Penger

Ta tak i noen popcorn: Disse selskapene vil betale deg for å se filmforhåndsvisning

Ta tak i noen popcorn: Disse selskapene vil betale deg for å se filmforhåndsvisning

Vi vet at det høres langt hentet, men det er mulig å tjene ekstra penger på å se filmforhåndsvisning.

Faktisk, hvis du er virkelig forpliktet, kan du tjene $ 300 per måned eller mer med tipsene nedenfor.

 1. 1. Tjen opp til $ 225 / Month Watching Movie Previews

  De fleste av dere vet allerede om InboxDollars, men visste du at det vil betale deg for å se filmforhåndsvisning, kjendisvideoer, de siste nyhetene og dusinvis av andre videoer? I tillegg får du en bonus på $ 5 bare for å registrere deg.

  Du må se alle showene i en bestemt spilleliste for å tjene penger, så vær forberedt. InboxDollars lar deg vite hvor lenge spillelisten kjører før du begynner å se, og spillelister spenner fra noen få minutter til omtrent en halv time.

  Tilgjengeligheten kan endres, men det er mulig å tjene opptil $ 225 per måned å se på disse videoene!

 2. 2. Tjen opptil $ 90 / Måned Spille av videoer mens du jobber

  Yup, Swagbucks betaler deg for å se videoer! Du vil ikke tjene mye (opp til 150 belønninger poeng per dag), men videoene er i alle slags kategorier - underholdning, hjem, reise - så du vil sannsynligvis finne noe som appellerer til deg.

  Eller prøv dette trikset: Bare slå av lyden på datamaskinen din, åpne en ny kategori, og hold videoene i bakgrunnen mens du jobber.

  Du kan også laste ned Swagbucks TV-appen, som spiller videoer bakover på telefonen. Igjen, bare koble til telefonen, pass på at du er koblet til Wi-Fi og sett den til side for å spille av videoer - og tjene belønninger - mens du gjør noe annet.

  Du kan tjene opptil $ 90 i måneden og se på videoer gjennom Swagbucks!

 3. 3. Tjen opptil $ 30 / dag med "In-Theater Checks"

  Da han nettopp begynte, pleide The Penny Hoarder CEO Kyle Taylor å bli betalt for å delta på filmpremiere. Han fikk $ 30 for å gå til en Harry Potter-premiere! (Han ville hatt helt klart gått gratis.)

  Teatre og filmstudioer vil samle inn data om publikum som deltar på filmpremiere. De vil vite hvor mange folk kjøper billetter på åpningsdagen, hvilken skjermtid er mest populær og hvilke forhåndsvisninger blir vist. Og de vil ha uavhengige data fra tredjeparts evaluatorer - det er her du kommer inn.

  Movie premiere hemmelig shopping kalles en "in-theater check." For å søke, må du fylle ut et søknad med mystery shoppingselskapet Market Force Information.

  Søknaden er bare noen få spørsmål lenge, og nesten alle i USA og Canada er kvalifisert.

  Når du er akseptert som revisor, må du holde øye med e-postvarsler for nye oppdrag i ditt område. Du kan godta eller avslå noen oppdrag - så hvis en film ikke engang er verdt å se på for $ 30, trenger du ikke se det!

  In-theatre-sjekker kommer ikke med store betalingsdager, men du får en gratis film og tjener omtrent $ 10 til $ 20 en time for din tid.


Skrive Inn Din Kommentar