Penger

Selv på Amazon, er noen avtaler for gode til å være sanne - her er hvordan du kan spot dem

Selv på Amazon, er noen avtaler for gode til å være sanne - her er hvordan du kan spot dem

Amazon har alt.

Alvor. Uansett hva du trenger å kjøpe, er ditt første stopp Amazon. Noen ganger finner du selv det du vil ha til en fantastisk pris.

Det viser seg at noen av de også-gode-å-være-sanne prisene er bare det: for godt og ikke sant.

Fordi vi aldri kan ha det bra uten at noen prøver å skru opp det, har en bølge av Amazon-falske selgere begynt å skape problemer for kjøpere, legit-selgere og Amazon selv, ifølge BuzzFeed News. Forbes rapporterte tidligere i år om hva som synes å være et økende antall falske selgere på Amazon.

En svindler er blitt svindel

Amazon falske selgere er akkurat hva de høres ut som: folk som setter opp en konto og legger ting til salgs som de egentlig ikke har. Ikke bare legger de seg til salgs, de slår gale gode priser på dem.

Femti prosent av en bærbar PC? Ja!

Deretter klikker kjøpere bort og sender kun betalinger for å vente på den fantastiske leveringen som aldri kommer.

Heldigvis for kjøpere betyr Amazons A-til-Z-garanti at kjøpere vanligvis får pengene tilbake.

Dessverre betyr det at Amazon refunderer kjøperen, mens den bedrageriske selgeren løper av med pengene. Amazon mister.

Tenk før du klikker for å unngå Amazon Falske selgere

Når vi kommer nærmere feriesesongen, og du begynner å lete etter de søte tilbudene på gaver til venner og familie, unngår du svindlere ved å være svært oppmerksom.

Den enkleste måten å sikre at du bruker en legitim Amazon-selger, er å se gjennom sine vurderinger. Hvis en selger har en relativt lang historie med positive vurderinger, bør du ha det bra. Vær forsiktig med noen selger med anmeldelser fra forbrukere som hevder at de aldri har mottatt sine varer.

Hvis en selgers informasjon sier at de "nettopp lansert", betyr det at de er nye for Amazon. Nå er det nok av legitime selgere der ute som kanskje nettopp har startet, og de kan være flotte. Derimot, Hvis du finner en pris på en vare fra en ny selger som er dramatisk lavere enn du forventer, bør du vurdere det som et rødt flagg.

Det er ikke nødvendig å løpe bort fra Amazon. Bare vær en smart forbruker, og ikke la svindlere ødelegge dagen din.

Tyler Omoth er en senior forfatter på The Penny Hoarder som elsker å sole seg og finne kreative måter å hjelpe andre. Fang ham på Twitter på @Tyomoth.

Skrive Inn Din Kommentar