennom FBA, ta litt tid å utforske nettstedet hennes.

Her er et eksempel på strategien hennes for å skape effektive Amazon-produktbeskrivelser: "I stedet for bare å være lang, bør titlene være klare og fristende. Dette tar ikke flere tegn. ... det tar talent og dyktighet å tenke som dine kunder. Noen ganger kan det være enkelt å tiltrekke seg kunder med et par ord. I tillegg til de tingene som Amazon antyder du inkluderer (et merkenavn, modellnummer, farge osv.), Velger du et par håndplukkede adjektiver for å skille mellom produktet, som premium, elegant, 100% naturlig, etc. "

Ta en titt på hennes råd, så vel som andre Amazon FBA blogger som Full Time FBA, Online Selling Experiment og mer.Jo mer du lærer om FBA-prosessen, desto bedre forberedt blir du når du begynner å bruke FBA for å tjene ekstra penger selv. Så gjør deg klar til å begynne å handle og selge.

Deler av denne artikkelen ble opprinnelig lagt ut på DailyFinance.

Skrive Inn Din Kommentar