Virksomhet

Last Minute Online Tax Filing Kupongkoder

Last Minute Online Tax Filing Kupongkoder

Jeg skal holde det kort og enkelt i dag. I forrige uke viste vi deg hvordan du legger inn dine skatter gratis hvis du ikke allerede har gjort det. I dag vil jeg vise deg hvordan du får det beste siste minuttet avtale på å betale for å legge inn dine inntektsskatter.

På dette tidspunktet har de fleste av de store skatteselskapene sluttet å tilby gode rabatter for å sende inn skattene dine online. De vet at du må gjøre det slik at de blir kvitt mange gode tilbud. Det er imidlertid fortsatt en siste avtale som fungerer for de fleste av de store skatteselskapene.

Ebates

Har du Ebates? Ebates er et nettsted som gir deg penger tilbake (i form av en sjekk) for en prosentandel av kostnadene du gjør gjennom nettstedet deres. Vi har snakket om og vurdert Ebates før, og vi elsker dem.

Hvis du vil få en flott siste liten avtale eller kupong for innlevering av skatter, er trinn ett å registrere deg for Ebates.

Skattekort på Ebates

Når du registrerer deg for Ebates, vil du se at alle de store skatteselskapene er der. Faktisk har vi gjennomgått nesten alle dem i år.

Disse avtalene kan endres, men i dag er det kuponger og rabatter du kan få på hvert av disse selskapene:

  • TaxACT - 7,5% Cash Back (Sjekk ut vår TaxACT Review)
  • H & R Block - 10,0% Cash Back (Se vår H & R Block Review)
  • TurboTax - 7,5% Cash Back (Se vår TurboTax Review)
  • eSmart Tax - 12,5% Cash Back (Sjekk ut vår eSmart Tax Review)
  • eFile.com - 31,0% Cash Back (Sjekk ut vår eFile.com gjennomgang)
  • FreeTaxUSA - 25,0% Cash Back

For å få disse avtalene, bare gå til Ebates, registrer deg, og søk deretter etter firmanavnet i søkefeltet. Klikk på lenken, og spar penger!

Bruker du Ebates ennå?

Skrive Inn Din Kommentar