Liv

Den enkle måten jeg sparer $ 720 per år på min mobiltelefonregning

Den enkle måten jeg sparer $ 720 per år på min mobiltelefonregning

Da jeg gikk ut av skolen for å starte min første virkelige jobb her på The Penny Hoarder (yay!), Tok jeg litt tid til å lage mitt aller første line-by-line budsjett.

Da jeg la til hvert element, virket budsjettet mitt ganske rimelig. Jeg fant en internett-kun kabel plan for $ 25 per måned, satt til side $ 100 i uken for mat og tildelt $ 100 for elektrisitet.

Min høymåne månedlige bilbetaling var ikke ideell til startlønn, men siden jeg tok en liten leilighet med under gjennomsnittlig leie, kunne jeg ha råd til alle nødvendigheter - og likevel sette noen til side for min sparingskonto.

Så kom jeg til mobilregningen min.

Det var $ 90 per måned. For bare meg. Å ha en mobiltelefon.

Jeg måtte gjøre noe. Heldigvis var jeg i stand til å finne en billigere løsning - uten å ofre kvalitet.

Anatomien til min gamle plan med AT & T

Hvis $ 90 for en enkelt mobiltelefonplan lyder høyt for deg, la meg bryte den ned.

Jeg hadde en enkelt linje gjennom AT & T. Jeg hadde blitt grandfathered i deres ubegrensede dataplan, som kostet meg $ 30 per måned. Ubegrenset tekstmeldinger var en annen $ 20 på toppen av baseprisen på $ 35, den laveste prisen tilgjengelig.

Kast noen servicegebyrer og avgifter, og du ser på et regning du kan like godt runde opp til $ 100.

Jeg ringte AT & T for å se hva det kunne gjøre med regningen min, men siden det nettopp hadde rullet ut et nytt sett med planer med priser basert på dataforbruk, var det ikke noe billigere tilgjengelig.

Jeg brukte tonnevis av data - et sted rundt 5 GB per måned - siden jeg var vant til ubegrenset. Det ville koste $ 110 på den nye ordningen.

Jeg visste at jeg trengte en ny telefon uansett, så jeg begynte å spørre om vennskapets planer, i stedet for å gjenopprette min AT & T-kontrakt. Heldigvis kjører jeg i teknisk vennlige sirkler, så jeg fortsatte å høre ett svar igjen og igjen: Google Fi.

Hvorfor jeg byttet til Google Fi

Google Fi er Googles revolusjonerende, tilbudsprisbaserte mobiltelefon service plan.

Det er egentlig ikke et nettverk i seg selv. Snarere, Fi piggy-backs på T-Mobile og Sprints nettverk, samt tilgjengelig Wi-Fi hvor du enn er. Enheten skifter automatisk til hvilken kilde til tilkobling som er sterkest.

Det er ingen kontrakt, og når jeg sier billig, mener jeg det. Du betaler en enkel, flat månedlig avgift på $ 20 for ubegrenset snakk og tekst, og deretter $ 10 per GB data du bruker.

Ikke mer, ikke mindre: Hvis du ikke bruker alle dataene dine, får du en refusjon på din neste regning.

Og hvis du går over din projiserte databruk? Du vil ikke finne noen straffbare overføringsgebyrer - samme $ 10 / GB-sats, og selskapet går ikke engang opp.

Så hvis du registrerer deg for 2 GB og bruker 1.2, får du en kreditt på $ 8. Hvis du bruker 2,6 GB, blir du kun belastet den ekstra $ 6 - ikke en full $ 10.

Selv om jeg fortsatte å bruke 5GB per måned var jeg vant til, jeg ville spare 20 dollar per måned. Og hvis jeg kunne finne en måte å kutte på, kunne jeg tilbringe mye mindre!

Hva er fangst?

Da jeg bestemte meg for å bytte, var tjenesten bare invitert. Det tok bare en uke for meg å få invitasjonen min etter at jeg ba om det, men det var fortsatt en hindring for oppføring.

Men du trenger ikke å bekymre deg for dette - tjenesten gikk helt offentlig tidligere i år! Det betyr at alle kan registrere seg når som helst.

Den eneste andre tingen som kan skremme deg bort? Fi er bare kompatibel med Googles Nexus-telefonlinje, spesielt de nye modellene: 5X og 6P.

Jeg er en Android-bruker som allerede hadde eid en Nexus en gang, og planla å gå tilbake uansett, så dette var faktisk en bonus for meg. Men hvis du er en Apple-bruker, er du kanskje ikke så jazzed om å gjøre bryteren.

Men før du klikker på "Tilbake" -knappen og bestemmer deg for at du er ferdig med denne artikkelen, hør meg ut. Du må gi opp ditt foretrukne OS ... men du kan kjøpe 32GB 5X for bare 249 dollar.

Hvordan bytte til Android kan spare deg for mye penger

Og det er ikke en gal telefon. Den har 2 GB RAM, og det har faktisk et muligens bedre kamera (0,3 megapiksler) enn iPhone 7.

Eller, hvis du vil bli virkelig topp, kan du velge Nexus 6P. Det koster deg $ 499 eller mer (avhengig av lagring), men sin okta-kjerneprosessor og 3 GB RAM gjør det til en veldig fin telefon - og fortsatt litt rimelig.

Heck, 32GB iPhone 7 Plus koster $ 319 med en kontrakt - bare $ 180 mindre enn å kjøpe 32GB Nexus 6P direkte, som vil betale for seg selv i månedlige regningsbesparelser på kort tid.

Ja, din iPhone er pen, men det er også Nexus-linjen. Og betaler mer penger for et produkt med mindre imponerende spesifikasjoner? Nei takk.

Det er ganske klart at bruk av en Fi-vennlig Nexus er et godt penny-hoarding alternativ på papir, spesielt i forhold til å kjøpe en iPhone, selv om du finner den billigste måten å gjøre det på.

Men er det faktisk en god avtale? Vil du være fornøyd med din tjeneste?

Hvordan Google Fi transformerte telefonregningen min

Jeg har hatt min nye telefon og Fi-forbindelse i tre måneder nå, og jeg er glad for å si at alt fungerer bra.

Den første måneden overvurderte jeg dataanvendelsen min. Ønsker å tone det ned (men ikke for mye), betalte jeg for 3GB - totalt $ 50.

Siden jeg visste at jeg betalte per GB, begynte jeg å være oppmerksom på min bruk av data. Og fordi jeg vanligvis er hjemme eller jobber - og nesten overalt mellom har et Wi-Fi-nettverk uansett - det var så enkelt å holde min bruk nede, og spør etter noen nettverkspassord.

Jeg har faktisk gjort det til et spill for å se hvor lite data jeg kan bruke, og hvor nær $ 20 kan jeg beholde regningen min.

Jeg brukte bare 1 GB data den første måneden, så jeg fikk en kreditt på $ 20 på min neste regning. Siden da har jeg lykkelig betalt $ 30 per måned eller mindre for min mobiltjeneste.

Og selv om det ikke har egne tårn, har Fis tilkobling ikke gitt meg noen problemer.

Hver gang i en stund kommer jeg til å falle mellom dekningssoner for en delt sekund ... men det skjedde også på AT & T. Problemet løsner seg selv før jeg slipper et anrop eller må sende en tekstmelding på nytt.

Og telefonen min? Det er kjempebra.

Den har all kraft jeg kan be om, og jeg eier den fri og klar. Jeg har ikke gått inn i en eneste konsekvent glitch.

I løpet av de siste åtte månedene har jeg vært i stand til å stash den ekstra $ 480 i min sparekonto ... i stedet for å gi den til AT & T.

Ved årsskiftet har jeg spart $ 720. Hei, det kan du nesten kjøp en iPhone med det!

Din sving: Vil du vurdere å bytte til Fi for å spare penger på mobilregningen?

Jamie Cattanach er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt - du kan lese sammen på www.jamiecattanach.com.

Skrive Inn Din Kommentar