Penger

Mass Appeal: Bill tilbyr 26 uker av betalt permisjon - pluss en Minimum Wage Hike

Mass Appeal: Bill tilbyr 26 uker av betalt permisjon - pluss en Minimum Wage Hike

Massachusetts passerte regningen H.4640 i forrige uke, og skaper et nytt program som gjør det mulig for ansatte å motta opptil 26 uker med betalt familie og medisinsk ferie per år, noe som resulterer i mest sjenerøse familieferdspolitikk i landet. Programmet er satt til å gå i full effekt i 2021.

Lovgivningen vil også gradvis øke Massachusetts 'minimumslønn fra $ 11 til $ 15 per time, med tippet arbeidstakers lønn øker fra $ 3,75 til $ 6,75 per time. Begge økene vil bli innfaset i løpet av de neste fem årene.

Massachusetts familie og medisinsk permisjon

Massachusetts 'program tillater deltakende ansatte og selvstendig næringsdrivende å ta 12 uker betalt familieferie per år å ta vare på et familiemedlem, inkludert barn, ektefelle, innenlands partner, foreldre, svigermor, barnebarn, besteforelder eller søsken.

I tillegg kan arbeidstakere bruke opp til 20 uker betalt sykefravær per år å håndtere personlige medisinske problemer. Ansatte kan kombinere familie og medisinsk permisjon, men regningen sier at det er en 26-ukers maksimal betalt familie og medisinsk permisjon per fordelingsår.

Regningen beskytter også ansatte fra å miste jobbene sine når de tar lønn, sier at de kan gå tilbake til sin tidligere jobb eller en "tilsvarende stilling" med samme lønn, anciennitet og fordeler.

Mens du er på permisjon, vil arbeidstakerens ytelser bli beregnet ut fra en prosentandel av den gjennomsnittlige ukentlige lønnen, med en cap på $ 850 per uke.

Den 26-ukers maksimale betalte permisjonen er også tilgjengelig for de ansatte som håndterer en nødsituasjon knyttet til utplassering av et familiemedlem for militærtjeneste.

Grand Bargain å bli konkurransedyktig

Bill H.4640 ble spioneringen som Grand Bargain og et kompromiss med valg av valg som krevde en raskere tidslinje og mer sjenerøse fordeler.

Massachusetts slutter seg til noen stater som tilbyr betalt familieferie. California, New Jersey, New York og Rhode Island har for tiden politikk, mens Washington State og Washington, D.C., har hver for seg lansering i 2020.

Når minimumslønnene trer i kraft, vil Massachusetts også matche California, New York og Washington, D.C. for de høyeste minimumslønnene i landet, med mange andre stater som øker minimumslønnene i 2018.

Regningen er enda et tegn på at stater bruker insentiver til å tiltrekke seg en dyktig arbeidsstyrke i et varmt arbeidsmarked - i juni tilbød Vermont eksterne arbeidstakere opp til $ 10.000 for å flytte der.

Tiffany Wendeln Connors er en stabforfatter for The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar