Penger

Elsker kjæledyr? Hjelp folk til å sørge for tapene deres som en Pet Funeral Home Director

Elsker kjæledyr? Hjelp folk til å sørge for tapene deres som en Pet Funeral Home Director


Dette innlegget er en del av vår serie på Rare jobber. Ta en titt på de andre artiklene for å lære mer rare jobber du kan prøve!

Enten du har en preferanse for hunder eller katter, kan du sannsynligvis gjette at mange mennesker bruker mye penger på sine kjæledyr. Den amerikanske pet care-industrien tjente mer enn 52 milliarder dollar i 2011. For å sette det på mer rimelige vilkår, tenk på det på denne måten: kjæledyr eiere brukt mer på sine furry venner enn de gjorde på alkohol, overlevere minst $ 450 hver.

Hva det betyr for deg som gründer: Som vi tidligere har notert på The Penny Hoarder, tilbyr kjæledyrbransjen mange muligheter for spirende entreprenører.

Men hva skjer når en firefødt følgesvenn passerer videre? En langsiktig industri - pet kremering - blir en oppgradering for å imøtekomme til et nytt marked for kjæledyr elskere. Kunne du kjøre et kjæledyr begravelseshjem, være en god bedrift for deg?

Hva er et Pet Begravelseshjem?

Mange kjæledyr kremering tjenester tilbys av de samme selskapene som serverer sørgende familier under besøk eller begravelser. Bob Walczyk tok sin erfaring i sin familie begravelse hjemme og utvidet sin virksomhet for å betjene kjæledyr elskere også.

"Vi spegler akkurat hva vi gjør på vårt vanlige menneskelige begravelseshjem," Han fortalte Businessweek i 2012. Forever Friends, kjæledyrgrenen i hans begravelseshjem, tilbyr 24-timers telefonservice og krever at ansatte bærer drakter og bånd til alle tider.

Coleen Ellis grunnla det første frittstående kjæledyrbegravelseshjemmet i 2004, og har siden blitt en ledende konsulent innen pet etterbehandlingsindustrien. Hun grunnla også Pet Loss Professionals Alliance i 2006. Det er en gren av International Cemetery, Cremation and Funeral Association som sørger for å fremme ferdigheter og standarder for dyrepleiepersonell. Omtrent 700 begravelseshjem, krematorier og kirkegårder i landet imøtekommer hovedsakelig kjæledyr, ifølge et 2012-estimat fra Businessweek.

Ellis bemerket at to grupper kjører kjæledyrpleie- og petindustrien: babyboomere med tomme reir men rikelig med vitalitet; og tusenårige som setter av med barn eller andre forestillinger om å "bosette seg".

"Ved å ødelegge noe annet, som et kjæledyr, ødelegger de seg selv," sa hun, spesielt av babyboomer settet. "Disse kjæledyr foreldrene ga sitt kjæledyr [den beste omsorg] i livet, og nå vil de gjøre det samme i døden," sier Ellis. "De vil ha et trygt sted for visitation uten skam. De vet at det ikke er "bare en hund". "

Tror du at du vil tjene rosende kjæledyrseiere? Vi har samlet noen nyttige tips før du går inn i kjæledyrbegravelsesbransjen.

Bli kjent med målmarkedet ditt

Markedsundersøkelse er viktig før du åpner noe, men du vil være spesielt forsiktig med å vurdere behovene til kjæledyrseiere. Se etter muligheter: Er det tjenester du har ønsket som kjæledyrsforelder, for eksempel visitation eller minnesminder, som du ikke ser tilbys i din region?

Ellis bemerker at å tilby en "full pakke" av tjenester er viktig for suksessen til et kjæledyr begravelseshjem. En sørgende klient trenger bare å ringe en telefonsamtale; så mens du kan trekke ut selve kremeringsarbeidet, vil du ønske å tilby hentingstjenester, seremonier og levering av endelige rester.

"Mitt første anlegg var 1200 kvadratmeter i et stripe mall, med et kapell og et besøksrom," sa Ellis. "Du vil være den personen som kan tilby de små tingene, som et spillested og tillatelse til å sørge for å ære og hylle. Hvis det ikke blir tilbudt i et fellesskap, kan folk kanskje ikke vite at de trenger det. "

Spar opp før du starter din bedrift

Ellis anbefaler at søstrende kjæledyrsforetakere har $ 150 000 på hånden - og hun støtter det nummeret til $ 200 000 hvis du planlegger å tilby kremeringstjenester.

"Det tar tre til fem år før du begynner å se frukten av arbeidet ditt," advarte hun. Hun sa at hennes konsulentkunder ofte vil ha et sterkt ønske om å jobbe på dette feltet, men kan bare ha $ 10 000 på hånden. "Du må ha mer enn en lidenskap eller et oppdrag. Du trenger penger for å sikkerhetskopiere det. "

Mens forskrifter for begravelseshjem og kremeringsanlegg vanligvis ikke er ekstreme, forklarte Ellis noen av de sakene som er spesielle for denne bransjen. Sjekk for å se hvor lokal sonering vil tillate en kremeringsmaskin. I mange tilfeller vil et kremeringsanlegg lokaliseres i et høyt industriområde, ikke ved siden av hovedvirksomheten. Deretter, når du søker etter plass til et kontor eller besøkssenter, les alt utskrift for å forsikre deg om at leieavtalen ikke forbyder bedrifter som håndterer døden.

Bygg nøkkelrelasjoner

"Med mindre du får velsignelsen til veterinæren," skrev Pat Fahrenkrug for Funeral's blogg, "Du kan virkelig kaste bort pengene dine." Forholdet til lokale veterinærer kan gjøre eller bryte et kjæledyr begravelse hjemme virksomhet, siden mange kjæledyrelskere - spesielt de som plutselig sørger - vil stole på veterinærens anbefalinger.

Ellis sier i mellomtiden at det er like viktig å bygge relasjoner direkte hos kundene på veterinærens gode side. «Det er din jobb å gjøre kjæledyrsforeldrene oppmerksomme på dine tjenester,» sier hun lenge før de kanskje trenger disse tjenestene. Som en ny anleggseier bør du delta i fellesskapshendelser og møte så mange hengivne kjæledyrseiere som mulig, så snart som mulig.

Fremfor alt, sier hun, en sann kjærlighet til dyr vil hjelpe et kjæledyr begravelseshjem lykkes. "Hvis du ikke er en kjæledyrseier, kommer du ikke til å få dette."

Din sving: Har du noen gang besøkt et kjæledyr begravelsessted? Vil du vurdere å starte denne typen virksomhet?

Skrive Inn Din Kommentar