Penger

Lei Spise Din Paycheck? Her er hvordan du betaler mindre, uten å flytte

Lei Spise Din Paycheck? Her er hvordan du betaler mindre, uten å flytte

Løft hånden din hvis den største utgiften på det månedlige budsjettarket er leie. Yup, du og alle andre.

Jeg har leid siden jeg tok opp college for fire år siden, og kjæresten min og jeg søker for tiden en ny leilighet. Vi har gjort dette før, så vi vet hvilke spørsmål som skal stilles. Hvor mye skal jeg forvente å betale i verktøy? Er vann inkludert? Hvor er nærmeste matbutikk? Hva er kriminalitetsfrekvensen?

Men er det greit å spørre om prisen er omsettelig? Sikker! Det kan være lettere enn du tror å snakke deg selv til en lavere leie, selv om du ikke flytter til et nytt sted.

Vurder hva du må gi utleier din i bytte for en pause på din månedlige leiebetaling. Her er fem måter å handle dine ferdigheter til nedsatt leie, og pluss et par bonusrabatter.

1. Ta arbeidet ditt hjem med deg

Kjæresten min jobber med å bli politimann og ble nettopp tilbudt et lokalsamfunn i et leilighetskompleks, sammen med en heftig 20% ​​rabatt på den månedlige leien.

Alltid være sikker på å nevne yrket ditt til utleier.

Har du spesielle ferdigheter som bokføring? Tilbyr å holde oversikt over dine utleiere, økonomi. Det er en forferdelig oppgave som de ikke kan nyte, og de kan gjerne gi deg en rabatt på leie i bytte for et par timer av tiden din. Rørleggere, elektrikere og andre fagfolk bør også tilby sin kompetanse. Hvorfor skal utleier outsource dette arbeidet til andre bedrifter når du bor der?

2. Lag verdifulle fasiliteter

Leilighetssamfunn er alltid på utkikk etter nye, eksklusive tjenester for å skryte om og hjelpe land nye leietakere. Kanskje du kan lære en treningsstudio på stedet eller tilby deg tid som barnevakt for innbyggere. I kjæledyrvennlige lokalsamfunn tilbyr du å vandre hunder. Du bytter din tid til en nedsatt leie, og ditt leilighetskompleks tilbyr varme nye fasiliteter som deres konkurrenter ikke kan, det er en vinn-vinn-situasjon.

3. Bli Resident Farmer

Spør din utleier om det er en del av eiendommen hvor du kan bygge en hage, og handle dem med frisk frukt og grønnsaker i bytte for redusert leie. Å sotere avtale, tilbud å gjøre utleier din, er dagligvarebutikk for dem og snike i noen av din ferske matvarer.

4. Bygg Svette egenkapital

Å få hendene skitne kan gi deg en solid avkastning på investeringen av tid og krefter. Tilbyr å opprettholde verftet og landskapsarbeid eller holde tritt med å male eiendommen. Når andre beboere flytter ut, ruller opp ermene og hjelper til med å rengjøre leiligheten, så den er klar for neste innbygger.

5. Spør Om Odd Jobs

Er det et deltids-kontorgig tilgjengelig? Tilbyr å sortere post, vakuum tepper eller rydde opp i treningsrommet. Disse ulike jobbene tar bare et par timer hver uke og kan spare deg for en anstendig prosentandel på din månedlige leie. Leilighetskomplekser elsker å ansette innbyggere fordi hvem kjenner eiendommen bedre enn deg?

Er du kvalifisert for disse tilleggsrabatter?

Å spørre om nåværende eller kommende spesialtilbud, kan redusere eller eliminere dine upfront-kostnader. Hvis noen av disse situasjonene gjelder for deg, må du kontrollere om utleier tilbyr redusert leie.

  • Er du eller din romkamerat aktiv eller tidligere militær? La din utleier vite. Militære rabatter på leie er vanlige og kan spare deg for et bunt.
  • Er du student eller en ny grad? Du kan kvalifisere for å eliminere søknadskostnader eller innskudd, eller få nedsatt leie. Din skoles ressursenter kan være i stand til å hjelpe deg med å finne studentevennlige boliger.
  • Leter du etter boliger i en langsom sesong? Dette kan være når college er ute eller i kaldt vær måneder. I løpet av disse tider kan utleier tilby reduserte leieavgifter eller eliminere søknadsgebyrer for å lokke nye leietakere.

Ikke vær redd for å spørre. Alle, inkludert utleier, ser etter en måte å spare penger på. Handle dine ferdigheter eller tid for redusert leie kan bidra til at den månedlige betalingen bare er litt mindre smertefull. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det).

Din sving: Har du handlet din tid eller ferdigheter for redusert leie?

Erica Rath (@ericajrath) er frilansjournalist og blogger som nyter svart kaffe, hunden Juneau, og reiseruter. Hun blogger om eventyr, jobbjakt og inspirasjon på Entirely-Erica.com.

Skrive Inn Din Kommentar