Penger

Vil du jobbe hjemmefra? Lær av disse hjemme-hjemmeforeldrene

Vil du jobbe hjemmefra? Lær av disse hjemme-hjemmeforeldrene

Å bo hjemme hos barna er mye arbeid. Men hva om du kunne trekke dobbelt plikt, tjene penger mens du overvåker barna dine?

Selv om "arbeid hjemmefra" svindel er trist, er det noen legitime måter å tjene penger på fra stuen - opp til $ 150 i timen.

Tre av disse foreldrene delte sine vellykkede bedrifter med ABC News. Slik tjener de penger og henger sammen med barna sine samtidig.

Få betalt for å se på TV med viggle

Ved hjelp av Viggle, en app som lar deg "sjekke inn" til et hvilket som helst TV-show, hjalp Michelle Morris tjene nok penger til å renovere sitt hjem. (Liker denne ideen? Klikk for å tweet det!).

Appen samsvarer med lyd for å bekrefte at du faktisk ser på showet, og priser du poenger basert på hvor lenge du ser, i maksimalt 12 timer per dag. Brukere tjener bonuspoeng ved å se annonser, svare på trivia-spørsmål, spille sammen med fantasiersport eller sjekke inn flere episoder av et show.

Morse fortalte ABC News hennes to barn hjelper henne med å bruke appen, og hun nyter den ekstra inntekten. "Det hjelper meg med å bidra til familien min," fortalte hun nyhetsstasjonen. "Det hjelper meg med å ta med penger, så vi kan gjøre forskjellige ting rundt huset eller gå ut på middag."

Vil du prøve? Viggle er tilgjengelig for alle med en smarttelefon og kabel-tv. Last ned appen til iPhone eller Android.

Selg ditt håndverk på Etsy

Hvem visste papir mache kunne tjene deg store penger? I løpet av de siste årene har Kim Baise vendt den grunnskoleblandingen av vann, mel og avis til tusenvis av dollar ved å selge papir mache-mobiler og veggdekorasjoner på Etsy.

Moderen til tre fortalte ABC News at hun elsker fleksibiliteten i arbeidet. "Jeg kan ta meg tid og velge mine timer," sa Baise. "Å være hjemme hos barna, det er flott."

Besøk hennes Etsy-butikk for inspirasjon om hvordan du kan lage dine egne smarte kreasjoner til en moneymaking-bedrift. For flere tips om å selge håndverk på Etsy, sjekk ut vårt innlegg på Hvordan tjene penger på å selge håndverk på nettet.

Tilbyr personlig trening over Skype

Hvem sier at fitness bare skjer i et treningsstudio? Ryan Krane slått sin trening og erfaring i fitness og rehabilitering til en blomstrende online coaching-bedrift, lading $ 150 en time for å trene klienter over Skype.

Den sertifiserte Corrective Exercise Specialist finner sine virtuelle kunder gjennom annonsering på Google, YouTube og hans nettsted, og fortalte ABC News at han trener dem en til tre dager i uken, "rett på kontoret mitt." Ikke å reise til et treningsstudio betyr at han kan tilbringe mer tid hjemme med sine to barn.

Ikke sikker på at disse alternativene passer for deg? Sjekk ut noen av våre andre innlegg på jobb du kan gjøre hjemmefra, som å bruke Amazons Mekaniske Turk, selge produsere eller leie ut plass i gården din eller oppkjørselen.

Din sving: Har du startet en bedrift eller tjent ekstra penger mens du bor hjemme med barna dine? Hva gjorde du?

Skrive Inn Din Kommentar