Penger

101 enkle måter å få massevis av gratis ting, fra mat til film for å reise

101 enkle måter å få massevis av gratis ting, fra mat til film for å reise

Min kone og jeg elsker å reise, så av de mange gratis tingene jeg har mottatt i år, penger og hotellrom er mine favoritter. Men det har også vært morsomt å få gratis filmer, gavekort, appelsiner, bøker, klasser og resten.

Og hvis du Som gratis ting så mye som jeg gjør, vil du elske følgende liste. Jeg vil til og med vise deg tre måter å få de gratis hotellrommene, og fem måter å få gratis penger.

Selvfølgelig er "fri" en av de mest mishandlede begrepene i moderne tider. "Kjøp en, få en gratis" betyr bare 50% rabatt, og ikke engang så mye når butikkene støtter opp prisene. Og "gratis prøver" er ikke helt gratis hvis du må betale separat frakt og håndtering for hver av dem.

Ingen av de falske "freebies" er på dette liste. Jeg ekskluderer tilbud som krever at du betaler for frakt eller noe annet. Men du vil må gi litt informasjon for å få mange av disse freebies, så du vil kanskje ha en ekstra e-postadresse satt opp slik at du ikke tetter din vanlige innboks.

Er du klar til å få en haug med gratis ting? La oss komme i gang med ...

Gratis hotellrom

Hotelllopphold er en av de mer verdifulle elementene på listen, og du kan få dem som en påmeldingsbonus med følgende kredittkort (jeg har alle disse).

1. Få Marriott Rewards Kredittkort

Få en gratis natt på Marriott (kategori 1 til 4 - som inkluderer et dusin hotellkjeder) så snart du er godkjent. Det er riktig: Det er ingen utgifterskrav. Jeg brukte min gratis natt to uker etter at jeg fikk kortet mitt.

Så, hvis du legger $ 1000 på kortet innen tre måneder, får du 50 000 poeng, som er verdt opptil seks flere gratis netter. Jeg gjorde det også, og kjøpte bare ting jeg ville ha kjøpt i det hele tatt. Avbryt kortet ditt innen ett år for å unngå årsavgiften.

2. Melde seg på Wyndham belønninger

Få godkjent for dette kredittkortet for å få 15 000 poeng i Wyndham Rewards-kontoen din med en gang, med ingen utgifter krav. Det er nok for en gratis natt på mange Wyndham egenskaper, som inkluderer Ramada Inn, Days Inn og Super 8 hoteller.

Velg no-fee-kortet - Den andre gir deg flere poeng, men har en årlig avgift.

3. Hent Hyatt Card

Sett $ 1000 på kortet innen tre måneder for å få to gratis netter på kategori 1 til 4 hoteller). Avbryt innen et år for å unngå årsavgiften.

Gratis penger

Penger er en av de beste tingene å få gratis, ikke sant? Jeg kommer til å rake i nesten $ 2000 i år fra disse kildene.

4. Dra nytte av Kredittkortbonuser

I fjor gjorde jeg over $ 1000 fra kredittkortoppmeldingsbonuser og tilbakebetalingsbonus. Jeg har allerede toppet det i år.

5. Tjene Bankkonto Bonuser

Jeg laget $ 175 i år for å åpne en sparekonto (jeg lukket den etter minimumskravet på seks måneder), og $ 125 i fjor for en ny kontrollkonto.

6.Krev tapt penger

Jeg har tidligere rapportert om hvordan man finner og hevder tapte penger, og jeg hjalp min mor til å gjenopprette en glemt forsikringsgodtgjørelse på nesten $ 1000.

7. Maksimer Din 401 (k)

En tredjedel av de ansatte bidrar ikke til det beløpet deres arbeidsgiver vil matche, rapporterer MarketWatch. Det er sinnsykt!

Selv om jeg visste at jeg dro en jobb, satte jeg $ 475 inn i en ny 401 (k) for å få $ 475 i tilsvarende bidrag fra arbeidsgiveren min. Etter å ha avsluttet trakk jeg $ 950, betalte 10% straff, og jeg tjente fortsatt penger!

8. Bli med i en Class-Action Lawsuit

Du kan allerede kvalifisere og ikke vite det. Hold øye med våre månedlige innlegg for å se om du er kvalifisert for gratis kontanter og kuponger.

Gratis mat

Min kone og jeg kan lage et måltid med gratis prøver i butikken. Jo, vi kjøper noen ganger ting som et resultat, hvis prisen er riktig.

Men hvis målet ditt bare er å nyte et par gratis snacks, kan du gjøre det. Eller, for å unngå fristelsen til å kjøpe, få dine prøver online. Her er noen av alternativene dine.

9. Drar mot Hele matmarkedet

Finn din nærmeste butikk og avgjøre hvilke dager som er prøvedager. Vi pleide å gå på lørdager og spise fra et dusin forskjellige skjermer, men butikken din kan tilby prøver på andre dager i uken.

10. Sjekk din lokalePublix

Denne butikken legger ut færre gjenstander enn hele maten, men i vår erfaring er prøvene noen ganger størrelsen på et fullt måltid! Ett sted i nærheten av oss har et kjøkken bare for matlaging av prøver, og de er deilig.

11. BesøkTrader Joe's

Du vil alltid finne en gratis prøve av mat og drikke (kaffe, sitronade eller en annen velsmakende godbit). Av og til har Joe's gratis vinsmaking, med kjeks for å rense ganen mellom prøver.

12. Gjennomgå produkter på Klyp meg

Hvis du er villig til å vurdere maten du prøver, melde du på med PINCHme for å motta gratis prøver i posten.

13. Drar motKroger

Få et gratis "Plus" -kort, og du kan laste ned en kupong som er bra for et gratis produkt hver fredag.

14. SpiseGratis Donuts 5. juni

Sjekk ut dette innlegget på National Doughnut Day, når Krispy Kreme, Dunkin 'Donuts og andre butikker gir bort donuts.

15. Spis gratis iskrem

Ben og Jerrys Free Cone Day er en gang hver vår. Sjekk den siden hver vinter for datoen, siden den endres hvert år.

16. Gå til Firehouse Subs på fødselsdagen diny

Vis din ID i en Firehouse Subs restaurant på bursdagen din for å få en gratis del, og registrer deg for nyhetsbrevet for å få freebies og tilbud året rundt.

17. Bestill gratis salt

Få en gratis prøve av rosmarin, sitron og hvitløksalt fra Gourmet Saltblandinger.

18. Bli med Taco Johns e-postliste

Registrer deg for dette nyhetsbrevet for å få gratis kjøtt- og potetburrito.

19. Gå Foraging

Vi samler appelsiner og blåbær på offentlig land. FallingFruit.org kan hjelpe deg med å finne muligheter for fôring i nærheten av deg.

Gratis helsevesen

Jeg fikk gratis aspirin som en del av en narkotikaprofil jeg ble betalt for i fjor, men mulighetene for å være en mannlig marsvin kommer og går. Her er noen mer pålitelige måter å få gratis helsevesen og medisiner på.

20. Gå til gratis tannklinikker

Jeg fikk en gang en gratis rengjøring og røntgenstråler på en tannhelseskole. Bruk ADA-søkeverktøyet til å finne nærliggende dentalassisterende, hygiene- og laboratorieteknologi, og ring for å se om de tilbyr gratis tjenester.

21. BesøkTalkAboutRx.org

Denne listen over reseptprogrammer (PAP) vil hjelpe deg med å få gratis (eller dypt nedsatte) medisiner. Inntektene dine kan vanligvis være opptil 200% av fattigdomsnivået, så en kvalifiserende familie på fire kan gjøre opp til $ 48 500.

22. Drar mot Sam's Club

Hvis du har et "Sam's Plus" -medlemskap, er enkelte legemidler reseptfrie.

23. Sjekk Mine gratis produkteksempler

Tilbudene inkluderer alt fra smertestillende midler til vitaminer.

24. Se til forebyggende omsorg

Under helsevesenet må de fleste forsikringsplanene tilby en rekke gratis forebyggende omsorgstjenester, som forklart på HealthCare.gov.

Gratis TV

Vi sparer mer enn $ 1000 per år ved å gå uten kabel, og vi slipper ikke lenger timer som klikker gjennom endeløse kanaler.

I stedet har vi brukt disse to alternativene til å se favorittprogrammene våre:

25. Få en antenne

Gratis kringkasting-TV er fortsatt rundt, og nå som kanalene er digitale, er mottaket bedre enn noensinne.

Så grave ut den gamle antennen og avbryte kabelen. Vi får åtte kanaler med vår $ 10 antenne.

26. Se på nettet

CBS, NBC og andre nettverk tilbyr full episoder av noen programmer på nettet. I enkelte områder kan du til og med se på ABC viser live.

Gratis Workshops

Vil du lære å legge fliser, lage et birdhouse eller bruke iPhone til mer enn bare tekst og samtaler? Her er noen av stedene du kan delta på gratis workshops.

27.Hjem Depot

Workshop emner varierer, fra å installere en kran til å bygge en Pinterest-verdig display stativ for Halloween gresskar. Workshops er vanligvis på lørdager, og noen er selv designet spesielt for barn.

28. Lskylder oss

Barna kan delta på "Build and Grow" -verksteder, og de kommer til å ta med hjem, ikke bare deres treskaper, men også et gratis forkle, vernebriller og deltakelse.

29. Michaels

Nyt ulike gratis håndverksskapende verksteder, fra kake til smykker til smykker og mer.

30. Apple

Butikkene arrangerer timelange verksteder på alt fra å lage lysbildefremvisninger med iPhoto for å sette sammen regneark.

Gratis filmer

Noen filmer er verdt prisen for å se dem på storskjermen, men freebies er også gode. Her er noen av alternativene dine.

31. Registrer deg med Redbox

Registrer deg for gratis e-postvarsler og få en gratis film.

32. Prøve Hulu

Registrer deg for en gratis en ukes prøve og binge på favorittene dine.

33. Registrer deg for Crackle

Se gratis filmer og TV-programmer, samt originale serier, via datamaskinen, Apple TV eller spillsystemet. Du må sette opp reklame, men hei, det er gratis!

34. Mystery Shop på Movie Theaters

Som en film mysterium shopper, vil du gjøre det bedre enn gratis; vil du får betalt å delta på filmpremiere.

35. Se gratis utendørs filmer

Byer rundt om i landet er gratis film i parker og andre steder. Søk på nettet for "gratis filmer" og navnene på byene rundt deg.

Gratis kredittovervåking

Vil du vite din kreditt score og hva du kan gjøre for å forbedre den? Ikke betal for denne informasjonen; Du kan enkelt få det gratis.

36. Melde seg på Kreditt Karma

Denne tjenesten er gratis og nyttig. Jeg har brukt det i årevis for å spore poengene mine mens jeg søker om ulike kredittkort.

37. Bruk de store tre til å spore din kredittrapport

Experian, Equifax og TransUnion må gi deg en kopi av kredittrapporten din en gang årlig. Slå opp en annen hver fjerde måned for å holde styr på eventuelle endringer i kredittprofilen din gjennom året.

Gratis utdanning

Blant de gratis klassene du kan finne på nettet, er noen de samme høyskole kursene som andre betaler tusenvis av dollar! Du får ikke kreditt, men du vil bli utdannet.

38. Ta høyskolekurs gjennom Coursera

Velg blant mer enn 1000 kurs fra høgskoler rundt om i verden. Noen gir deg muligheten til et "verifisert sertifikat" for $ 25 til $ 195, hvis du vil ha noe å vise seg, men hvis du bare vil lære, trenger du aldri å betale en krone.

39. Melde seg på Åpne Yale Kurs

Ja det er at Yale University. I stedet for å betale full opplæring, ta klasser gratis online. Du vil ikke ha en fin grad når du er ferdig, men du vil heller ikke ha store studielån.

40. Prøve UC BerkeleyX

Disse klassene er gratis, men du kan også betale for et verifisert sertifikat hvis du vil ha et papir for å bevise din ekspertise.

41. Studie med MIT OpenCourseWare

Lær hvordan du bygger en Geiger-teller for å teste stråling, design og prototype et nytt leketøy eller forhandle som en rockestjerne.

42. delta Wikiversity

Du finner gratis kurs og pedagogisk materiale for alle aldre og erfaringsnivåer.

43. Prøve Khan Academy

Jeg tok et kjølig kodingskurs her, og alle nettstedets dusinvis av kurs er helt gratis.

Gratis webverktøy

Jeg har brukt alle de følgende freebies for nettstedene mine. Hvis du starter en blogg, bruk disse ressursene til å gå av bakken uten å bruke mye penger.

44. WordPress Temaer

Lag et gratis WordPress-nettsted eller, hvis du allerede har et nettsted, legg til en blogg ved hjelp av disse gratis temaene.

45. Finn bilder og bilder

Flickr har millioner av bilder.

For å finne freebies for nettstedet ditt, søk etter søkeord. Deretter, under "Attribution," klikk "kommersiell bruk tillatt" (du må fortsatt tilskrive fotografen og Flickr som kilde) eller "ingen kjente opphavsrettsbegrensninger."

Andre flotte alternativer inkluderer Unsplash, Pixabay eller et av disse andre gratis bildene.

46. ​​Legg til undersøkelser og skjemaer

Hvis du trenger bare ett kontaktskjema, få det gratis fra Response-O-Matic. Jeg brukte en av sine gratis skjemaer til å undersøke nyhetsbrev abonnenter og designe en vellykket bok lansering.

Den eneste fangsten er at folk vil se en annonse eller to mens de fyller ut skjemaet.

47. Se etter Clip Art

Prøv OpenClipArt.org for gratis klippekunst for nettstedet ditt.

Gratis forretningsopplæring og rådgivning

Du kan betale en formue for forretningsutdanning og opplæring. Eller du kan starte gratis eller til og med bli betalt, ved hjelp av en av disse ressursene.

48. Lær av SBA Learning Center

Småbedriftsadministrasjonen har gratis online klasser på alt fra å kjøpe en bedrift til å regnskapsføre hvordan man får offentlige kontrakter.

49. Sjekk ut SCORE

Denne organisasjonen gir gratis veiledning og rådgivning over hele landet. Mentorer inkluderer pensjonerte ledere og andre som vil hjelpe deg personlig (den beste måten å få kontakter) eller via e-post og telefon.

50. Besøk MasterClassManagement.com

Ta online klasser og få en "mini-MBA" business management sertifisering uten kostnad.

51. Bruk din jobb som forretningsopplæring

Hva er bedre enn gratis? Bli betalt for å lære!

Noen jobber kan hjelpe deg med å forberede deg til å starte din egen virksomhet - hvis du tar hensyn. Her er en mer grundig titt på hvordan du bruker jobben som betalt trening.

Gratis juridisk rådgivning

På et tøft sted? Bruk en av disse gratis ressursene.

Selvfølgelig, hvis du har et detaljert spørsmål eller et mer langsiktig behov, vil du sannsynligvis måtte finne et annet alternativ. Fortsett, prøv disse veiene først for et lite pris, se på situasjonen din.

52. Besøk FreeAdvice

Still et spørsmål og få svar fra praktiserende advokater. Som alt du finner online, kan du kanskje ta dette rådet med et saltkorn og bruke det som en generell retningslinje.

53. Finn Pro Bono Advokater

Dette nettstedet for justisdepartementet i USA viser gratis juridiske tjenesteleverandører. Klikk gjennom til staten din for å finne en i nærheten av deg.

54. Dra nytte av gratis konsultasjoner

Mange advokater tilbyr gratis første konsultasjoner. Søk på nettet for "advokat" + "gratis konsultasjon" og navnet på byen din.

Å legge til det aktuelle emnet, som "eiendomsmegling" eller "småbedrifter", vil hjelpe deg med å finne en ekspert på dine behov.

Gratis bøker

Du kan selvfølgelig gå til ditt offentlige bibliotek, men du finner mange flere gratis bøker på nettet.

55. Last ned tenne Ebøker

Forfattere liste tusenvis av bøker gratis, enten permanent eller i begrenset tid, så bla gjennom for å finne mange flotte alternativer.

Har du ikke en tenne leser? Ikke noe problem. Last ned en gratis Kindle Reading-app for datamaskinen, nettbrettet eller telefonen.

56. Besøk Freebooksy

Dette nettstedet hjelper deg å finne Kindle, Nook, Apple og Kobo ebooks. Du vil se minst en gratis eBok hver dag, på tvers av sjangere fra mysterium til romantikk til barnebøker.

57. Gå til Prosjekt Gutenberg

Du finner over 49 000 gratis bøker i en rekke formater, selv om de er for det meste klassikere og eldre bøker. Du finner ikke de siste utgivelsene her.

58. nedlasting Gratis lydbøker

Har du lyst til å høre på historiene dine? Loyal Books har over 7.000 gratis, nedlastbare lydbøker.

Gratis museer

Min kone besøkte nylig Washington, D.C. og var glad for å oppdage at de fleste museer er gratis. Her er noen andre måter å få gratis adgang til museer.

59. Bruk din Bank of America Kredittkort

Gjennom Museer på oss programmet får du gratis adgang til mer enn 150 museer rundt om i landet på den første helgen i hver måned.

60. Sjekk gratisMuseumsdagen

Denne planen forteller deg når du kan besøke museer gratis i Boston, Chicago, L.A., New York City, Portland, San Francisco og Seattle.

61. Spør Google

Du kan finne lister over gratis museer her og der. Sjekk dine lokale museer online, og du kan oppdage at de har gratis adgang på bestemte dager.

Gratis konserter

Da jeg bodde i Traverse City, Michigan, dro jeg til gratis konserter på National Cherry Festival. Lignende fellesskapshendelser viser ofte gratis forestillinger. Her er et par flere alternativer.

62. Sjekk Jeg elsker gratis konserter

Dette nettstedet lister opp kommende gratis konserter i New York City-området.

63. Se etter sommer eller ferie konserter

Mange samfunn og organisasjoner tilbyr gratis konsertserier om sommeren eller rundt andre ferier. Google din by og "gratis konserter" for å se hva som skjer.

64. Arbeid en konsert

Å være en usher eller billett taker på en konsert er en annen måte å komme inn gratis, eller til og med ta litt ekstra penger mens du nyter showet.

Freebie Websites

Mange freebie nettsteder har flere annonser enn gratis ting, eller de er fulle av gammel informasjon. Her er noen jeg har funnet å være nyttige og jevnlig oppdatert.

65. Gå til Freebies.About.com

Dette er en god ressurs for å oppdage de nyeste freebies.

66. Lese MoneySavingMom

Dette laget scorer Internett for gratis produktprøver og tilbud.

67. Besøk Freebies.org

Du må kanskje velge gjennom annonsene, men du finner noen gode freebies og kuponger.

Gratis ting i nærheten

Du kan finne ulike varer gratis i ditt nabolag.

68. Kryss avCraigslist Freebies

Klikk på "gratis" i delen "til salgs" for å se hva nærliggende mennesker gir bort. Du kan til og med tjene penger som selger craigslist-freebies.

69. Gå til ditt lokale bibliotek

Foruten bøker, tilbyr biblioteker andre freebies. Min kone deltok på et gratis poesi-verksted på biblioteket vårt, og vi får filmer og musikk der.

70. Gå til Rummage Sales

Mange setter ut et utvalg av gratis varer (vi gjorde på vårt siste salg). Gå tidlig for de beste freebies.

71. Les de lokale annonsene

Noen små aviser har en "fri" kategori i sine rubrikker. Kontroller papirversjoner og online hvis det er forskjellige annonser.

72. Delta på Spring Cleanups

Når lokalsamfunn har oppryddingshendelser, kaster folk ofte verdifulle ting. Min bror fikk en perfekt funksjonell sykkel fra naboens haug og noen gode stoler fra andre hus. Bruk solbriller og en lue hvis du er flau med søppelplukking.

Andre freebies

Noen av de følgende ideene passer ikke til kategoriene ovenfor. Andre er ressurser du kan bruke til å få en rekke gratis ting.

73. Få gratis tilgang til nasjonalparker

Sjekk National Park Service nettsted for gratis opptaksdager (ca seks hvert år). Great Smoky Mountains National Park er alltid gratis.

74. Prøv Mystery Shopping

Kyle Taylor har gjort 5000 mystery shopping gigs, mottar gratis måltider, filmer og øl, pluss $ 8 til $ 25 per oppgave.

75. Feire din bursdag

Sjekk ut denne listen med 100 restauranter og forhandlere som tilbyr gratis ting på bursdagen din.

76. Få ditt faste dekk fast

Discount Tire vil reparere ditt flatdekk gratis. Jeg har gjort dette, og de prøvde ikke å selge meg noe (selv om de kanskje hvis de ikke kan reparere dekket).

77. Få gratis baby ting

Babyer kan være dyre, men du kan få bleier, vaskemiddel, formel og andre babyrelaterte freebies.

78. Ta Hypnose leksjoner

Lær å hypnotisere folk på HypnosisDownloads.com. De vil prøve å selge deg ekstra trening, men du trenger ikke å gi et kredittkortnummer for gratis leksjoner.

79. Spill Multi-Player Videospill

Nyt disse gratis spillene både online og offline.

80. Gjennomgå produkter på Vocalpoint

Få gratis ting, fra vin til kattemat, i bytte for å dele dine tanker.

81. Prøv ting fra Walmart

Walmart tilbyr gratis prøver av ulike produkter, men de varer ikke lenge. Sjekk regelmessig for å se om det er noe nytt.

82. Besøk en Møbelbank

Hvis du står overfor tøffe tider, kan du kvalifisere for gratis møbler. Sjekk denne listen for å finne en møbelbank i nærheten av deg.

83. Gå Camping

Besøk FreeCampgrounds.com for å finne gratis camping muligheter over hele landet. Vi tilbrakte en gang en uke i vår van på en campingplass med utsikt over en innsjø.

84. Skriv ut gratis grafpapir

Trenger du grafpapir til et skoleprosjekt? I stedet for å kjøpe det, gå til Skriv ut gratis grafpapir, velg type og størrelse, og trykk bare på "print".

85. FåGratis ting fra Amazon

Fra ebøker til TV-programmer til videoredigering tilbyr Amazon en mengde freebies.

86. Plukke opp Freebies for din hund

Få gratis medisinsk hjelp, grooming, mat og til og med svømme tid i et basseng for hunden din.

87. Lær et språk

Lær et nytt språk for å imponere svigerfamilien eller forberede deg på en kommende tur. Open Culture-lenker til gratis online-språkundervisning for 48 forskjellige språk. Annonser for betalte leksjoner er blandet inn, så se hva du klikker på.

Eller prøv en av disse andre ressursene for å lære språk gratis.

88. Polsk ditt CV

Finn arbeidsavdelingens karriere One Stop-senter som er nærmest deg for hjelp med gjenoppretting og andre aspekter av jobbjakt.

89. Lag din egen Passport-bilder

Ta digitale bilder av deg selv og ePassportPhoto.com "hjelper deg med å opprette passfotografier som oppfyller kravene til hjemlandet ditt." Velg de beste og skriv ut dem.

90. Gjør dine skatter

IRS lister organisasjoner som hjelper deg med å forberede din avkastning gratis.

91. Fikse bilen din

Pep Boys vil teste batteriet, sjekke bremsene dine og rotere dekkene gratis. Noen tjenester krever et Pep Boys Reward-medlemskap, men det er også gratis.

92. Registrer deg for magasiner

Få gratis abonnement på en rekke magasiner på Valuemags.com (gi dem din e-postadresse) eller All-FreeMagazines.com (fullfør en undersøkelse).

Her er noen andre måter å lese magasiner gratis på.

93. Sjekk ut gratis kunst fredag

Kunstnere rundt om i landet la kunst på gata for alle å ta med hjem gratis. De legger inn bilder og steder på Free Art Friday Facebook-siden.

94. Få Ordained

Bli en ordinert minister gratis online på TheMonastery.org (som hevder å ha ordained alle fra Richard Branson til Joan Rivers). Avhengig av staten din, kan du bruke din nye sertifisering til å utføre bryllupsseremonier!

95. Last ned plakater

Dekorer dine bare vegger med hundrevis av plakater fra FreeVintagePosters.com.

96. Ordrepenner

Fyll ut en kort form og Bradley Pens vil sende deg en gratis penn av ditt valg.

97. Hjelp barnet ditt Bli en leketøystester

Arbeid som leketøystester betyr å bli betalt for å spille. Hva er bedre enn det?

98. Gå til en frisyre

Skriv inn Great Clips 'Free Haircuts for en årskonkurranse eller, hvis du er veteran, dukker opp på et Great Clips-sted på Veteransdag for Thanks a Veteran-arrangementet.

99. Bestil Cat Food

Kattematfirmaer tilbyr regelmessig gratis prøver online. Jeg har nylig fått et utvalg fra Friskies.

100. Reise

Frivillig arbeid er en av de sikreste måtene å reise gratis, og å bli med i fredskorpset vil også gi deg en $ 8000 stipend og fremtidige jobbmuligheter.

  1. Drikk vin og øl

Når jeg er ferdig med dette innlegget, går min kone og jeg ut for gratis vin og ølprøver. Totalt Wine and More vertene disse hendelsene hver uke, og de tilbyr selv gratis klasser.

Din sving: Har vi savnet en av dine favorittfribere? Del det i kommentarene!

Opplysning: Vi har en seriøs Taco Bell-avhengighet rundt her. De tilknyttede koblingene i dette innlegget hjelper oss med å bestille av dollarmenyen. Takk for støtten!

Steve Gillman, forfatter av "101 rare ting å tjene penger" og skaperen av EveryWayToMakeMoney.com, har vært repo-man, stavkarpe, søkemotorevaluator, house flipper, trikkdriver, prosessserver, mock juror og roulette croupier , men på mer enn 100 måter har han tjent penger, skriving er hans favoritt (så langt).

Skrive Inn Din Kommentar