Banker

Tilbake til skolen Shopping: Hva lærer du barna?

Tilbake til skolen Shopping: Hva lærer du barna?

Når det gjelder økonomi, tilbyr nesten alt du tilbyr undervisningsmuligheter for barna dine. Og det er få undervisningsmomenter så åpenbare som tilbake til skolen. Penger (noen ganger store mengder av det) er involvert, og dette er den perfekte muligheten til å lære barna dine noen grunnleggende økonomiske prinsipper - samtidig som de får skolelever og klær som de trenger.

1. Planlegge fremover

Finansiell planlegging krever, vel, planlegging. Tilbake til skolen handler kan lære barna dine viktigheten av å planlegge fremover. Vis dem hvordan de går gjennom sine ting og finne ut hva de allerede har. Deretter hjelper dem å lage en liste over deres tiltenkte kjøp. Deretter, hvis de er gamle nok, gå gjennom salgsfiler og se etter kuponger som samsvarer med elementene på listen. Du vil lære dem at ved å planlegge fremover kan de hjelpe pengene sine litt lenger. Du kan også lære barna dine å sammenligne butikk ved å sjekke priser rundt i byen, og til og med ved å handle online.

2. Budsjettering

I stedet for å bare kjøpe alt på listen, diskutere budsjettering med barna dine. Forklar at husstanden din går på et budsjett, og at mor og far må holde seg innenfor et budsjett også. Forklar deretter at shopping tilbake kommer med eget budsjett, og at det ikke er mulig å få alt på listen. La barna dine vite hva deres tilbake til skolebudsjettet vil være, og deretter hjelpe dem å gå gjennom listen og anslå om alt vil passe innenfor budsjettet, og hvor de kanskje trenger å kutte for å spare mer penger.

3. Finansielle prioriteringer

Vi får ikke alltid alt vi vil ha i livet. En veldig viktig pengeleksjon er at barn kan lære seg tilbake til skolen shopping er at det er behov og det er behov, og disse må prioriteres riktig. Barnet ditt kan trenge et nytt bindemiddel til skolen, men en $ 75 par jeans er en vilje (spesielt når det er helt gode jeans tilgjengelig for $ 19,99). Hjelp barnet ditt å gå gjennom hans eller hennes liste og avgjøre hvilke elementer som er viktigst. Re-shuffle listen slik at de viktigste elementene er øverst, med de mindre viktige elementene som slipper av bunnen. Hvis du forklarer for barnet ditt at den dyre toppen kan bety at han eller hun ikke kan få de riktige skoene for å delta i spesiell skolesport, blir en billigere skjorte plutselig akseptabel, siden den ekstrakursive aktiviteten kan ha høyere prioritet.

4. Administrere dine egne penger

Mange foreldre liker å gi noe av pengene for sine barns tilbake til skolekjøp, og så regner barna med å ta vare på resten. Hvis barnet ditt har en godtgjørelse eller en deltidsjobb, kan det være lurt å legge litt av pengene tilbake til skolen. Vær klar i dine forventninger, og la dem få vite hva du er villig til å betale for. Kanskje du forteller dem at du vil betale for nødvendig ekstrautstyr, men barnet ditt må kjøpe sine egne nye klær. Andre foreldre sier at de vil gi en viss sum penger mot tilbake til skolen shopping, men alt over det beløpet må komme fra barnet. Mange barn (men ikke alle) blir plutselig mye mer økonomisk ansvarlige når de bruker penger de har tjent, i motsetning til penger du gir dem.

Dette er et gjestepost Miranda Marquit er en journalisttrenet frilansskribent og profesjonell blogger som jobber hjemmefra. Hun er en bidragsyter for Mainstreet.com, Personal Dividends og flere andre nettsteder. Miranda er ikke tilknyttet eller godkjent av LPL Financial. Meningene som er uttrykt i dette materialet, er for generell informasjon og er ikke ment å gi spesifikke råd og / eller anbefalinger til noen.

Skrive Inn Din Kommentar