Banker

Hvor lenge skal du holde regnskapet ditt?

Hvor lenge skal du holde regnskapet ditt?

Hver ny klient som bestemmer seg for å jobbe med meg, må alltid gi dem advarselen om mengden innledende papirarbeid de vil motta.

Fra prospekt til uttalelser, er mange først overveldet av beløpet de mottar.

I tillegg ønsket jeg også å dele hvor lenge du skulle beholde noen av de andre viktige dokumentene du mottar, for eksempel selvangivelser, bankkort og 401k-setninger.

Jeg kan ikke gjenta nok hvor viktig det er å bli organisert.

Å holde et godt arkivsystem av alle dine uttalelser vil hjelpe deg med å gjøre en bedre jobb med investeringssporing.

Før du leser innlegget, vil du kanskje få din shredder klar. 🙂

Meldinger

Jeg forteller klienter at når de får en ny uttalelse, kan de kaste den gamle. Du er selvfølgelig mer enn velkommen til å beholde dem alle, og jeg har mange kunder som gjør det. Men i denne dag og alder har vi alt på sikkerhetskopiering og kan relativt enkelt produsere en gammel uttalelse. Den ene erklæringen du definitivt vil henge på, er din desember eller årlige erklæring.

For skattemessige formål, spesielt i skattepliktig regnskap, vil du kanskje fortsette å investere kjøp. Men igjen, de fleste rapporteringsmetoder vil mine firmaer beholde all den informasjonen som er tilgjengelig for deg.

Husk at hvis du registrerer deg for tilgang til Internett, har du mulighetene til å logge inn og skrive ut eventuelle skjemaer du trenger.

IRA og 401 (k) erklæringer

Samme ting som gjelder for meglerklæringen gjelder for 401k og IRA-setningene. Årsoppgaven er den som holder fast. I tillegg vil du henge på Form 8606, Formular 5498, og Form 1099-R.

 • Form 8606 er den du bruker til å rapportere uavhengig bidrag til tradisjonelle IRAer.
 • Skjema 5498 er den din IRA-varemerker sender til deg - det kalles noen ganger "IRA-bidragsinformasjon" eller "Fair Market Value Information" -skjemaet, og det kommer vanligvis i mai. Det beskriver a) bidrag til din tradisjonelle eller Roth IRA og b) markedsverdien til den IRA ved utgangen av året før.
 • Form 1099-R, selvfølgelig, er den du får fra din IRA-depotbank som viser dine uttak (inntektsfordeling).

401k uttalelser

Igjen på skatten

Som bedriftseier er jeg definitivt tilbøyelig til å henge på min avkastning og dokumenter mer enn tidligere år. Bare slik at jeg misinformerer, ledet jeg over IRS-nettstedet for å se hva de har å si om saken. Her er hva de har å si:

Hvor lenge du skal beholde et dokument, avhenger av handlingen, utgiften eller hendelsen dokumentet registrerer. Vanligvis må du oppbevare dine oppføringer som støtter et inntektsinntekt eller fradrag på en selvangivelse til tidsbegrensningene for denne avkastningen løper ut.

Perioden med begrensninger er tidsperioden hvor du kan endre selvangivelsen for å kreve en kreditt eller refusjon, eller at IRS kan vurdere ytterligere skatt. Nedenfor finner du opplysninger om begrensninger for inntektsskatt. Med mindre annet er angitt, refererer årene til perioden etter at avkastningen ble arkivert. Returneringer arkivert før forfallsdato behandles som arkivert på forfallsdato.

Merk: Oppbevar kopier av innleverte selvangivelser. De hjelper til med å forberede fremtidige selvangivelser og gjøre beregninger hvis du sender en endret avkastning.

 1. Du skylder tilleggsskatt og situasjoner (2), (3) og (4), under, gjelder ikke for deg; Oppbevar poster i 3 år.
 2. Du rapporterer ikke inntekt som du bør rapportere, og det er mer enn 25% av bruttoinntekten som vises når du kommer tilbake; Oppbevar poster i 6 år.
 3. Du sender en svindel tilbake; Hold oppføringer på ubestemt tid.
 4. Du sender ingen retur; Hold oppføringer på ubestemt tid.
 5. Du sender inn et krav om kreditt eller refusjon etter at du har returnert; Oppbevar poster i 3 år fra datoen du sendte inn din opprinnelige retur eller 2 år fra datoen du betalte skatt, hvilken som helst senere.
 6. Du legger krav på tap av verdiløse verdipapirer eller dårlig gjeldsavdrag; Oppbevar poster i 7 år. Dette vil vanligvis inkludere kredittkortopplysninger og boliglånserklæringer.
 7. Oppbevar alle arbeidsskattegister i minst 4 år etter datoen for at skatten forfaller eller blir betalt, hvilken som helst senere.

Jeg doble sjekket meg med CPA og han resonerte hva IRS-nettsiden måtte si. Han la til at mens 3 til 7 år er standard, er det tilrådelig å holde selvangivelsen din "for alltid". Ja for alltid. Selv om han bare har hatt noen klienter faktisk gjennom revisjonsprosessen, bemerket han at standard IRS-revisjonen vanligvis går tilbake tre år. Husk at hvis du er dømt for en skattekriminalitet, kan IRS åpne dørene og se gjennom hele historien din. Den enkleste måten å unngå dette på - ikke begå skattefusk.

Kontoutskrifter

Å følge linjen med IRS-revisjonen ser tilbake, det er vanligvis foreslått å holde bankoppgavene dine tre år. Personlig gjør vi alle banktjenester online, så vi løser bare for å få våre uttalelser tilgjengelig på den måten.

Livsforsikring

Livsforsikringen er en fremtredende kandidat for å holde seg oppbevart i et trygt eller sikkerhetsboks. Du vil ønske å holde politikken for hele livet på kontrakten pluss tre år.

Shred når du er ferdig

Identitetstyveri er den virkelige avtalen i dag. Så når du bestemmer deg for å kvitte seg med dokumentene dine, gjør så veldig nøye. Riktig shredding er en enkel måte å beskytte deg mot identitetstyveri. Hvis du er en liten bedrift, er det selskaper som spesialiserer seg på å ødelegge din sensitive informasjon. Uansett er det to måter å forhindre identitetstyveri.

Ikke glem å makulere!

Hva du kan kaste bort

Nå som du vet hva du trenger å beholde, er det noen ting du kan pitche:

 • Utdaterte garantier
 • Utdaterte instruksjonshåndbøker
 • Utdaterte testamente eller trusts (forutsatt at du opprettet en ny)
 • Avlyste forsikringspolicyer
 • Kredittkortopplysninger for lukkede skatteår
 • Avlyste kontroller for lukkede skatteår
 • Gamle årsrapporter fra aksjer og / eller fond
 • Gamle investeringsnyhetsbrev (noen mennesker holder disse tingene i årevis fordi de betalte for dem - la dem gå!)
Hvilke dokumenter liker du å beholde? Hva slags arkiveringssystem bruker du til å holde styr på alle dine viktige poster?

Skrive Inn Din Kommentar