Penger

Disse 4 selskapene ansetter Hispanics for en fokusgruppe denne uken ...

Disse 4 selskapene ansetter Hispanics for en fokusgruppe denne uken ...

Vi har hørt mer og mer at fokusgrupper har det vanskelig å få spansktalende og spansktalende til å registrere seg. Og vi fant fire slike selskaper som leter etter paneldeltakere denne uken ...

De betaler deg penger og alt du trenger å gjøre er å dele dine meninger om mat, biler etc.

1. Pine Cone Panel

Pine Cone Panel drives av folkene på Nielsen-firmaet (de samme personene som sporer TV-karakterer). Det er en av mine favorittpaneler, fordi de tilbyr en flat rate hver gang du tar en kort undersøkelse - $ 3.

I tillegg er det ikke noe minimum for utbetaling; Du kan be om en sjekk hver dag hvis du vil ...

Denne er kun åpen for Hispanic, amerikanske innbyggere.

2. MobileXpression (kun spansk og bi-lingual høyttalere)

MobileXpression er et forskningsfirma som studerer Internett-trender og rapporterer til sine kunder om populariteten til ulike mobilnettsteder. De leter etter et par tusen mobiltelefonbrukere for å dele nettstedene du surfer på. All delingen er ferdig med en spesiell programvare som er installert på telefonen, og det krever ikke noe reelt arbeid fra deg. Du kan også avinstallere programvaren til enhver tid hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil delta.

Denne kan lastes ned på de fleste smarttelefoner / nettbrett. For eksempel kan denne bare lastes ned på Android 5.0 eller under. Etter at du har installert den i en uke, får du en umiddelbar belønning for en premie (alle vinner noe). Jeg vant $ 25 gavekort til Amazon, men noen av de andre premiene inkluderer iPads og Samsung TV.

Hvordan det fungerer…

1. Registrer deg hos MobileXpressions her - Du må dele litt informasjon om din demografiske som ligner på å registrere deg som en Nielsen-husholdning. Du må også fortelle dem hva slags mobiltelefon du har, fordi deres programvare kun er kompatibel med bestemte typer telefoner.

2. Last ned programvaren deres - Det ser ut til å være ganske enkelt, og det kjører i bakgrunnen til telefonen, akkurat som alle andre mobilprogrammer. Nettstedet sier at det ikke vil påvirke mobiltelefonens ytelse.

3. Send dataene dine - Dette trinnet krever egentlig ikke noe arbeid fra deg da programvaren automatisk sender de aktuelle dataene til MobileXpression. De overvåker ikke telefonsamtaler eller personlige opplysninger, men de sjekker ut nettsidene du ser, koblingene du får tilgang til, og brukstidene for bestemte enheter (for eksempel tekstmeldinger, samtale lengder og nettlesing).

4. Samle belønningene dine - Etter at den er installert i syv dager, kan du spille deres umiddelbare belønningsspill hvor du er garantert å vinne noe.

3. Ipsos Company

Ipsos-selskapet er et ganske godt kjent panel, og nå betaler de Hispanics for å gi sine meninger om en rekke emner.

Som en del av Ipsos-panelet vil de belønne deg med poeng for hvert spørsmål du svarer på, og du kan senere innløse dem for kontanter eller gavekort. Pluss, når du er med på nettstedet, blir du lagt inn for å vinne en $ 1000, og kan tjene ekstra oppføringer for hver undersøkelse du har fullført.

4. Nielsen mobilpanel for iPhone (opptil $ 50 / år)

Du kjenner firmaet som følger TV-vurdering? Vel, tilsynelatende vil de også måle populariteten til nettsteder og online videoer. Fra Nielsens nettsted:

"For at vi skal kunne rapportere nøyaktige data til mobilindustrien bruker vi Nielsens proprietære applikasjoner og profiler til å måle normal aktivitet på telefonen, nettbrettet eller annen mobilenhet. Alle overførte data er kryptert og anonym. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nielsen Mobile App eller installere vår profil, avhengig av enheten din, og fortsett å bruke den mobile enheten som du pleier å gjøre - det er det! Nielsen Mobile-programvaren er ikke påviselig og vil ikke påvirke enhetens ytelse eller batterilevetid. "

Vil du prøve?

1. Registrer deg her. (Du kan ikke laste ned dette direkte fra appbutikken direkte). Du må ha en iPhone eller en iPad for å delta med denne.

2. Når du har registrert, vil de sende deg instruksjoner om hvordan du installerer appen. Etter at du har fullført installasjonen, blir du bedt om å starte telefonen på nytt.

Som medlem av Nielsen Mobile Panel, vil du tjene opptil $ 50 per år bare for å bruke telefonen som du vanligvis gjør

Din sving: Har du noen gang vært på et panel før? Hva var din erfaring som?

Skrive Inn Din Kommentar