Investere

Kontroversielle finansinnlegg - Har du kommentert?

Kontroversielle finansinnlegg - Har du kommentert?

Siden jeg begynte å skrive for The College Investor, har jeg blitt overrasket over det faktum at det fortsatt er flere emner innen personlig økonomi som er veldig kontroversielle. Det ser ut til at etter at hundrevis av år med personlig økonomi, budsjettering, investering osv., Ville de fleste av disse problemene ha konkrete "du burde gjøre det på denne måten" svarer. Men dessverre, det er mer kontroversielle problemer enn du forventer, og jeg har fulgt en liste over noen av mine samt noen andre fra rundt Yakezie Network, en gruppe av de beste personlige finansbloggene der ute!

Mest kontroversielle finansinnlegg

Først skal jeg begynne med et innlegg fra Free From Broke. Han skrev denne artikkelen om egenskaper som holder deg fra å være rik. Virker som en ganske rimelig liste, men det var over 100 kommentarer om elementer som ble avtalt og uenige med. Jeg er enig med de fleste, med unntak av å ha en høyskoleutgave (selv om jeg tror at de fleste som er rike, har en!).

Deretter synes råvareinvesteringer alltid å få folk til å rile seg opp. Jeg skrev to innlegg tidligere i år, en om ikke kjøp gull! og en om å investere i olje. Jeg står fortsatt av begge, selv om prisene har gått opp til sent. Vi har fortsatt 8 måneder igjen i året for at mine spådommer skal gå i oppfyllelse.

Over på Free Money Finance, er det et innlegg om hvor mye din Smart Phone Data Plan virkelig koster deg. Dette innlegget har over 50 kommentarer, inkludert min. Folk klikker fortsatt på min kommentar på dette innlegget nesten daglig. Her er min tilbakemelding om hvordan du får den billigste iPhone-dataplanen.

Krystall i budsjettering i det morsomme stoffet har økt kontroversen over reklame på budsjettering i morsomme ting. Vi må alle tjene penger? Vi er ikke non-profit her. Gi henne en pause!

Folk elsker deres rettigheter! Det er derfor når Compounding Returns illustrerer 10 måter sosial sikkerhet er som en Ponzi-ordning, trommede han litt oppmerksomhet ... men det er veldig vanskelig å avvise noen av disse fakta!

Invester det Wisely kastet ut et ganske enkelt spørsmål på hans nettsted: Er det verdt å ha et nødfond eller skal jeg betale av boliglån? Dette er et av de spørsmålene som virker som det burde ha et definitivt svar, men bare ikke, og det blir folk oppvarmet!

LaTisha D Styles skrev et gjestepost hos Barbara Friedberg Personal Finance om Investeringsstrategier for inflasjon. Du begynner å snakke om inflasjon, gull, etc, du leter bare etter en online kamp, ​​og det er akkurat det som skjedde!

Fikk ikke din brannavgift? Da brenner huset ditt ned, beklager! Trofast Med få ser på hvordan brannmenn lar huset brenne ned og kjæledyrets dø for $ 75.

Penger er roten tror ikke på sparekontoer og legger pengene sine andre steder? Her er hans 5 alternativer til sparekontoer. Tanker?

Til slutt, ved Money Mamba, deler JT hvordan hans indre økonom er en vågejevn. Dette er et veldig morsomt innlegg!

MoneyCone skrev et morsomt stykke om det var nødvendig med bailouts? Bildene i denne artikkelen sier så mye som artikkelen selv!

Barbara Friedberg skrev et gjestepost på Happy Simple Living om finansielle rådgivere som får betalt for å selge produkter. Denne plager meg til, da jeg er en stor fan av full avsløring, spesielt i et økonomisk forhold!

Lesere, gå ut og kommentere disse problemene!

Skrive Inn Din Kommentar