Mat

Cooking Spaghetti Squash er så enkelt, og det vil spare deg karbohydrater og kontanter

Cooking Spaghetti Squash er så enkelt, og det vil spare deg karbohydrater og kontanter

Spaghetti squash er den ultimate pasta erstatning for folk som holder øye med sine midje linjer.

Når kokt rett, produserer denne kalebassen tynne, spaghetti-lignende tråder med en brøkdel av kalorier av vanlige nudler.

Bortsett fra å være en lav-kalori og lav-carb glede for paleo diett følgere, spaghetti squash produserer a enorm mengde mat til en lav pris, noe som gjør det til det perfekte valget for helsebevisste familier.

Visste du at en middels størrelse spaghetti squash gir omtrent fire porsjoner med "spaghetti"?

Dette betyr for mindre enn noen få dollar, Du kan mate hele familien til en sunn parabolen - og du kan til og med ha noen rester!

Slik lagrer du Spaghetti Squash

Spaghetti squash er ikke vanskelig. Du kutter det bare i midten, krydder det, bake det og skrape spaghettiet ut.

Her er det trinnvise instruksjoner om hvordan du lager spaghetti squash til perfeksjon:

1. Forvarm ovnen til 375 grader. Trykk på knappene. Gjør det.

2. Klipp spaghetti squashen i halv lengde, og skrap ut frøene. Kutting av denne squashen er ikke lett, men med en liten muskel kan du gjøre det. Pass på at du skjærer fra stammen til halen og bruker en skje for å skure ut frøene.

3. Legg halvdelene på en bakeplate med squash side opp. Drikk hver halvdel med olivenolje, og krydre den med salt og pepper. Litt går langt.

4. Legg halvdelene i ovnen i 35 til 45 minutter. Husk når du pleide å slå på ovnen og se matkokken din? Nå er det på tide å gjenoppleve de øyeblikkene.

5. Fjern squashen fra ovnen, og la den avkjøles. Du kan fortelle at spaghetti squash er ferdig med matlaging når du enkelt kan holde en gaffel i den. Noen ganger vil det øverste laget av squash ha brunet - dette er på grunn av olivenoljen.

6. Skrape ut "nudler" med en gaffel. Ta-da! Fint arbeid!

Andre fremgangsmåter for fremstilling

Bortsett fra å kutte en spaghetti squash i halv og bake den, er det andre måter du kan forberede den på.

Presset for tiden? Kok den i mikrobølgeovn. Hvis du er strapped for tid, bør du vurdere å lage din deilige spaghetti squash i mikrobølgeovn.

For å gjøre det, fyll en gryte med ca 1 tommers vann, klipp squashen i halvparten, og legg hvert brikke med forsiden ned i vannet. Dekk deretter fatet med plastfolie og mikrobølgeovn på høy i 10 til 12 minutter.

Har du hele tiden i verden? Kok det hele. Punkter spaghetti squashen flere ganger med en gaffel, og lag den på samme måte som den som er kuttet i halv, men du må øke koketiden til en og en halv time. Denne metoden gjør det litt vanskeligere å få frøene ut, skjønt.

Overskrift til jobb? Kast den i en sakte komfyr. Livet er opptatt. En av de vanskeligste delene om å være opptatt, føles som om du aldri har nok tid til å spise sunn mat etter jobb. Heldigvis kan du lage spaghetti squash i en treg kokekanne. For å gjøre det, punkter squashen med en gaffel eller kniv, tilsett to kopper vann til sakte komfyren, og lag på lavt i åtte til ni timer.

Topping Ideer til Spaghetti Squash

Ingen "pasta" ville være komplett uten noen påfyll. Mens spaghetti squash er deilig med bare krydder, kan du også kle det med noen herlige toppings.

Her er noen ideer:

Kjøttboller og kjøttsaus: Klassisk spaghetti og kjøttboller kan være din svakhet. Hvis du vil gjøre det litt sunnere, bør du vurdere å bytte regelmessige spaghetti nudler til spaghetti squash! Bare brøt litt bakkekjøtt, finn favorittsåsoppskriften og legg til noen hjemmelagde kjøttboller på toppen.

Taco-stil: Du trenger ikke å gi opp taco tirsdag i navnet på å se carb inntaket ditt. Vurder å legge til noen taco-inspirerte ingredienser til en del spaghetti squash, som svartbønner, terninger med tomater, fettfri gresk yoghurt (for å erstatte rømme), jalapeños, mais, etc.

Ostete spinatgryte: Trenger du litt komfortmat? I så fall, velg en spaghetti squash-basert gryte. En ide er å lagre spaghetti med hakket spinat, ricotta, revet mozzarella, hvitløkskrydder og krydder. Bake til perfeksjon og nyt!

Kelly Smith er en junior forfatter og engasjementspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar