Penger

Du sparer ikke så mye du kan .... (3 Black Friday / Cyber ​​Monday Saving Tricks!)

Du sparer ikke så mye du kan .... (3 Black Friday / Cyber ​​Monday Saving Tricks!)

Dette var det første året jeg noensinne har hoppet over Black Friday shopping ...

I det siste har jeg gjort det ganske bra ved å få mesteparten av min julehandlet ferdig og plukket opp noen ting underveis for å videreselge med fortjeneste. Men jeg bestemte meg for å hoppe over hele året.

For det første er jeg ikke en stor fan av butikkene som åpnes på Thanksgiving-natt. Jeg er i en kalkun koma på 8:00 p.m. og ikke om å kjempe meg gjennom den bølle mengden på Wal-Mart.

Men enda viktigere, fant jeg ut at jeg ikke lagret så mye jeg kunne. Faktisk har jeg funnet ut en måte å spare mye mer penger enn jeg noensinne gjorde på Black Friday, og jeg skal dele hvordan jeg har gjort det.

Hvis du kombinerer de tre tipsene nedenfor med noen av de fantastiske nettbaserte avtalene som foregår denne uken, sparer du en buttload!

Faktisk har jeg i løpet av de siste 6 månedene brukt disse tipsene for ikke bare å spare penger på mine egne kjøp, men for å kjøpe varer for å videreselge på Ebay / Amazon - hele tiden gir meg en god fortjeneste og mer enn 300.000 hyppige flyger miles ! 🙂

Slik gjør jeg det ...

1. Kjøp et brukt gavekort

Før du gjør noe julehandel online, vil du definitivt kjøpe et rabattert gavekort på et nettsted som Raise.com. Det kan spare deg 20% ​​eller mer av kjøpet ditt før du bruker andre rabatter. Pluss hvis du bruker kampanjekoden "RAISE60AF”, kan du få ytterligere $ 5 av noe gavekort verdt $ 60 eller mer.

Sjekk ut noen av de rabatterte kortene de har til salgs akkurat nå ...

Leker "R" USA - Opptil 4% avslag

Home Depot - Opptil 7% avslag

Macy's - Opptil 11% avslag

Bloomingdales - Opptil 17% avslag

De har også gavekort til Walmart, Target, Lowe, Autozone, Applebee og 100-tallet i andre butikker. Bare for å gi deg en ide om hvor kul dette er, la oss si at du ønsket å kjøpe et gavekort til $ 100 til Petco. De diskonteres med 21% akkurat nå. Hvis du kombinerer det med $ 5 promo-koden, får du $ 100 gavekortet for bare $ 74. Ganske fantastisk, va?

Du kan registrere deg for Raise.com her.

2. Få Cashback når du handler på nettet

Det neste trinnet er å bruke et online rabatt nettsted som Ebates.com når du kjøper. Disse nettstedene er enkle å bruke, og du kan bruke dem med nesten hvilken som helst nettbutikk, inkludert Amazon, Wal-Mart, Apple, Toys R Us, Target, og til og med Marriott Hotels!

Bare registrer deg for Ebates her, og klikk deretter på butikken du vil kjøpe på. Ebates jobber deretter med forhandleren for å bekrefte kjøpet og sette inn en rabatt på kontoen din. Rabatter går så høyt som 25% avhengig av butikken. Akkurat nå tilbyr de opptil 8% tilbake på Amazon-kjøp, 10% hos Sears, 10% og Jcrew. Du kan se hele listen over butikker her.

I tillegg vil Ebates.com gi deg et gratis gavekort til $ 10 til enten Target, Walmart, Macy eller Kohl når du registrerer deg. (Du trenger bare å foreta et kjøp på $ 25 i en av butikkene på deres handleliste for å kvalifisere for gratis gavekortet)

3. Bruk et belønningskort

Og til slutt vil du alltid bruke et cashback-kredittkort når du handler online. Bare vær sikker på at du betaler kortet ut før slutten av din neste faktureringsperiode, slik at du kan unngå eventuelle rentegebyrer.

Hvis du kombinerer alle tre av disse tipsene, kan du lagre 40% eller mer av dine online-kjøp. Og det sparer av alt, ikke bare de annonserte tilbudene butikkene tilbyr. Nyt!


Skrive Inn Din Kommentar