Liv

Dette er når det er billigst å kjøpe feriefly - og når det er for sent

Dette er når det er billigst å kjøpe feriefly - og når det er for sent

Noen gang hørt ordtaket, "Hvis du ikke klarer å planlegge, planlegger du å mislykkes?"

Vel, ikke lider en monumental reise mislykkes ved å betale mer enn du burde for flybilletter denne ferien. I stedet planlegg nå og bestill nå.

Den beste tiden å kjøpe

Denne uken er når flybillettene vil være den billigste som fører opp til Thanksgiving og jul, ifølge reiseside Hipmunk.

Reisende som booker fly i denne uken, kan spare opptil 27% på Thanksgiving-reise og opptil 38% på juleturer, Hipmunk-rapporter.

Men ikke bekymre deg hvis du ikke har spikret ned dine ferieplaner ennå. Ifølge Hipmunks analyse, flyprisene venter bare litt fra nå til uken av Halloween. Men etter det vil prisene stige mer bratt.

Hipmunk refererer til uken av 30. oktober som "pekepunktet". Vær forberedt på å betale mye mer hvis du kjøper ferien etter det.

Ytterligere ferie reisetips

Når du bestiller reisen, ikke glem å faktor inn bagasjen til flyselskapet. Din billigere fly kan ikke spare deg mye når du legger til i prisen på poser.

Du vil også vurdere ekstra relaterte kostnader, som reiseforsikring, snacks eller velge premium seter.

Hvis du vil unngå den galne folkemengdene, Hipmunk antyder reiser på Thanksgiving eller jul, når bestillinger er på et minimum.

Hvis du velger dagen før Thanksgiving eller 22. desember eller 23 - aka de travleste dagene noensinne - ikke klage til meg om de uendelige TSA linjene og måtte kjempe for albuerom på flyet.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun ønsker å bli hjemme for ferien.

Skrive Inn Din Kommentar