Liv

Takk læreren hvis du kan lese dette - og kanskje få $ 1000 fra Crayola

Takk læreren hvis du kan lese dette - og kanskje få $ 1000 fra Crayola

Bryt ut fargene.

Crayola har lansert en student kunstkonkurranse som vil tildele $ 1000 til 10 heldige vinnere, i tillegg til penger og godbiter for sine skoler og favorittlærere.

Konkurransen går rundt å få studenter til å vise sin takknemlighet for lærerne. Fra nå til 25. august kan elevene gå inn i konkurransen ved å laste opp bilder av deres beste håndlagde lærer takknemmene.

Det er imidlertid noen bestemmelser. De kjære tegningene fra din andre grader vil ikke gjøre kuttet for denne konkurransen. Studentene må være minst 13 år å skrive inn.

Deltakerne må ha foreldres tillatelse til å komme inn dersom de er under 18 år. De vil også trenge tillatelse fra læreren de velger å takke. (Kontroller lærerne sine e-postmeldinger i sommerferien?)

Hvis barna dine kan sjekke ut disse boksene - pluss å overholde de andre offisielle reglene - så er de gode til å la kreativiteten løpe vilt.

Når det gjelder kreativitet, vil konkurransedommeren se etter en gnist i takknemennene sammen med kunstverk som viser originalitet, inspirasjon, oppdagelse og overlegen bildekvalitet. Innleveringene vil gjennomgå to runder av kritikk før dommerne velger vinnerne.

De 10 konkurransevinnerne vil motta $ 1000 i form av et forskuddsbetalt debetkort, men de vil ikke være de eneste som kan dra nytte av deres show av lærerestimering. Læreren de takker, vil også vinne et gavekort på $ 1000, og det vil også lærerens skole. Skolen vil også få en $ 10.000 sjekk for et klasserom, en årlig forsyning av Crayola-produkter og muligheten til å delta i Crayolas faglige utviklingsprogram.

En prisvinnende takknemelding, valgt blant de ti konkurransevinnerne, vil bli vist på en boks med Crayola-fargestifter.

Hvis barna ikke er kunstnerisk tilbøyelig, er det fortsatt en sjanse for dem å vinne penger. Crayola driver løp i forbindelse med kunstkonkurransen.

For å delta i konkurransen må studentene nominere en lærer til å takke, men de trenger ikke å lage en spesiell takknemåle. Vinnere vil få et $ 500 gavekort for seg selv og en for sin nominert lærer.

Crayola vil velge fem konkurranser vinnerne hver uke gjennom slutten av konkurranseperioden. Den første runden av konkurranser vinnerne blir valgt rundt 10. juli.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar