Penger

Takk for din tjeneste: Slik bor du som en E-7 på et E-1-budsjett

Takk for din tjeneste: Slik bor du som en E-7 på et E-1-budsjett


En nylig fireårig studie viste at 65% av våre militære familier er under en viss økonomisk belastning.

De gode nyhetene? Det kan være noen få militære fordeler du ikke drar nytte av ennå.

Vi har satt sammen en veiledning for å gjøre tankene dine trygge.

"I det 20. århundre opplevde USA to verdenskriger og andre traumatiske og dyre militære konflikter; depresjonen et dusin eller så tilbakeslag og økonomiske panikk; olje sjokk; en influensaepidemi og en disgraced presidents oppsigelse. Likevel steg Dow fra 66 til 11497. "- Warren Buffett

Krig er ikke forutsigbar, men penger er.

Servicemembers bør ikke være bekymret for penger. Hvis du er i militæret, bør du kunne fokusere på jobben uten å frykte foreclosure eller konkurs.

Dessverre er dette ikke tilfelle.

Ifølge en fireårig studie opplever 65% av militære familier økonomisk stress. Fikk du det? De flertall av våre militære familier opplever økonomisk stress.

Du kan være i mindretallet. Militæret setter deg opp for suksess - du må bare vite hvordan du skal lykkes. Enten du er i militæret eller tenker på å bli med, la oss dykke inn og se hvordan du kan utmerke seg økonomisk.

De økonomiske fordelene ved å være i militæret

Jeg har vært på aktiv plikt i mange år nå og la merke til en trend. Modige menn og kvinner går inn i militæret rett ut av videregående skole uten å få anelse om hvordan man skal håndtere penger. De vet ikke engang hvor de skal begynne.

Hva skjer når folk ikke vet hva de gjør? De lærer enten etter års forsøk og feil eller finner en finansiell mentor for å veilede dem i riktig retning.

Den tidligere skjer mer enn sistnevnte - husk 65% tallet fra oven.

Militæret gir alle slags fordeler for servering. La oss se på noen av disse fordelene:

 • Gratis høyskole - Dette er den store. Noen mennesker er bare med på dette. Du får GI-regningen, men du trenger ikke engang å bruke det selv: Militæropplæringsprogrammet kan dekke 100% av undervisningen og de fleste avgifter, avhengig av avdelingen din. Det er en årlig grense for hvor mye du kan bruke, men du har nok til å få graden om noen år.
 • Gratis ressurser - De fleste militære installasjoner gir et fint treningsstudio, som sparer deg flere hundre dollar per år. Du kan lære alt du trenger å vite om personlig økonomi i basebiblioteket, som tilbyr interlibrary lån, så ditt valg er praktisk talt uendelig.
 • Gratis juridiske tjenester - Din standardvilje og levende vilje er begge frie til å skape - og påkrevd - på juridisk kontor eller JAG. Kontoret gir også gratis juridisk rådgivning, kontraktrevisjon, fullmakt, juridisk dokumentoppgave og skatterådgivning.
 • Gratis og rabatterte billetter - Gjennom Waves of Honor kan du få gratis billetter til SeaWorld fornøyelsesparker for deg selv og opptil tre avhengige, en gang per år. Du kan også sjekke ditt installasjonsreiser kontor gratis og rabatterte lokale arrangementer, og sterkt nedsatte Walt Disney World og Disneyland billetter.
 • Space-tilgjengelig reise - Med Space-A Travel kan du hoppe på et militært fly fra noen installasjoner til andre gratis eller ekstremt billig. Space-A slutter ikke der. AFVClub.com tilbyr $ 349 per uke Space-A ferier for militære medlemmer. Forresten, hvis Space-A ikke trer ut for flyet, sjekk ut MilitaryFares.com.
 • Gratis helsetjenester - En av de største fordelene med alt er gratis helseforsikring Tricare sørger for militære familier. Dette sparer deg tusenvis av dollar hvert år, og det er full service helsetjenester som sjelden krever en kopi for noen av helsetjenester, visjon eller dentaltjenester som tilbys.

Men fordelene dine slutter ikke der.

Hvordan Militær Betal virker ut i din favør

Mens nye servicemedlemmer ofte ikke gjenkjenner dette, betaler militæret deg strategisk. De fleste blir betalt, blir beskattet og får resten, men ikke deg.

Du er beskattet på grunnlønnen din. Dine andre godtgjørelser er ikke beskattet, og du trenger ikke å kreve dem som inntekt. Det er riktig, mer penger i lommen, spesielt hvis du er i en lavere skattekonsoll.

Dette er noen av de ikke-skattepliktige godtgjørelsene som kan gjelde for deg:

 • Grunnlag for bolig: Dette skal dekke eller oppveie boligkostnadene dine. Prisene justeres da prisene endres i ditt område. Finn ut hvor mye BAH er i ditt område og undershoot det. På den måten kan du ha alle boligene dine dekket. Merk: Denne kvoten kalles OHA utenlands.
 • Grunnleggende godtgjørelse for subsistens: Dette dekker din månedlige dagligvare regning. Mens det er ment å dekke bare servicemedlemmets mat, kan det være nok til å dekke hele familiens mat hvis du er smart om det. Dette enkle regnearket kan hjelpe deg med det.
 • Oversjøisk levekostnad: Dette dekker levekostnadene for dyrere steder i utlandet, men det inkluderer også Alaska og Hawaii. Med andre ord sender militæret deg til eksotiske steder og kan betale deg ekstra for det.

Selvfølgelig betaler militæret også for hver av dine trekk og betaler for å sende kjøretøyet ditt når du er bestilt i utlandet.

Det er ikke en dårlig konsert.

Snakk med din veileder for å finne ut hvilke andre utgifter militæret kan refundere deg for, spesielt under permanent bytte av stasjon. Det handler om å kjenne systemet og bruke militære fordeler til din fordel.

Det er det militæret kan gjøre for pengene dine. La oss se hva du kan gjøre for pengene dine.

1. Stopp bruke så mye penger

Det er lett å få litt penger og tror du er rik, men det er også derfor 65% av oss er bekymret for penger.

De økonomiske beslutningene du gjør som e-1, vil påvirke livet ditt som en e-7. Et langsiktig tenkemåte er avgjørende.

Det er vanlig å se en ny servicemedlem kjøper en ny bil, klær og alt de alltid har ønsket når de bodde hos mor og pappa.

La oss se på et stort problemområde: kjøretøy.

Rob Aeschbach, en militær finansiell planlegger, sier: "Min enkle regel på biler er ikke låne mer enn fem ganger grunnlønn. For en E-3 vil du trolig få deg en brukt hatchback i stedet for en ny Mustang / Camaro / F-150. Nesten alle servicemedlemmer jeg har sett i økonomiske trender, hadde ubetydelige bilbetalinger. "

Ikke vær bil dårlig. Hvis du må finansiere en bil, betyr det at du ikke har råd til det. Du kan fortsatt finansiere den, men vet at du ikke eier den før den er betalt.

Hvis du bestemmer deg for å finansiere en bil, kan du dra nytte av fordelene militæret gir servicemedlemmer. Du kan forvente lavere rente, lavere utbetaling og ofte flere rabatter - bare for å være i militæret.

Frugal levende kan være mye moro, og spare penger er ikke vanskelig. Det er enkelt, men ikke alltid lett. Du må lære å kontrollere pengene dine, slik at du har råd til de tingene du virkelig vil ha senere i livet.

Hvis du er ny for militæret, er det flere skritt du kan ta for å sette deg opp for suksess.

2. Unngå gjeld helt

Ifølge en National Foundation for Credit Counseling-studie har 32% av de ansatte som er innkrevd, brukt minst en ikke-bank lånemetode, inkludert lønningsdagslån, pantelåner, tilbakebetaling av forskudd eller andre ikke-tradisjonelle lån.

I tillegg bærer seks av ti tjenestemedlemmer månedlige kredittkortbalanser.

Hvis du ikke har noen gjeld, gratulerer, er du i mindretallet. Hvis du er en del av flertallet, må du imidlertid betale det umiddelbart.

Gjeld dreper din økonomiske produktivitet. Å tjene 10% på en investering, spiller ingen rolle når du betaler 14% rente på kredittkortet ditt.

Men hvordan betaler du det?

Det er to primære metoder for å betale av gjelden din:

 • Gjeldsball: Denne metoden fungerer best for den emosjonelle, friluftsfulle typen. Du betaler din gjeld i henhold til totalbalansen, som starter med den minste balansen og slutter med den største. De små vinner i begynnelsen vil motivere deg til å fortsette.
 • Gjeld Lavine: Denne metoden fungerer best for den vitenskapelige, analytiske typen. Du betaler din gjeld i rekkefølge av rente, som starter med høyeste rente og slutter med det laveste. Denne metoden gir mer mening matematisk, siden du vil spare mer penger samlet.

3. Lagre for en regnfull dag

NFCC-studien nevnt ovenfor viste også at 55% av militære medlemmer ikke føler seg økonomisk forberedt for en nødsituasjon.

Dave Ramsey anbefaler å lagre et $ 1000 nødfond, selv før du begynner å takle din gjeld. Etter at du har betalt all din gjeld (unntatt boliglånet ditt), bør du spare tre til seks måneders levekostnader. Du vet aldri hva som skal skje.

Det er ofte ønskelig tenkning i militæret for å redde en del av hver kampanje. Vær den som faktisk gjør det. I stedet for å øke levestandarden med de nye pengene øker du besparelsene. Du vil ikke gå glipp av det, jeg lover.

Bare bruk som om du gjorde en lønn klasse mindre enn du er, og lagre resten.

Du kan også dra nytte av distribusjoner og midlertidig plikt (TDY) for å tjene ekstra penger. For TDYs, spis billig og spar din per diem. For distribusjoner, bruk som du ikke får skattefri lønn og lagre resten.

4. Få en annen inntekt

Et populært alternativ for en annen inntekt i militæret er eiendomsmegling.

Du trenger ikke å kjøpe et hjem på hver pliktsted, men hvis du er smart om det, kan du kjøpe boliger underveis som blir til inntektsgivende utleieeiendommer.

Rich, fra Rich on Money, deler sin erfaring med fast eiendom som investerer i militæret. Han har hatt stor suksess med det. Jeg har en utleie eiendom, og det gjør også mange av de militære medlemmene jeg har møtt i løpet av årene.

Det er mange andre måter å tjene en annen inntekt sammen med din militære lønn:

 • Start en blogg
 • Selg tingene dine
 • Ta online undersøkelser
 • Bli forsker
 • Bli en Airbnb-vert

Det er bare en dråpe i bøtte: Det er en mengde andre måter å tjene penger hjemmefra.

Du kan til og med kjøre en sideløsning hjemme eller gå ut og søke om en ny jobb.

Uansett kan en annen inntekt hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål. Bare husk, hvis du går ut og får en ny jobb, må du kanskje rydde den med din første sertifiserer eller veileder først.

5. Plan for pensjonering nå

Du kan pensjonere en militær millionær, og det er det ikke at hard.

Hvis du er opptatt i 20 år og går på pensjon fra militæret, får du en god passiv inntekt som kommer inn for resten av livet ditt. Hvis du beregner hvor mye penger du trenger for å spare for å tjene den typen inntekt av neseegget ditt, vil du virkelig sette pris på den pensjonen militæret tilbyr.

Du kan trenge mer enn bare din pensjon ved pensjonering, og noen ganger styrker utenforstyrker deg ut av militæret før du kan gå på pensjon. La oss snakke om dine investeringsalternativer for pensjonering.

Sparsommelsespensjonsplanen er din primære pensjonistratt fordi gebyrene er galte lav på rundt 0,03% for alle fondene. For de aller fleste militære medlemmer, spesielt yngre, kan Roth TSP gi mest mening. Du legger etter skatt i det og betaler ikke skatt på kapitalgevinstene når du trekker pengene ut i pensjon.

Hvis du velger en Roth TSP over den tradisjonelle TSP og er flittig med å investere i det, har du hundretusener av dollar i gevinster du ikke betaler skatt på.

Utover det kan du starte en Roth IRA, men bidragsgrensene er bare $ 5 500 i 2018, mens bidragsgrensen for TSP er $ 18 500. Når det er sagt, har du flere investeringsalternativer i en IRA, men TSP er enkelt å automatisere og full av gode alternativer.

Målet er å maksimere din Roth TSP hvert år. Når du har det, må du maksimere din Roth IRA. Du kan reversere bestillingen hvis du foretrekker det, men skyter for å maksimere hva du kan.

Militærpenger Manuell opprettet et diagram som viser deg den nøyaktige prosentdelen du må bidra med basert på din lønnsgrad:

Din TSP og IRA er dine skattefordelte alternativer for pensjonering. Du kan ikke berøre pengene før du er 59 ½ - med noen få unntak - men du får alle skattefordelene når du når den alderen.

Hvordan sparsommelsessparingsplanen fungerer og dine alternativer

TSP inneholder seks grunnleggende alternativer, og de er alle indeksfond.

Indeksfond er passive midler som investerer i en hel indeks, som S & P 500, NASDAQ og Dow Jones Average. Passiv investering betyr mye lavere avgifter siden det ikke er noen som velger aksjene. Indeksfondene investeres elektronisk på grunnlag av selskapene i indeksen.

Investering i indeksfond kan betraktes som "investere i markedet" selv.

Hvorfor vil du gjøre det?

Fordi, ifølge balansen, "84% av de aktivt forvaltede amerikanske storblandingsfondene underpresterte indeksen, og også 68% av de aktivt forvaltede amerikanske småverdiefondene ble underprestert."

Her er de forskjellige indeksfondene i TSP:

 • G fond - Dette fondet består av statspapirer. Du vil ikke tape penger, men du vil heller ikke tjene mye.
 • F fond - Dette fondet består av stats-, bedrifts- og boliglånsbidrag. Det er et obligasjonsindeksfond. Det er moderat risiko og ytelse.
 • C fond - Dette fondet samsvarer med S & P 500s ytelse. Det er moderat risiko, men du investerer i store selskaper som Apple, General Electric og Walmart. Du kan ofte se høy avkastning her, men du kan også se store tap under nedetid i markedet.
 • S-fondet - Dette fondet samsvarer med ytelsen til Dow Jones US Completion TSM Index. I likhet med C-fondet er dette fondet investert i megakorporasjoner. Du kan se høy avkastning til tider og også store tap.
 • Jeg Fond - Dette fondet samsvarer med den internasjonale indeksens ytelse. Som alle aksjemarkeder er det risiko, men poenget med denne indeksen er å diversifisere utenfor USA med en prosentandel av pengene dine.
 • L-fond - Disse er livsforsikringsmidler fordelt over de andre midlene i TSP. Livsforsikringsmidler tar hensyn til pensjonsårets mål og investerer tilsvarende. Hvis du er langt fra pensjon, blir pengene dine automatisk investert i høyere risikofonde. Investeringen blir mer konservativ som du nærmer deg pensjon.

Dine penger går automatisk inn i G-fondet, så hvis du ønsker å bytte midler, få kontoinformasjonen din og endre fondetallet på nettstedet Sparer penger, TSP.gov.

Militæret betaler godt, og hvis du gjør det riktig, kan du pensjonere en militær millionær.

Som sagt, gjør de fleste feil. Jeg har sett det. Du må være 1% av 1% som gjør det riktig. Du har informasjonen for å få det til å fungere - det er opp til deg å handle.

Kalen Bruce, grunnlegger av MoneyMiniBlog.com, forenkler komplekse økonomiske temaer og lærer handlingsorientert produktivitet. Du kan spørre ham om militære finansspørsmål på MoneyMiniBlog og få gratis finansbøker her.

Skrive Inn Din Kommentar