Penger

Smart Phone App betaler deg å se på skjermer mens du handler

Smart Phone App betaler deg å se på skjermer mens du handler

Du har to valg i dette livet: vokse din egen mat eller hodet til matbutikken. Det viser seg at mat er en av de tingene du må bruke penger på, fordi du ikke kan leve uten den. Så hvis du er som meg og mange millioner andre amerikanere som ikke går i går, skal du tilbringe noen timer hver uke, og handle i matbutikken. Siden du må være der, hvorfor ikke bruke tiden som en mulighet til å tjene penger?

Tradisjonelt gjør det å tjene penger på shopping, noe som har betydet mystery shopping. Imidlertid er vi nå i det andre tiåret av 21st århundre. Vi har telefoner og dataplaner. Sikkert er det en app for å tjene penger på matbutikken? Som det viser seg, er det en slik app, og det kalles EasyShift.

Hvorfor er EasyShift betalende brukere?

Som forbruker er du en svært viktig person for produsenter. Bedrifter bruker milliarder som forsker på deg og lærer hva som vises, vil få oppmerksomheten din og for hvilken pris, slik at du får et kjøp i butikken. Men alle pengene utgifter er ubrukelige hvis forhandlerne overpriser produkter eller har dårlig produktdisplay.

EasyShift gjør det mulig for produsenter og distributører å ansette forbrukerne til å gjennomføre revisjon av butikkene for dem. De ser etter deg å verifisere pris og priser på konkurrerende varer. De kan trenge deg til å telle antall elementer på en skjerm eller verifisere konstruksjonen av en skjerm.

Det er et vinn-vinn-forslag. Du får litt ekstra penger og forhandlere trenger ikke å sende en selger som tjener $ 30 / time for å bekrefte produktpromoteringer.

Hvordan fungerer EasyShift?

Etter at du har lastet ned appen, har du tilgang til et dashbord som viser deg en rekke mulige jobber. Disse jobbene innebærer å finne bestemte produkter i en bestemt butikklokasjon. Deretter rapporterer du om hvordan produktet vises ved undersøkelse eller ved å ta et bilde. Når du har fullført instruksjonene blir du betalt.

Hvor mye betaler de?

Hver jobb er priset annerledes avhengig av grossisten som betaler provisjonen. Generelt varierer jobbene fra $ 2 til $ 20. Du behøver imidlertid ikke foreta kjøp i butikken. Hvis du bor i en storby, er det enkelt å finne flere steder å revidere. Betalinger kommer på samme dag til din Paypal-konto.

Få karakter og tjene mer

Easy Shift har også sitt eget rating system. Med hver jobb du fullfører får du poeng mot din vurdering. Jo høyere du vurderer, desto flere fordeler kan du få. De med høye karakterer kan reservere jobber i en arbeidskø, få første sprekk på nye jobber og utvide arbeidsoppgaver.

Hvis du noen gang har ønsket å tjene penger mens du handler. Her er din sjanse Penny Hoarders.

Skrive Inn Din Kommentar