Penger

Slik lager du $ 345 / år ved å installere disse 3 appene

Slik lager du $ 345 / år ved å installere disse 3 appene

Så dette handler om så enkelt som det blir.

Google, Nielsen og Media Insiders Panel betaler betalere for å installere sine apper på datamaskinene / smarttelefonene / etc. Og de betaler deg for hver måned du holder dem installert.

Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å holde dem installert, og du vil tjene opp til $ 345 / år. Ganske enkelt, va?

Slik gjør du det ...

1. Media Insiders Panel (Opptil $ 15 / måned + $ 5 Bonus etter 12 uker = $ 185 / år)

Dette selskapet har et pågående prosjekt for å hjelpe mediebedrifter bedre å forstå hvordan forbrukerne bruker, ser og deler TV, sosiale, digitale og mobile medier. Deres app "måler aktiviteter som utføres på en enhet, for eksempel å dele, vise, klikke, chatte, laste ned og mer. Appen lytter også til TV-programmer, og ved hjelp av teknologi fra Gracenote, Inc., identifiserer hvilke TV-programmer som ble tatt. "

Også på et tidspunkt er medlemmets personidentifiserbare opplysninger noensinne delte eller utgitt offentlig, og de vil heller ikke samhandle med deg via sosiale medier.

Hvis du installerer appen deres, betaler de deg $ 5 / måned per enhet. Og du kan installere appen på opptil 3 enheter. I tillegg vil de sende deg en $ 5 bonus etter 12. uke.

Slik gjør du det:

1. Registrer deg på Media Insiders Panel

2. Installer og aktiver MI Mobile appen på enheten din.

3. Se e-posten din for viktig informasjon og instruksjoner om neste trinn.

Her er de enhetene de støtter:

  • Android ™ smarttelefoner og -brett som kjører Android versjon 4.0 eller nyere, og ikke er rotfestet. Vi aksepterer også Kindle Fire HD, men ikke den første generasjonen Kindle Fire.
  • iPhone®5, iPad®, iPad mini® og iPod touch®-enheter som kjører iOS versjon 5.0 eller nyere.

*** Du har vært bosatt i USA, 13 år eller eldre, og har en gyldig e-postadresse.

2. Nielsen Mobile Panel for iPhone-brukere (opptil $ 50 / år)

Du kjenner firmaet som følger TV-vurdering? Vel, tilsynelatende vil de også måle populariteten til nettsteder og online videoer. Fra Nielsens nettsted:

"For at vi skal kunne rapportere nøyaktige data til mobilindustrien bruker vi Nielsens proprietære applikasjoner og profiler til å måle normal aktivitet på telefonen, nettbrettet eller annen mobilenhet. Alle overførte data er kryptert og anonym. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nielsen Mobile App eller installere vår profil, avhengig av enheten din, og fortsett å bruke den mobile enheten som du pleier å gjøre - det er det! Nielsen Mobile-programvaren er ikke påviselig og vil ikke påvirke enhetens ytelse eller batterilevetid. "

Vil du prøve?

1. Hvis du har en smarttelefon og du er over 45 år, vil Nielsen-firmaet betale deg $ 50 / år for å holde appen din på mobilen din. Registrer deg her (Du kan ikke laste ned dette direkte fra appbutikken direkte).

2. Når du har registrert, vil de sende deg instruksjoner om hvordan du installerer appen. Etter at du har fullført installasjonen, blir du bedt om å starte telefonen på nytt.

Som medlem av Nielsen Mobile Panel, vil du tjene opptil $ 50 per år bare for å bruke telefonen som du vanligvis gjør.

3. Screenwise Panel ($ 8 etter uke 1, $ 2 / uke etter det = $ 110 / år)

Panelet er utformet for å hjelpe Google med å forstå web- og mobilbruk bedre, for eksempel hvilke tider på dagen folk blader, hvor lenge de blir på nettsteder og bruker apper, og hvilke typer nettsteder og apper er populære (eller ikke).

Som panelvisnings-panelist vil du legge til en nettleserutvidelse og / eller mobilmåler som vil dele med Google nettstedene du besøker, appene du bruker, og hvordan du bruker dem. Screenwise lover at den går i bakgrunnen, og vil ikke sakte noe ned.

De vil gi deg $ 8 etter at du har blitt registrert i 7 dager, og du får ytterligere $ 2 hver uke etter det. "Kontant" belønningene kommer i form av et gavekort (du kan velge mellom Walmart, Papa Johns, Barnes & Noble, og en haug med andre ...)

Du må installere denne på Chrome, Internet Explorer eller Firefox. Registrer deg for Screenwise her.

Jeg vet $ 345 / år høres ikke ut som en masse penger. Men tenk på det som dette - hvis du setter den $ 345 inn på en avgangskonto hos Lending Club og tjent 14% år (ganske enkelt å gjøre hos Lending Club, her er en lenke til strategien min), ville du ha $ 180 377 lagret i 30 år!! Ikke altfor dårlig.


Skrive Inn Din Kommentar